Yol gösterim lütfen

Zevcan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
49
27
3
Lutfen fikir verin Benmi çok abartiyorum bilmiyorum kafama çok takıyorum geçenlerdede bahsetmiştim eşimin hapiste olduğunu.esimle gün içerisinde konuşuyoruz haftada bir günde onu görmeye gidiyorum aynı şehirdeyiz ama bir işi düştüğü zaman benimle çok ilgili işi bittiği zaman arkadaş gibi sıradan .davranıyor bugünde yanına baya kalabalık gittik akrabaları annesi vs.onlarin yanında benimle hiç ilgilenmedi birşey söyledigim zaman umursamadı ha varmisim ha yokmusum ordan çıktık özür dilemek için arıyor ilgili olamadım diyor . Nasıl davranmam gerek bilmiyorum yapım gereği kimseye kusemiyorum herşeyi hemen unutuyorum insanlar eşimde dahil bunu kullanoyor.ona üzüldüğümü nasıl belli etmeloyim deliye dönmesi için .bir erkek eşini nefsani mi sever birde ??

Demekki size karşı ilgisiz kaldığının farkında ama ailesi varken umursamamış. Ya da sizi her hafta görüyor onları daha az gördüğü içinde olabilir. Bilemedim, sonuçta cezaevinde türlü psikoloji içinde olabilir. Önceden de mi böyleydi? Ona göre hareket edin bence.

Demekki size karşı ilgisiz kaldığının farkında ama ailesi varken umursamamış. Ya da sizi her hafta görüyor onları daha az gördüğü içinde olabilir. Bilemedim, sonuçta cezaevinde türlü psikoloji içinde olabilir. Önceden de mi böyleydi? Ona göre hareket edin bence.
Her hafta gitmiyorum yanına Ankara'ya geleli daha 2 hafta oldu her hafta birileri geliyor sonuç itibari ile işi varken benle çok iyi yokken kötü

Ben de gülerek yaptım yorumu ama konu sahibi dalga geçtiğimi düşünmesin diye gülücük koymadım :KK70:
bir film repliği geldi aklıma
adam ölüyor kafası sağa doğru gözü açık
kadın sol tarafta ağlıyor ve trip atıyorr ölüp gittin hala yüzüme bakmıyorsun:-)

Eşin zaten psikolojik olarak çok kötü durumdadır
Birde sen deli etmek için ne yapabilirim diye soruyorsun
Bir odaya kapat bakalım kendini bir gün de çıkma içinden

Ben trip olarak göremedim aslında. Yani kadının kocası hapiste zaten sıkıntılı günler geçiriyordur. Üstüne de kocası sadece sevişmek için iyi davranıyor onun dışında kadını görmüyorsa, tabi ki de sevişmek için iyi davranıyor bana diye düşünür. Bu iğrenç bir davranış, dışarda olan bir adam da yapsa bunu iğrenç. Sevgiliyken yapan adamlar için kadını kullanıyor diyoruz da evlenince kullanmak olmuyor mu bu. Hapise düşmesi kendi suçudur öyle çok uçuk bir durum yoksa, kadın olarak bu duruma göğüs germek zordur eminim, belki boşanmayı bile düşünmüştür. Nickiniz de beni açıkcası düşündürdü biraz, neyse. Allah yardımcınız olsun konu sahibi.

Ben trip olarak göremedim aslında. Yani kadının kocası hapiste zaten sıkıntılı günler geçiriyordur. Üstüne de kocası sadece sevişmek için iyi davranıyor onun dışında kadını görmüyorsa, tabi ki de sevişmek için iyi davranıyor bana diye düşünür. Bu iğrenç bir davranış, dışarda olan bir adam da yapsa bunu iğrenç. Sevgiliyken yapan adamlar için kadını kullanıyor diyoruz da evlenince kullanmak olmuyor mu bu. Hapise düşmesi kendi suçudur öyle çok uçuk bir durum yoksa, kadın olarak bu duruma göğüs germek zordur eminim, belki boşanmayı bile düşünmüştür. Nickiniz de beni açıkcası düşündürdü biraz, neyse. Allah yardımcınız olsun konu sahibi.
Allah razı olsun evet çok zor durum geçiriyorum aklımdan herşey geçiyor kullanıcı adımın anlamı bana uyarlı değil ben ailemin baş harflerinden oluşturdum murder1 kelimesini

Ben

Ben sorumu hapisteki bir insana göre sormadm sizce erkekler bayanı nefsanemi sever dedim
Hım kişiye göre değişir
İnsan olarak sevebiliriz birbirimizi ama belirleyici olan çiftler arasında cinselliktir
Tabi sadece cinsel konuda yanınızda ise siz bu konuda sadece cinsel partnersiniz
Ki öyle olduğunu düşünmüyorum abartıyorsunuz gibi

Hapishaneye sevişmeyemi gidiyorsunuz? :olamaz:
O halde bi kaç hafta gitmeyin , niye gelmiyorsun dediğinde, sevişince ilgin dağılıyor deyin

Hapisteki adamı deliye döndürmek için akıl istiyorsunuz. Gerçekten vefa gösterin, belki o zaman daha çok ilgi görürsünüz.

Back
X