- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Sevgilisi değil nişanlısı bir de bu konuyla bu ne alaka?Allah akıl versin.Şeytan fikirlilikle ne alakası var hanımefendi?
Alt tarafı bir 100 lira yani camiye de götürüp verebilirsiniz bir fakire ya da bir çocuğa.
Ben bu tür konuların dert bölümüne açılmasına hayret ediyorum. Onu belirttim.
Bu geçen ki kardeşiniz ve sevgilisinin sizin evde kalması birlikte yatması konusuyla çok bağımsız. O dert olabilir ama bu çok gereksiz geldi.
Bunu şeytan fikirlilik olarak algılamak, oda değişik bir bakış açısıymış. Hayırlı olsun.
Ne alaka şeytan fikirlilikle şimdi ?Ben camiye verecektim ama arkadaşlar daha iyi fikirler verdi,siz ne şeytan fikirlisiniz böyle?
eskiler genelde onu ihtiyacı olan birine verirlerdi
mahallenin bilinen yardıma muhtacına erzak alır ya da okula giden çocuğu olanlara vs verirlerdi
ama haramını helalini ben bilemem Allah bilir
Şeytan fikirliBen camiye verecektim ama arkadaşlar daha iyi fikirler verdi,siz ne şeytan fikirlisiniz böyle?
Dine göre buldugun cevrede 3 kişiye soracksın eğer sahibini bulamazsan o para sana helal olmuş olur harcayabilirsin
Sevgilisi değil nişanlısı bir de bu konuyla bu ne alaka?Allah akıl versin.
Haram paranın ne olduğunu biliyor musunuz? Meşru olmayan, haksız yolla para kazanmakBaskasinin parasiyla bi baskasina yiyecek giyecek almak 1 degil 2 gunah.
Hem paranin sahibinin hakkina giriyosun parayi harcadigin icin, hemde yoksul kisinin girtladigindan haram para gecirmis oluyosun.
yani vergiler yardımlar bütçe camileri cemaatleri yeterince koruyorParayı camiye vermek aklımın son sırasına bile gelmez.
Kendiniz harcamak istemiyorsanız ihtiyacı olana verin. caminin ne ihtiyacı var ?
o miktardaki bir paranın polise teslime dilmesi gerekirdi bence de ya.Babam zamaninda bi canta dolu para bulmustu. Ben cantayi hic gormedik ama bi kac bin lira varmis. Bi kac kisinin agzini aradi cevreden kimin olabilir diye. Ama kimse cikmadi. En sonunda camiye verdi. Fikir olrak guzel ama keske polise biraksaydi. Belki birisinin ameliyat parasiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?