Bu konunun neresinden tutsak elde kalıyor. Daha 19 yaşındasınız kendinizi bile doğru dürüst ifade edemiyorsunuz orda 15 yaşında nişanlananların olması bunun normal olduğunu göstermez. Bahsettiğin yer neresiyse orda okuyup mesleğini eline alanlar da vardır elbette. Keşke kendinize onları örnek alsaymışsınız. 2 haftalık adamla neyin nişanı neyin sözü ailenizde bir tane aklı başında insan yok mu biz napıyoruz desin? Dahası 2 ay sonra neden nikah koca kaçıyor muydu nikah kıymasanız? 10 ay sonra da düğün yapmışsınız nikahlı halinizle baba evinde düğün mü beklediniz 10 ay? Ben yazdıklarınızda hiçbir sorun göremedim 2 haftadır tanıdığı kızla nişanlanan kardeşlerine set takmışlar gayet yeterli bence, kınada bilezik diyorsunuz gelinin eline konan altını düğünden sonra geri isteyen kayınvalide gördüm ben. Daha ortada bir şey yok ki sizin derdinizi anlamadım hep ya şöyle olursa ya böyle olursa yazmışsınız. Neden bu kadar heveslisiniz bütün ailesiyle yeni gelincilik oynamaya görümceler gelmezse gelmesin ne olmuş yani? Adamı da iyi mesleği var diye bırakmıyormuşsunuz bir de açık açık yazıyorsunuz başka bir üyenin dediği gibi madem derdiniz meslek okuyup siz olsaymışsınız liseyi bitirdiğiniz gibi evlenme peşine düşeceğinize. 10 aydır evlisiniz yeni mi anladınız kültür farkını?