- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Üniversitede erkek arkadaşların yok mu? Arkadaş çevrenden ötürü de daha rahat tanışıp kaynaşırsın üstelik. Yanlış anlama ama bu insanla nerden tanıştın? Kendi yaş grubundaki insanlardan seni iten nedir?
Bence bir boşluğa düşmüşsün, uzaktan davulun sesi hoş gelir, koşarak uzaklaş bu insandan ne kadar iyi bile olsa. Karşılıklı masum bile olsanız arada çocuk olduğu için sorun doğar, isteklerin yerine gelmemeye başladığında pişmanlık duyarsın. Bu durumlara yakından şahit olmuş biri olarak söylüyorum bunu sana.düşünmedim çocuklu bi adamı özellikle düşünmedim evlilik meselesini kafasından çok geçiren biri değilim üniveriste okuyorum zaten karşılaştık çok farklı bi ruh halindeyim
İyi de sende çok büyük değilsin ki :) o onun hayatı eski eşiyle anlaşamamış olabilir ama o halde kendine denk birini bulmalı.kendi yaş grubum çocuk gibi geliyor pek bir şey hissedemiyorum okurken bi tarafada iş konusunda yardımcı oluyorum öyle tanışdık eski eşi ile görücü usulu evlenmişler ben onunla hiç bir şey yaşayamadım diyor
aileme desem beni onaylaycaklarını düşünmüyorumİyi de sende çok büyük değilsin ki :) o onun hayatı eski eşiyle anlaşamamış olabilir ama o halde kendine denk birini bulmalı.
bi kağıda olumlu olumsuz her şeyi yazdım şu anda olumlu taraflar bana olumsuzları görmemi sağlıyoor ama bi 5 yıl sonra nee olur bilmiyorum bilemiyorum 1 ay sonra bile ne olur :/ çok kararsız kaldım evet çok hoşlanıyorum çok çekim hissediyorum ama pişman olmakta istemiyorum ben sıralmasam bu olumuzsuzkları ailem çevremekiler söylüycek bana onlar dediğinde ne ddiyeceğim görmüyorum görmedim demem olmazTüm olumsuzlukları sıralayıp içim ısındı demek de ne bileyim. Siz istiyorsanız olur neden olmasın.
O zaman artık bu duruma nokta koymanın vaktidir. Yaşlar yakın diye kale almayabilirsin beni ama inan abimden ötürü o yaşların psikolojisini ve yaşam tarzını anlayabiliyorum. Zaten o yüzden konuna yorum yapmak istedim. Şimdi vakti olmasa da yine kendi arkadaş çevrenden mutlaka kafana denk biri çıkar, bu konuyu atlama yani yaşların birbirine denk düşmesi her zaman olmasa bile önemli bir ayrıntı.aileme desem beni onaylaycaklarını düşünmüyorum
O zaman artık bu duruma nokta koymanın vaktidir. Yaşlar yakın diye kale almayabilirsin beni ama inan abimden ötürü o yaşların psikolojisini ve yaşam tarzını anlayabiliyorum. Zaten o yüzden konuna yorum yapmak istedim. Şimdi vakti olmasa da yine kendi arkadaş çevrenden mutlaka kafana denk biri çıkar, bu konuyu atlama yani yaşların birbirine denk düşmesi her zaman olmasa bile önemli bir ayrıntı.
O zaman çok daha rahat idrak edersin bu durumu. İyi seneler :)benimde ağbim var aynı yaşıtlar o da boşandı ve çocuğu var
yaklasik olarak 10 yas degil 15 varHerkese merhaba :)
Yaklaşık 2 hafta önce iş vasıtası ile bi beyle tanıştım ben 22 yaşındayım o 35 yaşında aramızda yaklaşık 10 cm fark var ben uzunum kendisi evlenmiş boşanmış 1 çocuğu var çocuk annede kendisiyle ilk görüştüğümüzde olumlu hiç bir şey hissetmedim ama bi içim ısındı tanıdıkça hoşlanmaya başladım. Kendisindede bana karşı aynı duygular var görüşüyoruz şuan da tanıma amaçlı ben tanıdıkça daha çok sevmeye başladım kendisi cidden çok ddüzgün biri kafa yapımız uyuyor, davranışları bakış açısı çok hoşuma gitti. 35 yaşında durmuyor kesinlikle 27 falan dersiniz. Benim sormak istedğim ilerisi için yaş boy çok sorun olur mu şuanaa ben sorun etmiyorum ama aileme ailesine açtıklarında sorun edeceklerini biliyorum bu beni korkutuyor yolun çok başındayız. kendimi huzurlu hissediyorum kafa yapımız uyuyor cıvık olmaması bazı hassiyetlere, değerlere sahip olması hoşuma gidiyor. Fikrinize ihtiyacım var
Teşekkürler şimdiden herkese :)
boy konusunda demiştim :)yaklasik olarak 10 yas degil 15 var
Kav yıllık eşinin çocuğunun annesinin ardından ayıp tutuyor birde şimdi kendini tabi savunur atar tutar çünkü sen eski eşinden dinlemedin olayları çok küçüksün adam 35 yaşında yani bu işin sonu yok bak burda ne kadar bunu tecrübe etmiş kadın var hiç etkilemedi seni gözün korkmuyor mu gerçekten adam ves seneden 40 olucak sen daha gencecik kadın araya gittikçe uçurum giricek ıste sonu belli çoğunun iyi düşün bu işikendi yaş grubum çocuk gibi geliyor pek bir şey hissedemiyorum okurken bi tarafada iş konusunda yardımcı oluyorum öyle tanışdık eski eşi ile görücü usulu evlenmişler ben onunla hiç bir şey yaşayamadım diyor
sordum sorguladım sebebini üzerine gittim haklı olarakKav yıllık eşinin çocuğunun annesinin ardından ayıp tutuyor birde şimdi kendini tabi savunur atar tutar çünkü sen eski eşinden dinlemedin olayları çok küçüksün adam 35 yaşında yani bu işin sonu yok bak burda ne kadar bunu tecrübe etmiş kadın var hiç etkilemedi seni gözün korkmuyor mu gerçekten adam ves seneden 40 olucak sen daha gencecik kadın araya gittikçe uçurum giricek ıste sonu belli çoğunun iyi düşün bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?