Yol gösterilmeye ihtiyacım var

Açıkçası gördüğüm tüm boşanmalarda erkek kabahatli . Kadını yalnışa sürükleyen de erkek . Hiç bir kadın boşanmak istemez . O nedenle söyledim . İstisnalar kaideyi bozmaz diyeyim onhalde

Kimse bu sebeplerden boşanmaz . Boydan önce neden boşandığına takılmalısın . Her zaman söylerim boşanmış eşten hayır gelmez . Pişman olma sonda
Arkadaşlar bu söylediğim erkek için geçerli . Üzdüm ya da kırdıysam affola .

Merhaba ben 24 esim 35 yasinda biz gorucu usulu evlendik esimin teyzesi 28 yasinda dedi o yuzden tanistm ve cok etkilenmistim esimden.nikah gunu aldigimizda ogrendim yasini ama ben hic sorun yapmadim.kendi de bildigimi saniyormus.esim cok iyi birisi uzerime titrer ogluma iyi bir baba bilincli olgun ev temizliginden yemek yapmaya her turlu donanimli ve kulturlu bir insan.ama aramizdaki yas farki bazn sorun oluyor cunku esim benim dusuncelerimi cocukca bulabiliyor.kesinlikle pisman degilim ama onun bu kadar donanimli olmasi hayat tecrubesi beni yoruyor bazn.

Her şeyi sana uygun olsa bile çocuk konusu tek başına çok büyük sorun.

Eski eşle bir bağlantı bir kere.

Sana şu kadarını diyeyim çocuğum yok boşanmış olsam kendim gibi çocuksuz boşanmış birini
tercih ederim.
Çocukluya cesaret edemem yaşım 31.
Mesleğim gereği çocuklarla iç içeyim anaç bir yapım var.
Yine de yemez yani :)

Boy, yaş, çocuk..:S
Pek olumlu yorum yapamayacağım üzgünüm..

Herşey nasip ama birseyler hissediyorsunuz duygulanlriniz saf ve temiz şahsi fikrim evlenmiş boşanmış ve çocuklu ise bu ise bnce vazgeçin

Yanlış anladınız . Boşanmış erkek diyecektim . Lütfen kusura bakmayın
anladim ne demek istediginizi ama yine de yanlis bir genelleme , hic denk gelmemis olabilirsiniz ama insanlar sadece anlasamadigi icin birbirini mutsuz ettigi icin de bosanabiliyor , benim esim de bosanmis bir erkek hala esiyle gorusur cocuklari oldugu icin , cok duzgun bir iliskileri var , ortak cocuklari zarar girmesin diye 12 senedir arkadas gibi gorusur konusurlar , bosanma sebepleri de esimin eski esinin yani kadinin fazlasiyla iskolik olmasi ve ortak bir hayat surememeleri , yani aldatma , siddet vs olmasa da insanlar mutsuzsa bosanir o yuzden bu tarz genellemeler yapilmamali , herkesin hayati bir degil

dışarıya iyi olan bir insanın 4 duvar arasında nasıl olduğunu aynı evde yaşamadan bilemezsin.

benim eşimi ailem sevmiyor ama eşim beni el üstünde tutar.

bazıları "el iyisi" oluyor. ama karısına gelince kötü davranıyor.

Bence hic baslama ya ilerde hep sknti olcak bunlar bi omur dusunuyosun cunki.Hani baslamis uzun bi iliski olsaydi yorumum farkli olurdu ama daha yolun basindasin ve yuruyum mu diye soruyosun, o yuzden "Yurume."

Valla benzer düşünceler içerisindeyim ben de.
Bizde de 14 yaş var, kararsızım.
Benimki bekar, hiç evlenmemiş, boyu benden kısa değil ama yaş beni geriyor.
Açıkçası ileride olmaz gibi bir düşünceye sahibim.

İsterse 18 yaşında göstersin adam 35 yaşında ve boşanmış çocuğu var. Senin yaşın 30 olsaydı olabilirdi. Ama daha hayatın çok başındasın. Olmaz. Hele boy farkı bile çok. Olmaz, yapamazsın.

eşiyle değer uyuşmamazlığı hayat görüşü farklılığı varmış ben 1.75 im o 1.65 falan belki daha az bilmiyorum ttam soramadım boyunu göz kararı
Yav he he o yüzden çocuk yapmış evlenmiştir zaten.
Bu kadar iyi karakterli beyimiz anlayamamış mi çocuk yapmadan bu durumu ?
Bak sen çok küçüksün burada boşanma konularını oku derim.
Genelde kadınlar en son raddede boşanırlar dayanamadiklari noktada terk ederler.
Bu kadar iyi hoş olsa 22 yaşında gencecik kızı kandırmaya çalışmaz zaten.
Boy ve yaş bir şekilde aşılır hadi diyelim ki ama o yorulmuş yılmış boşanmış çocuğu da var ama sen her şeyin çok başındasın.

Yas vs tamamda tip boy gibi sacma seylere takilmayin. Bunlar gelip gecici. Ki zaten zeki bir insan bunlara bakmaz.

10 cm i bırakın aranızda 13 yaş var.
22 yaşında genç bir kadın için uygun biri değil gibi geldi bana.
Hakkınızda hayrlısı olsun. Ben olsam acele etmem.

Simdi sunu ornek gostermek istiyorum arkadaslarinizla esli bi bulusmaya gideceksiniz bi yere. Arkadaslariniz getirecek en fazla 5 6 yas buyuk eslerini ki cogunun esi uzun olacak kendinden siz getireceksiniz kendinizden kisa bilmem kacina gelmis koca adami. Icinize siner mi? Sahsen benim sinmez. Ne is yapıyor bu adam ?

Yaş farkı da çok boy farkı da çok ve bir de çocuk unsuru var, dolayısıyla sakat iş. Yerinizde olsan vazgeçerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…