YOLDA BULUNAN KIZ!

Ya biri Allah rızası için beni aydınlatabilir mi?

Kız 16 yaşındaymış anladık burayı.

Anası babası neredeymiş? Onu neden aramamış konu sahibinin annesi de polisi aramış?

Bu yarım akılla nasıl anası babası onu dışarı salmış?

Kız evden kaçmış bence
Annesine ulaşılabilirse ne ala

Allah korusun da benim kızımı bu yaşta hiç tanımadığı yardım sever bir kadın evine götürüp sözüm ona yardım etmek istesin ciddi olarak uğraşırım kadınla. Tanımadığı birini evine nasıl götürür sonra da polisi çağırır????

Kiz bir erkekle kaçacak olabilir. Ve tabii başına neler gelir!sizi sorumlu tutarlar niye polise haber vermediniz diye.gizli saklı konustuysa sevgilisini aramışta olabilir. Annesinin numarasini vermez.polisi arayın bence.küçücük kızların başına neler geliyor bu devirde.hemde sevgilim dediklerinden.munevver cinayeti unutulamaz herhalde...

sonuç olarak doğru ve ya yanlış belkide bir hayır işledik bilemicem polise teslim ettik. yanlış yollara sapmaz inş çünkü kolay kandırılabilir bir tipti. kim kandırmışsa artık yalan bile söleyebiliyordu onun için. Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına. bizide kötü insanlardan korusun.

Ne çocuğu ne de genci evime alıp göturürüm.
Tek sey gelir aklıma .Herkes bana iyi davranacak diye düşünüp kötü birine kanmasın .O yüzden arabayla gidecegi yere gotürmek istesemde gotüremem.

Kesinlikle iyi niyetlisiniz bu çok belli.
Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
Bakalım altından ne çıkacak...

Kızın annesinin duâları belki de sizin annenizi karşısına cikardi.
Allah razı olsun annenizden burdaki hayal dünyası çok geniş arkadaşlar gibi düşünüp de kizcagizi sokakta birakmamis.
İyi ki hâlâ anneniz gibi insanlarımız var.

Kizin telefonu yokmus. Kendi annesi elinden almis. Kiz annesinin telefon numarasini da bilmiyormus. Eve gelince birini aramis ama aradigi numarayi silmis. Kimle konustugu belli degil.

Enteresan bir şey var ki yorumlar..

KK ya üye olmadan burayı takip eden o kadar kadın var ki.. Yazanlar ne diyor “uzun zamandır takip ediyorum sonunda üye olayım dedim”

Siz böyle bir durumu destekliyorsunuz. Konu sahibinin annesi iyi niyetli çıktı ve şansına kız da tehlikeli çıkmadı. Ama ikisi de birbirini tanımadığı potansiyel tehlike boyutunda olabilirdi. O yüzden şurayı okuyan insanları yanlış yönlendirmiş bile olabilirsiniz. Kamu spotu gibi.

Her zaman sonuçlar bu şekilde olmayabilir. Konu gerçekse eğer…

Kizin telefonu yokmus. Kendi annesi elinden almis. Kiz annesinin telefon numarasini da bilmiyormus. Eve gelince birini aramis ama aradigi numarayi silmis. Kimle konustugu belli degil.

Kiminle konuştuysa onun numarasını ezbere biliyor
Ama annesinin numarasını ezbere bilmiyor

bizde zaten dedik aaa bir kız gel senin yardıma ihtiyacın vardır alalım seni eve götürelim dedik. nasıl bir anlayıştır bu ya hu nasıl bir saptırmaktır. pes ! hem annesine ulaşmasını sağlicam pis insanlardan koricam hem de anasınından hakaret yicez öle mi . önce kızını bi hesaba çeksin bize teşekkür etsin. gerçi bekleyende yok evinde olsun yeter.

Alla alla konu sahibi ve annesi eve alıyorlar kızı ama konuştuğunu dinlemiyorlar mı? Yoksa saygı icabı konuşması için odayı mı terk ediyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…