atar. bir süre göz altında tutar.. kız suçlarsa ispat olana kadar gözaltında tutulurlar. buda hoş olmaz
ee yazdım işte. aynı şeyi tekrar tekrar yazdırmayın bana okuyun diğer mesajlarımı.iyide kız aramıyor polisi ev sahibi arıyor.. niye arayıp kendilerini ihbar etsinler..
sonuç olarak doğru ve ya yanlış belkide bir hayır işledik bilemicem polise teslim ettik. yanlış yollara sapmaz inş çünkü kolay kandırılabilir bir tipti. kim kandırmışsa artık yalan bile söleyebiliyordu onun için. Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına. bizide kötü insanlardan korusun.
baktı kızın bi sorunu var kaybolmuş gibi duruyırdu bide tel isteyince sonra tuvaletimde geldi demiş annemde misafir etmiş nerden bilelim işin böle olacağını insanlıkta mı yapmayalım artık. ya anneme denk gelmeseydi???
bende sinir stres oldum..anneniz gelince ayrıntıları yazın..merak ettim ne olmuş neymiş derdi..nese hanımlar dinleneyim biraz :)
Ya biri Allah rızası için beni aydınlatabilir mi?
Kız 16 yaşındaymış anladık burayı.
Anası babası neredeymiş? Onu neden aramamış konu sahibinin annesi de polisi aramış?
Bu yarım akılla nasıl anası babası onu dışarı salmış?
Kizin telefonu yokmus. Kendi annesi elinden almis. Kiz annesinin telefon numarasini da bilmiyormus. Eve gelince birini aramis ama aradigi numarayi silmis. Kimle konustugu belli degil.
bizde zaten dedik aaa bir kız gel senin yardıma ihtiyacın vardır alalım seni eve götürelim dedik. nasıl bir anlayıştır bu ya hu nasıl bir saptırmaktır. pes ! hem annesine ulaşmasını sağlicam pis insanlardan koricam hem de anasınından hakaret yicez öle mi . önce kızını bi hesaba çeksin bize teşekkür etsin. gerçi bekleyende yok evinde olsun yeter.Allah korusun da benim kızımı bu yaşta hiç tanımadığı yardım sever bir kadın evine götürüp sözüm ona yardım etmek istesin ciddi olarak uğraşırım kadınla. Tanımadığı birini evine nasıl götürür sonra da polisi çağırır????
Kizin telefonu yokmus. Kendi annesi elinden almis. Kiz annesinin telefon numarasini da bilmiyormus. Eve gelince birini aramis ama aradigi numarayi silmis. Kimle konustugu belli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?