yol yakınken

saymıyorlar beni

iyi bi işi var kimseye kaptırmak istemiyorum yanlızca bana bağlı kalsın istiyorum herşeuim o benim. bazen sorunlar oluyo ama bi şekilde hallediyoeuz
o ne demek yahu ? ıyı bır ısı var dıye mı evlendınız
kayınvalıde dugunde set takmasa nolur kı zaten evlenmıssınız zaten takacak olan takmıs taksa ne takmasa ne altın ıcın evlenmıyorsunuz sonucta

iyi bi işi var kimseye kaptırmak istemiyorum yanlızca bana bağlı kalsın istiyorum herşeuim o benim. bazen sorunlar oluyo ama bi şekilde hallediyoeuz
Yani, seviyorsunuz? İyi bir işi var diye mi kaptırmak istemediniz o kısmı anlamadım.

Görümcenizin ne dediği önemli olmamalı. Ailenize kötü bir şey söylemesi için ortada bir neden de yok ki. Eğer ailenizi ezmeye kalkarlarsa izin vermezsiniz olur biter. Tavrınızı baştan koyarsanız iyi olur.

Neden ailenize kötü davranılacağını düşündünüz? Daha önce böyle bir şey mi yaşandı acaba?

saymıyorlar beni
saygı ıstenılmez hakedılır sız cevreye kendınızı kabul ettıreceksınız el pence durmayın karsılarında
ama bazı soylemlerınız ılgınc geldı onlara da boyle konusuyorsanız oyuzden oyle davranıyor olabılırler
ıyı bır ısı var kaptırmak ıstemıyorum baskasına mınvalınde konusmanız gıbı

İyi bir işi mi var? Kaptırmak istediğiniz şey meslekse okuyup siz olun madem.

nişanıma gelmediler,bayramda seyranda arayıp sormazlar.. komşularımıza gittiğimizde bile herkes sağı solu arar,biz başkalarını ararız da aranmıyoruz... sebepler biriktiler

nişanıma gelmediler,bayramda seyranda arayıp sormazlar.. komşularımıza gittiğimizde bile herkes sağı solu arar,biz başkalarını ararız da aranmıyoruz... sebepler biriktiler
bu evlılık ıstenılmedı mı en bastan bıır tam anlatsanız keske
sozunuz yapılmadı mı tabırı caızse bu lafıda sevmem pazardan elma alır gıbı ama
sızı ıstemeye kım geldı mesela

lise mezunuyum okumamaı istemiyor maaşım bize yeter diyor. 1+1 ev tuttuk.
Evlilikte sorgulamanız gereken şey gözümce, takı vs değil sizin eşinize olan sevginizin maddiyata dayalı olması bence, işinden dolayı kaptırmak istememek nedir ya beş kuruşsuz kalsa ilk kaçan siz olmayın sonra

Aileniz de aramasın bundan sonra. Eşimin ailesi de benim ailemi bayramdan bayrama arar. Aynı şekilde bizimkiler de. Formalite icabı görüşürler. Bunu hiç dert etmedim. Bence mesafe olması daha güzel. Yüz göz olmazlarsa laf söz de olmaz. En çok da benim işime geliyor doğrusu. Saygısızlık da yok, mırç mırç muhabbet de.

Hem aileniz oraya gidecek de düğün nerede olursa olsun anne babanız düğün sahibi. Güzelce hazırlanır orda misafirleri karşılar, eğlenir evlerine dönerler. Bu kadar stres yapmayın.

sağol canım söz nişan bi arada oldu kayınvaldem geldi sadece
e nısanlınız aılesıne benım mutlu gunumde yanımda yoktunuz dıye tepkı falan koymadı mı araları mı acık sebep nedır gelmemelerının dunyanın baska ucunda falan mı yasıyorlar
aılenız de aramasın onları ustlerıne dusmeyın hıc

yoluncak keaz gibi mi gördüğümü düşünüyosubnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…