- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kesinlikle uzaklaşıyorum ve sorulardan kaçıyorum telefonumu bir kere biri istedi kontör yok dedim vallahi hiç iyilik değil alıp kaçabilirdi kimse k.bakmasın 90 çocuğuyum o seneler daha masumduk şuanda herkes değişti ve babana bile güvenme devrindeyiz maalesef üzücü de olsa. Başıma gelseydi telefonumu zaten vermezdim de derdini dinler yardımcı olmaya yine çalışırdım belki ama dışarıda sadeceSen doğrusunu yapıyorsun. Aynen ben de öyle yapıyorum. Yaklaşan arabalardan uzaklaşıyorum yürürken.
Soru sormak isteyenleri dinlemiyorum.
Altından o kadar çok şey çıkabilirdi ki.
Bunlar da sanıyor yapılan iyiliği doğru bulmadık. Gerçi ne kadar iyilik oldu sonuçlarından göreceğiz.
Amaç doğru, araç yanlış.
hay senin ağzını öpeyim arkadaşım bravooo bravooo deli ettiler bizi olay bu işte bukadarKonu gereksiz yere saptırılmış. Neticede konu sahibinin annesi kızı kolundan tutup zorla evine getirmemiş. Kızı taciz eden biri var ve annesi bunun üzerine kızı korumak için eve götürmeyi teklif etmiş, kız da telefon etmek ve tuvalete gitmek için kabul etmiş.
Kızın hikayesi başta sona çelişkilerle dolu. Annesinin telefonunu bilmiyor, evine gitmek için bir çaba göstermiyor ama arkadaşını aramak için tanımadığı birinin evine gitmeyi göze alabiliyor falan...
Kız konu sahibini ve annesini suçlayabilir mi? Evet suçlayabilir. Peki polis konu sahibini ve annesini suçlayacak yeterli nedene sahip mi orası şüpheli. Neticede kızın eline telefon veriyorlar ve kız ailesini veya polisi aramakta özgürken arkadaşını arıyor. Aradığı numara telekomünikasyon şirketi veya GSM operatöründen tespit edilse zaten kızın suçlamalarının asılsız olduğu anlaşılacaktır. Ayrıca zorla alıkoyan neden polisi arasın ki? Okul müdürüyle görüşmeler de ortada üstelik, o da şahitlik edebilir...
Konu sahibinin annesinin aşırı cesaretli olduğunu kabul ediyorum. Sonuçta kız manyağın teki de olabilirdi... Ama sanki çok yersiz birşey yapmışlar gibi konuşmaya lüzum yok. Annesinin hangi koşullarda kızı eve getirme kararı aldığını bilmiyoruz. Annesi kızı sokak ortasında bıraksaydı ve kızı taciz eden adam biraz ilerde kızı kaçırııp maazallah tecavüz edip öldürseydi ne olacaktı? Hayal gücü kuvvetli arkadaşlar, annesinin bu durumda duyacağı vicdan azabını da hayal edebiliyor mu?
Ahahhahaha bayıldım aynenKarakolun adını verseniz, biz arayıp sorsak son durumu
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakoldanvalla bende çok merak ettim karakol çok uzak mı ki ne zaman gelir anneniz
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakolda.
bu arada kızın dinlediği şarkılar benide bi acayip yaptı o nedir ya :)
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakoldanAhahhahaha bayıldım aynen
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakolda.
bu arada kızın dinlediği şarkılar benide bi acayip yaptı o nedir ya :)
işte bu kadar siz yardımcı olmasanız kimbilir kız nerelere gidecektikzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakoldan
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakoldan
bunun zamanımı var.. zorla 1 saatte tutulursun 2 saatteSonucta kadin evinde yatirmamiski gunlerce tutmamis.hemen polisi aramis.niye basi derde girsin.evinde 1 gun dahi tutsa dediginiz dogru suclu duruma duser iylikte olsa.
kzılar annemler geldi. polis kızın babasına ulaşmış kızdan evlerinin adresini sölemesini istemiş kız sürekli sırıtıp duruyormuş gülüyormuş sonra memur bey kızmış biraz öle sölemiş adreside yani. nese babası polise siz aramasaydınız karakola kayıp başvurusuna gidecektik az önce tam zamanında aradınız perişan oldu annesi arıyorduk her yerde demiş. sonra kızın çantasını aramışlar çubuk kraker poşedinin içine sigara doldurmuş saklamış. ailem bana çok baskı yapıyor arkadaşlarıma karışıyor kızdım onlara demiş polise. bide elleri falan titremiş korkmuş sanırım. ama ataşehirde oturduğu doğruymuş ailesi şimdi yola çıkmış karakola kızlarını almaya gidiyorlarmış. bu arada daha öncede evden kaçmış. polislerde anneme teşekkür etmiş annemlerde ayrılmışlar karakoldanSiz annenizi aramadiniz mi ben şimdiye kadar 40 defa aramistim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?