yol yakınken

birgulerbiraglar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
76
22
18
İyi akşamlar herkese. hanımlar 3 gün sonra düğünüm var. ikinci düğünümüz olacak. ilki ailemin yaşadığı şehirde oldu ve sadece kayınvalidem geldi. ikinci düğünümüz eşimin ailesinin olduğu yerde olacak. görümcemler gelecek. benim ne nişanıma ne de düğünüme geldiler. tanıştıktan 2 hafta sonra nişan yaptık ve bana set taktılar. kınamda bilezik taktılar ama kayınvaldemden ne bir altın ne bir hediye hiçbişey gelmedi onlara ait. ailem gelecek eşimin ailesinin yanına düğün için. korkuyorum. görümcem laf söyler mi? bayramda seyranda hiç aramadık birbirimizi. annemle babamla düğünde hiç konuşmadılar. eşim çok oynamayı sevmeyen birisi hep kendi etrafımdaki konuklarla oynadım. kendi arkadaşları davet ettiğinde oynadı ama çok çaresiz hissediyorum. herşeyi bitirip geri mi dönmeliyim çabalarım boşuna gibi geliyor yalnız kalıyorum hep. tecrübelerinize kulak vermeyi isterim. ve kültür farkımız var...

Başka bir sorun yoksa ben problem göremedim. Belki kayınvalideniz kendi memleketinde olan düğünde hediyesini takacaktır. En kötü ihtimal hiçbir şey takmasa bile bu düğün iptali için pek yeterli bir gerekçe değil ki. Önemli olan eşinizle olan ilişkiniz, sevginiz, bağınız.

Kültür farkı varsa da bu ilk düğün olup bittikten sonra birden ortaya çıkmamıştır. Soru işaretinizin ardında başka sebepler var gibi. Nişanlınızı seviyor musunuz?

Şehirleri merak ettim.
Bir de neden tanıştıktan iki hafta sonra nisan yaptınız? Ne kadar nişanlı kaldınız?
Seviyor musunuz? Yoksa mantık evliliği mi bu?

iyi bi işi var kimseye kaptırmak istemiyorum yanlızca bana bağlı kalsın istiyorum herşeuim o benim. bazen sorunlar oluyo ama bi şekilde hallediyoeuz

nasıl ezebılıyor kı ? ne dıyor mesela
ezdırmeyın canım kendınızı aılenız el ınsanı sızı ezsın dıye bu yaslara getırmedı bastan nasıl baslarsa oyle gıder kapınızı kapattınız mı herkes dısarda kalıyor soyleyın lafınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…