Ama benim değil içime sinmez,en iyisi zor durumda olana erzak yardımı yapmak.İhtiyaciniz varsa gerçekten harcayın. Sonuçta çalmadınız.
Vallahi ben camilerde toplanan parayi ne yaptiklarini hep merak ederim cuma namazlarinda falan herkes sadaka diye 3,5 verir kandiller bayramlar vs yapan varmidir bilmem ben hic erzak kutusuyla yardim falan yapanini gormedim kuran kurslarina bagisliyorlar yada fakir musluman ulkelere yardim yapan kuruluslara bagisliyorsa bilmiyorumO da doğru aslında en iyisi çevreye sorup ihtiyaç sahibi birine vermek.
Sizin fikriniz de güzelmiş.Cami en son aklima gelecek yer olurdu dogrusu.
En yakin okula gider,maddi durumu iyi olmayan 10-15 ogrenciye oglen yemegi ismarlardim.
Ya da cikolata vs alip okul idaresinin bilgisi dahikinde tabi, birkac sinifa dağıtırdim.
Cocuklar sevinsin, en guzeu.
Ama benim değil içime sinmez,en iyisi zor durumda olana erzak yardımı yapmak.[/QUO
Bu kadar sıkıntı yapmaniza gerek yok. Sonuçta Rabbimiz kalpleri en iyi bilendir.
Camiiye verilir mi kiz? Eskidendi o. Simdi ortalik buna musait degil.sen ihtiyaci olan birine erzak al o parayla,dusuren kisinin hayrina olsun bari.
en yakın polıs karakoluna ver belkı dusuren polıse gıderKızlar yolda 100 lira buldum dinen haram diye biliyorum.bu konuda bilgisi olanlar cevaplarinizi bekliyorum.
Karakola da verebilirsin,belkide gerçekten ihtiyacı olan birisi düşürmüş olabilir.Sizin fikriniz de güzelmiş.
Imam cebe atacakaynen katıldım
eskiden o camilere fakir fukara sığınırmış
aş evi vs görevi de görürmüş
verilirmiş
şimdi camide kim ne yapacak ki parayı
100 lirayla ne yapacağını şaşırdın:))Bize en yakın okula gidip bir şeyler mi dağıtsam öğretmenimizden yardım alıp yoksa sorup ihtiyaç sahibi birilerine erzak yardımı mı yapsam gerçi bizim burada öyle birileri de yok herkesin nerdeyse arabası var evinin önünde.
Yok cebe atmam günah.yani cami ya da bir yoksula mı vermek lazım diye biliyorum.
şaşırmak değil de doğru yere ulaştırmak sadece sizden fikir istedim,teşekkürler.100 lirayla ne yapacağını şaşırdın:))
çocuklara dağıt sen onu.
en makbulüdür.
aklın karışacak yorumlarla birşey değil:))
Ben camiye verecektim ama arkadaşlar daha iyi fikirler verdi,siz ne şeytan fikirlisiniz böyle?böyle biliyorsanız bunu neden dert bölümüne konu açtınız ki?
100 lira buldum dert oldu.
Bazen bana çok garip geliyor bu tür konular.
Acaba sadece bana mi geliyor bilemiyorum.
Yok cebe atmam günah.yani cami ya da bir yoksula mı vermek lazım diye biliyorum.
Ben sadece doğru şekilde kullanmak adına sordum.Harcayasım olsa neden sorayım Allah Allah...Böyle saçma konu acacagina parayi görmezden gelip yoluna devam etsen daha iyiydi. Harcayasin var vicdan rahatlatmaya gelmissin
Ben camiye verecektim ama arkadaşlar daha iyi fikirler verdi,sizin ne şeytan fikirlisiniz böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?