- 27 Haziran 2019
- 76
- 22
- 18
- Konu Sahibi birgulerbiraglar
-
beni çok eziyor görümce klasik işteGörümcenden niye korkuyorsun böyle . Üstelik vazgeçmeyi bile düşünüyorsun .
Sen dogulumisin?beni çok eziyor görümce klasik işte
Sende klasik gelin ol madem , niye ezdiriyorsun kendini .beni çok eziyor görümce klasik işte
iyi bi işi var kimseye kaptırmak istemiyorum yanlızca bana bağlı kalsın istiyorum herşeuim o benim. bazen sorunlar oluyo ama bi şekilde hallediyoeuzBaşka bir sorun yoksa ben problem göremedim. Belki kayınvalideniz kendi memleketinde olan düğünde hediyesini takacaktır. En kötü ihtimal hiçbir şey takmasa bile bu düğün iptali için pek yeterli bir gerekçe değil ki. Önemli olan eşinizle olan ilişkiniz, sevginiz, bağınız.
Kültür farkı varsa da bu ilk düğün olup bittikten sonra birden ortaya çıkmamıştır. Soru işaretinizin ardında başka sebepler var gibi. Nişanlınızı seviyor musunuz?
2 ay sonra resmi nikah kıydırdık 10 ay sonra düğün olduŞehirleri merak ettim.
Bir de neden tanıştıktan iki hafta sonra nisan yaptınız? Ne kadar nişanlı kaldınız?
Seviyor musunuz? Yoksa mantık evliliği mi bu?
Sebep?2 ay sonra resmi nikah kıydırdık 10 ay sonra düğün oldu
İyi bir işi olduğu içinmi kaptırmak istemiyorsun yani , seviyorsun heralde dimi . Ve nikah oldumu .iyi bi işi var kimseye kaptırmak istemiyorum yanlızca bana bağlı kalsın istiyorum herşeuim o benim. bazen sorunlar oluyo ama bi şekilde hallediyoeuz
10 ay. tanıdıkça bişeylerin oturmasını beklerken sorun oluyor hep. herkes erken odlugunu soyluyor bilmiyorum. belkide hiç bu yola girmemeliydimJet hızında nişan olmuş,ne kadar nişanlı kaldınız peki ?
Hmmm !!!! Kaptırmak?iyi bi işi var kimseye kaptırmak istemiyorum yanlızca bana bağlı kalsın istiyorum herşeuim o benim. bazen sorunlar oluyo ama bi şekilde hallediyoeuz
olabilir sizin düşünceniz. herkesin derdi var burda çokSebep?
Ben sizin fake olduğunuzu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?