- 11 Ocak 2018
- 239
- 231
- 53
- Konu Sahibi leylakafasi
-
ayakta cok kalmayacagim. ilk ucakta 3 saat ikincisinde 4 saat ucacagim. kahverengileri ben de yerlesmedir diye onemsemedim ama dubku kirmizi damla beni cok endiselendiriyor.
sonrası dediğiniz süreç ne zaman başladı? kırmızı lekeden ne kadar sonra ağır kanamanız başladı? ben kırmızı leke göreli 24 saat bitti.Ben dusuk yaparken gogus hassasiyetim bi anda kesildi, vucut isim bi anda dustu ve kirmizi lekelenmem oldu, sonrasi malum zaten.
Yatip dinlenmelisin.
Yol cok uzun bilmiyorum ben risk alir miydim..
Progesteron dusuk olacaksa engellemiyor, sadece sureci uzatiyor.
Yani gebelik sagliksizsa bi sekilde onu vucut disari atiyor.
bide nasil 12. Haftaya kadar ultrason yok?
Gercek mi bu?
Yani olamaz, Allah esirgesin kalbi durup kanamayla dusmeyen bebekler anneninde hayatini tehlikeye atabilir.
Nasil ulkeymis o oyle.
sonrası dediğiniz süreç ne zaman başladı? kırmızı lekeden ne kadar sonra ağır kanamanız başladı? ben kırmızı leke göreli 24 saat bitti.
hayır, malesef.Jinekologla görüşemiyor musunuz orada?
üstüne görme 4. ya da 5. haftada olur diye biliyorum. 7de de olur mu?3 gun sonra.
Ama siz ustune gormede yasiyor olabilirsiniz.
Ben ilk lekeyi gordukten sonra ilk gogus hassaiyetim tamamen kayboldu, 3 gun sonrasi dusugum gerceklesti.
Nasıl maalesef? Ülkede jinekolog mu yok? Sağlık sigortanız mı yok?hayır, malesef.
sigortam da var ülkede jinekolog da var, ağır vaka olmadığınız müddetçe bakmıyor. ağır vaka olmak için de gerçekten ağır vaka olmanız lazım.Nasıl maalesef? Ülkede jinekolog mu yok? Sağlık sigortanız mı yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?