bizde zaten dedik aaa bir kız gel senin yardıma ihtiyacın vardır alalım seni eve götürelim dedik. nasıl bir anlayıştır bu ya hu nasıl bir saptırmaktır. pes ! hem annesine ulaşmasını sağlicam pis insanlardan koricam hem de anasınından hakaret yicez öle mi . önce kızını bi hesaba çeksin bize teşekkür etsin. gerçi bekleyende yok evinde olsun yeter.
yorumlarınızı okumaktan içime fenalık geldi ne kadar irdelediniz ne kadar içimmmm bayıldı.Alla alla konu sahibi ve annesi eve alıyorlar kızı ama konuştuğunu dinlemiyorlar mı? Yoksa saygı icabı konuşması için odayı mı terk ediyorlar?
Kiminle konuştuysa onun numarasını ezbere biliyor
Ama annesinin numarasını ezbere bilmiyor
Alla alla konu sahibi ve annesi eve alıyorlar kızı ama konuştuğunu dinlemiyorlar mı? Yoksa saygı icabı konuşması için odayı mı terk ediyorlar?
yorumlarınızı okumaktan içime fenalık geldi ne kadar irdelediniz ne kadar içimmmm bayıldı.
Kesinlikle haklısın vallahi devir öyle yardım devri değil he iyilik yapmışlar anladık burasını ama karşısındaki başka biri çıkabilirdi ne dolaplar dönüyor ortalıkta bir hırsızla iş birliği bile olabilirdi nereden emin olunur ki kimseye acıyıp evime almam ben tanımadığım insan zilime bastığında kapıyı bile açmıyorum ses bile çıkarmıyorum yanlış oldu tarzındaKaldı ki Türk insanı paylaşımcıdır. Bir kadının tansiyonu düşer el birliğiyle sandalye çekilir, biri kolonya getirir, biri su getirir. Annen nasıl cesaret edip tanımadığı kızı eve getirdi ki? Gözüne kestirdiği bir iki esnafla iş birliği yapabilirdi.
Kesinlikle haklısın vallahi devir öyle yardım devri değil he iyilik yapmışlar anladık burasını ama karşısındaki başka biri çıkabilirdi ne dolaplar dönüyor ortalıkta bir hırsızla iş birliği bile olabilirdi nereden emin olunur ki kimseye acıyıp evime almam ben tanımadığım insan zilime bastığında kapıyı bile açmıyorum ses bile çıkarmıyorum yanlış oldu tarzında
üfffff şimdi göz ardı ediyorum zaten konunun gözünü çıkarmışsın vik vik vikOkuma o zaman.
Sana daral geldi diye yazmamayım mı?
açıklıyayım ergen psikolojisi diye bir şey var. biz kızı ürkütmeden anlayalım die uğraştık açık açık sorsak kimle ne konuştuğunu sölicek mi tabiki hayır . gizliden duysak işi hemen çözebilirdik ama duyamadık sonradan anladık okulu vs arayınca yalan sölediğini o zaman hiç bi lafınada inanmadık zaten hemen polisi aradık gelmeside uzun sürdü. ama çok üzüldüm kötü bir kıza benzemiyordu hali tavırları falan inş düzelir. kendi ailesinden kendiliğin bahsetti yani bize benmde kardeşim var 3 aylık falan annem telefonumu aldı vermiyor bende ona çok kızdım falan demiştiyorumlarınızı okumaktan içime fenalık geldi ne kadar irdelediniz ne kadar içimmmm bayıldı.
üfffff şimdi göz ardı ediyorum zaten konunun gözünü çıkarmışsın vik vik vik
Annenizin evde yanlız olmadığını görünce bisey yapamamıştır belki .
Annenize bi telefon etseniz arkadaslar cok merak etti deseniz
ben size değil başka bir üyeye yazdım.siz en doğru olanı yapmışsınız hak veriyor ve tebrik ediyorum siziaçıklıyayım ergen psikolojisi diye bir şey var. biz kızı ürkütmeden anlayalım die uğraştık açık açık sorsak kimle ne konuştuğunu sölicek mi tabiki hayır . gizliden duysak işi hemen çözebilirdik ama duyamadık sonradan anladık okulu vs arayınca yalan sölediğini o zaman hiç bi lafınada inanmadık zaten hemen polisi aradık gelmeside uzun sürdü. ama çok üzüldüm kötü bir kıza benzemiyordu hali tavırları falan inş düzelir. kendi ailesinden kendiliğin bahsetti yani bize benmde kardeşim var 3 aylık falan annem telefonumu aldı vermiyor bende ona çok kızdım falan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?