Her hafta gitmiyorum yanına Ankara'ya geleli daha 2 hafta oldu her hafta birileri geliyor sonuç itibari ile işi varken benle çok iyi yokken kötüDemekki size karşı ilgisiz kaldığının farkında ama ailesi varken umursamamış. Ya da sizi her hafta görüyor onları daha az gördüğü içinde olabilir. Bilemedim, sonuçta cezaevinde türlü psikoloji içinde olabilir. Önceden de mi böyleydi? Ona göre hareket edin bence.
istemsizce gülümsedimAdam hapiste, hala ilgisiz diye trip yiyor.
Ben de gülerek yaptım yorumu ama konu sahibi dalga geçtiğimi düşünmesin diye gülücük koymadımistemsizce gülümsedim
bir film repliği geldi aklımaBen de gülerek yaptım yorumu ama konu sahibi dalga geçtiğimi düşünmesin diye gülücük koymadım
Hiç anlasilmiyordu demesydiniz dalga geçtiğiniz çok komikBen de gülerek yaptım yorumu ama konu sahibi dalga geçtiğimi düşünmesin diye gülücük koymadım
Allah razı olsun evet çok zor durum geçiriyorum aklımdan herşey geçiyor kullanıcı adımın anlamı bana uyarlı değil ben ailemin baş harflerinden oluşturdum murder1 kelimesiniBen trip olarak göremedim aslında. Yani kadının kocası hapiste zaten sıkıntılı günler geçiriyordur. Üstüne de kocası sadece sevişmek için iyi davranıyor onun dışında kadını görmüyorsa, tabi ki de sevişmek için iyi davranıyor bana diye düşünür. Bu iğrenç bir davranış, dışarda olan bir adam da yapsa bunu iğrenç. Sevgiliyken yapan adamlar için kadını kullanıyor diyoruz da evlenince kullanmak olmuyor mu bu. Hapise düşmesi kendi suçudur öyle çok uçuk bir durum yoksa, kadın olarak bu duruma göğüs germek zordur eminim, belki boşanmayı bile düşünmüştür. Nickiniz de beni açıkcası düşündürdü biraz, neyse. Allah yardımcınız olsun konu sahibi.
çok güzel anlamışsınızHiç anlasilmiyordu demesydiniz dalga geçtiğiniz çok komik
Ben sorumu hapisteki bir insana göre sormadm sizce erkekler bayanı nefsanemi sever dedimHapiste nasıl iş nefsani ben bişey anlamadım
Sizin yapamadiginizi yaptım aynen çok güzelçok güzel anlamışsınız
Hım kişiye göre değişirBen
Ben sorumu hapisteki bir insana göre sormadm sizce erkekler bayanı nefsanemi sever dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?