yola cikilir mi bu sekilde?

randevu almışlar bebeği görmeye başka şehirden gelmişler

bebeğin amcasını da getirmişler

ben de teyzeyim. ablam hamile iken gideyim de şu bebeyi bi ultrasonda göreyim demek aklıma gelmedi. ultrason fotoğrafı bile görmemiş olabilirim.

çok merak ediyorum bi amca neden erkek kardeşinin/abisinin eşinin göbeğine bi alet dayanıp da ekrana yansıtılan siyah beyaz görüntüyü merak eder? bişey de anlaşılmıyor ki?

Bende riskli kanamali gebelik gecirdim surkeli igne ve progesteron kullandim. Surekli yat dinlen hicbisey yapma o sekilde bebek tutunabilir bence. Dusecek bebegi hicbisey engellemez diyenlerede katilmiyorum. Benim kanamam varken ilac kullanmayip dinlenmeseydim ne olacakti yani boyle bir riske girilmez.

Türkiye’de güzel
Ben Almanya’dayım göğsümdeki şiddetli ağrıdan dolayı gittim jinekoloğa eliyle kontrol bile etmeden ultrason a gönderdi.Ve benim sonucu öğrenmem 2 ay sürdü çünkü hepsi dolu

Çok sevdim bu sistemi

O zaman Türkiye yerine Belçika, hollanda fransa gibi ülkelere git. Orda yardimci olurlar

Evet çok haklısınız çok saçma bir sistem. Burda sürekli kan tahlilileri yapılır doktor bir anormallik gorurse,yada sen kendin bir anormallik hissedersen seni ultrasona gönderir. Kanada da yaşıyorum bu arada.

ben böyle olduğumda dr bana düşük çönelyici ilaç vermişti tedbir amaçlı.ozman bende şehir dışındaydım görmediği için yorum yapamadı.
seninki de yerleşme kanaması olabilir ama o haptan da kullanmanda fayda olabilir.
ben isim veremem ama danışın birilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…