çocuklara birşeyler alıp dağıtabilirsin.Kızlar yolda 100 lira buldum dinen haram diye biliyorum.bu konuda bilgisi olanlar cevaplarinizi bekliyorum.
Dinen durumunu bilmemde Ben alamiyorum acikcasi ne biliyim ya cok ihtiyaci olan biri dusurduyse ya birinin ilac parasiysa yada yaslinin maasindansa falan dusunceleri beni rahatsiz ediyor 5tl ye muhtac olan insan var diye ihtiyaci olana veriyorumKızlar yolda 100 lira buldum dinen haram diye biliyorum.bu konuda bilgisi olanlar cevaplarinizi bekliyorum.
Herkesin ihtiyacı vardır ama harcamam en iyisi camiye vermek galibaİhtiyacın varsa harca yoksa ihtiyaç sahibi birine ver
Herkesin ihtiyacı vardır ama harcamam en iyisi camiye vermek galiba
Ne demek canım Allah korusun haramdan.Bulduğunuz yerde karşınıza çıkan 3 kişiye sorun para kaybettinizmi diye eğer yoksa sizin olabiliyor diye biliyorum..ama siz en iyisi vicdaninizin rahat edeceği birsey yapın o parayı bağış gibi..ya camiye yada yoksul birine kaybedenin hayrına bağışlayın.. Ne guzel bir insansınız siz Allah sizden razi olsun kim senin malına el sürmeyecek kadar onurlusunuz..
O da doğru aslında en iyisi çevreye sorup ihtiyaç sahibi birine vermek.neden cami? fazladan bi halı alsınlar diye mi?
Agzin bal yesinneden cami? fazladan bi halı alsınlar diye mi?
İhtiyaciniz varsa gerçekten harcayın. Sonuçta çalmadınız.Herkesin ihtiyacı vardır ama harcamam en iyisi camiye vermek galiba
En iyisi öyle yapmak,tabi benim değil para sahibine olsun sevabı inşallah.Camiiye verilir mi kiz? Eskidendi o. Simdi ortalik buna musait degil.sen ihtiyaci olan birine erzak al o parayla,dusuren kisinin hayrina olsun bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?