YOLDA BULUNAN KIZ!

Kesinlikle uzaklaşıyorum ve sorulardan kaçıyorum telefonumu bir kere biri istedi kontör yok dedim vallahi hiç iyilik değil alıp kaçabilirdi kimse k.bakmasın 90 çocuğuyum o seneler daha masumduk şuanda herkes değişti ve babana bile güvenme devrindeyiz maalesef üzücü de olsa. Başıma gelseydi telefonumu zaten vermezdim de derdini dinler yardımcı olmaya yine çalışırdım belki ama dışarıda sadece

İnşallah başlarına bir şey gelmez kız tuhaf insan neden gider ki birinin evine çocukken bile yapmazdım bu konudan anladım ki hala böyle insanlar var iyilik yapma sevdasına

Bence gidin bir Müge Anlı'yı izleyin belki orada aranan kızlardan falandır..

valla bende çok merak ettim karakol çok uzak mı ki ne zaman gelir anneniz

Psikopata bağlamaya gerek yok da.Ben de evde yalnızken kapıyı çalan doğalgazcıya açmamıştım sonra adam biliyoru evdesin aç falan demişti delikten karaltımı gördüğünden altıma etmiştim sonra annem arayınca haberim var aç dedi.amca yarım saat beklemekten ateş püskürüyor.Sen hiç sokağa çıkma tamam mı ölürsün falan demişti
Neyse bu da böyle bir anım.

Ben de almazdım eve.Telefon için veya yol parası istesin vereyim.
Haberlerde izledim bir adam suriyeli birini evine almış sokakta gariban diye.Suriyeli, adamı bıçaklayıp telefonunu çalıp kaçmış.Bir telefon için adam sevap işlerlen hayatından oldu.Kalsın öyle sevap da napiyim.

kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakolda.

bu arada kızın dinlediği şarkılar benide bi acayip yaptı o nedir ya :)

hay senin ağzını öpeyim arkadaşım bravooo bravooo deli ettiler bizi olay bu işte bukadar

Yani ben yorumların çoğunu cidden anlayamadım. Fırsatımız varsa başka insanlara yardım etmeliyiz tabi ki. Hele de bir genç kız varsa, her yer sapık kaynıyor. İşin daha kötü yanı normal görünen adamlar bile fırsatı bulunca sapıklaşıyor. Her gün taciz tecavüz haberleri var , anne burda potansiyel bir tecavüzü engelledi belki, kızın aklı başında değil gibi. Ben anneyi insaniyetinden dolayı tebrik ediyorum sadece.

valla bende çok merak ettim karakol çok uzak mı ki ne zaman gelir anneniz
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakoldan

Kırmızı yaptığım yere nedense inanasım gelmedi.
Bu kız dün gece de evinde değildi sonuçta. Hem de yanında telefon olmayan bir kız.

Şimdi mi akıllarına gelmiş polise gitmek. Yalan bence.
Kıza da yazık.

İlgisiz ve sorumsuz aile. Sigaraya başlamasına neden olan sebepler... Kendisine uygun olmayan arkadaş çevresi. Hepsinin sebebi aile bence.

Ahahhahaha bayıldım aynen
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakoldan

Dikkatli olun bu zamanda herşey olabilir kimseye güvenmiyorum ben... öyle pis olaylar duyuyoruz ki başınıza bir iş açar falan Allah korusun polise götürün kızı yalan atıyorsa valla içeceğinize ilaç atıp sizi uyutup evi soyup bile giderler çete bile olabilirler dalga geçmeyin çünkü gerçekten bunlar artık olabilecek şeyler... hal bu

Kısacası kız normal değilmiş.

işte bu kadar siz yardımcı olmasanız kimbilir kız nerelere gidecekti

Sonucta kadin evinde yatirmamiski gunlerce tutmamis.hemen polisi aramis.niye basi derde girsin.evinde 1 gun dahi tutsa dediginiz dogru suclu duruma duser iylikte olsa.

ay çok şükür nasıl rahat ettim anlatamam.. nerdeyse yardım ettiğiniz için linç ediliyordunuz..
ben kendi adıma dua ediyorum size..
devir çok kötü evet kimseye güvenmemek gerekiyor ama yarın bigün kötü bişey görsek üzülüp ağlıyoruz.. samimi olmuyor bu şekilde...
Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın..

Siz annenizi aramadiniz mi ben şimdiye kadar 40 defa aramistim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…