Biz çağırdık çağırdığımız polise mi bizi şikayet edicek :) zorla tutsak nie polis çağıralım :)bakın eğer o kız hala annenizin evindeyse başınıza iş alırsınız. kız kalkıp beni zorla burada tutuyorlar derse kendinizi hapiste bulursunuz.
Aldılar kızı geldiler annemde karakola gitti. Bakalım orda ne olcakAy bütün sayfaları okudum noldu konu sahibiii
kız sıze kızmadımı?polis geldi sonunda kız binmek istemedi arabaya. Annemde bindi gitti işin aslını inş polislere anlatır kız.
neden ,Biz çağırdık çağırdığımız polise mi bizi şikayet edicek :) zorla tutsak nie polis çağıralım :)
Biz çağırdık çağırdığımız polise mi bizi şikayet edicek :) zorla tutsak nie polis çağıralım :)
Çok şükür vallahi. Bakalım olayın aslı astarı neymiş...polis geldi sonunda kız binmek istemedi arabaya. Annemde bindi gitti işin aslını inş polislere anlatır kız.
baktı kızın bi sorunu var kaybolmuş gibi duruyırdu bide tel isteyince sonra tuvaletimde geldi demiş annemde misafir etmiş nerden bilelim işin böle olacağını insanlıkta mı yapmayalım artık. ya anneme denk gelmeseydi???Tüm hikayeler bu kadar masum bağlanabilse keşke.
Annen neden eve getirdi ne olduğu belli olmayan birini.
İnsan sokaktan bulduğu kediyi bile eve getirirken 50 kere düşünür.
Nasıl bir sorumluluk, nasıl bir cesaret bu?
baktı kızın bi sorunu var kaybolmuş gibi duruyırdu bide tel isteyince sonra tuvaletimde geldi demiş annemde misafir etmiş nerden bilelim işin böle olacağını insanlıkta mı yapmayalım artık. ya anneme denk gelmeseydi???
neden ,
kız bir süre kaldım, zorla tuttular. ben başınız belaya girer diye tehdit ettim,korkuttum öyle olunca polisi aramaya ikna ettim,yoksa oda olmayacaktı derse görürsünüz gülmeyi
baktı kızın bi sorunu var kaybolmuş gibi duruyırdu bide tel isteyince sonra tuvaletimde geldi demiş annemde misafir etmiş nerden bilelim işin böle olacağını insanlıkta mı yapmayalım artık. ya anneme denk gelmeseydi???
Lise de öğretmenim öyle kızların aklına böyle şeylerin zerresi gelmez emin olun. O kadar akilli olsa evinde olurdu.
kızın şahidi yok ama annemin var. oda biz he ya ben kucağımda 5 aylık oğlum kız zapt etcez :)neden ,
kız bir süre kaldım, zorla tuttular. ben başınız belaya girer diye tehdit ettim,korkuttum öyle olunca polisi aramaya ikna ettim,yoksa oda olmayacaktı derse görürsünüz gülmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?