YOLDA BULUNAN KIZ!

Biz çağırdık çağırdığımız polise mi bizi şikayet edicek :) zorla tutsak nie polis çağıralım :)
neden ,
kız bir süre kaldım, zorla tuttular. ben başınız belaya girer diye tehdit ettim,korkuttum öyle olunca polisi aramaya ikna ettim,yoksa oda olmayacaktı derse görürsünüz gülmeyi

Biz çağırdık çağırdığımız polise mi bizi şikayet edicek :) zorla tutsak nie polis çağıralım :)

Tüm hikayeler bu kadar masum bağlanabilse keşke.

Annen neden eve getirdi ne olduğu belli olmayan birini.

İnsan sokaktan bulduğu kediyi bile eve getirirken 50 kere düşünür.

Nasıl bir sorumluluk, nasıl bir cesaret bu?

Eve getirmekten ziyade oyalayip hemen polisi aramak daha mantiklisi

Kız orada size zarar verebilirdi

Dünya hali başımıza hersey gelebilir

baktı kızın bi sorunu var kaybolmuş gibi duruyırdu bide tel isteyince sonra tuvaletimde geldi demiş annemde misafir etmiş nerden bilelim işin böle olacağını insanlıkta mı yapmayalım artık. ya anneme denk gelmeseydi???

Ya bu hikayede garip bir şeyler var.

Kız çok mu saftirikmiş de tanımadığı eve gelmiş.

Bu devirde artık çocukları bile kandıramıyorsun kıza her şey yapılabilir bir evin içinde.

Nasıl geldi ki kız?

Tacize uğramış diye bir şey okudum sanki. Yanlış mı hatırlıyorum.

Yani şu devirde tuvaletini yapacak yer bulamamış mı koca kız?

Bulamadıysa bez bağlasın gezsin. Akıl alır gibi değil.

neden ,
kız bir süre kaldım, zorla tuttular. ben başınız belaya girer diye tehdit ettim,korkuttum öyle olunca polisi aramaya ikna ettim,yoksa oda olmayacaktı derse görürsünüz gülmeyi

Lise de öğretmenim öyle kızların aklına böyle şeylerin zerresi gelmez emin olun. O kadar akilli olsa evinde olurdu.[/QUOTE]

kızı zorla kolundan tutup polis karakoluna götürmez ki.. çocuk değil ilk önce..koca kız ben gitmek istemiyorum dese saçından tutup götüremez ki.. anne yüreği işte kızın annesi yerine koymuş getirmiş kızı eve.. bu şekilde yapmasıda tehlikeli tabii..
ama kızı bıraksalar başına kötü bişeyde gelebilirdi.. her yardım isteyene sırtımızı dönemeyiz.. özgecanı düşünün birinden yardım istese ve reddetseydi herkes nefret kusardı o kişiye..

Ya evde annene bicagi taksaydi? Dograsaydi falan?
Simdi dese ki beni zorla tuttular isleri bitince polisi aradilar, ne yapacaksiniz?
Iyi cesaretlisiniz valla.

Lise de öğretmenim öyle kızların aklına böyle şeylerin zerresi gelmez emin olun. O kadar akilli olsa evinde olurdu.

Yolu nasıl kesişmiş konu sahibin annesiyle?

Sanırım üstünde okul forması falan varmış. Yani okula falan gidiyor ya da geliyor?

neden ,
kızın şahidi yok ama annemin var. oda biz he ya ben kucağımda 5 aylık oğlum kız zapt etcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…