valla biz iyi düşündük aklımıza böle şeyler gelmedi açıkcası yardım edelim dedikYa evde annene bicagi taksaydi? Dograsaydi falan?
Simdi dese ki beni zorla tuttular isleri bitince polisi aradilar, ne yapacaksiniz?
Iyi cesaretlisiniz valla.
başınız bir süre ağrır ama.. siz suçsuzluğunuzu ispatlayana kadar gözaltına alınırsınız. netkızın şahidi yok ama annemin var. oda biz he ya ben kucağımda 5 aylık oğlum kız zapt etcez :)
kızı zorla kolundan tutup polis karakoluna götürmez ki.. çocuk değil ilk önce..koca kız ben gitmek istemiyorum dese saçından tutup götüremez ki.. anne yüreği işte kızın annesi yerine koymuş getirmiş kızı eve.. bu şekilde yapmasıda tehlikeli tabii..
ama kızı bıraksalar başına kötü bişeyde gelebilirdi.. her yardım isteyene sırtımızı dönemeyiz.. özgecanı düşünün birinden yardım istese ve reddetseydi herkes nefret kusardı o kişiye..
marketin önünden geçrken anneme bakar mısınız arkadaşımi aricamda faln demişYolu nasıl kesişmiş konu sahibin annesiyle?
Sanırım üstünde okul forması falan varmış. Yani okula falan gidiyor ya da geliyor?
valla biz iyi düşündük aklımıza böle şeyler gelmedi açıkcası yardım edelim dedik
haklısınız ama ne yapalım ya gerçekten yardıma ihtiyacı olduysa.Ama bunun en son çözümü eve getirmek. Kız bir oyuna alet oluyor da olabilir. Kendi kızının yerine koyarken elin kızını kendi kızına zarar gelebilir. Bunlar kızı oyalamaya çalışırken kız bunları oyalayabilir. Her şey olabilir yani.
Sene 1980 değil ki.
......
valla biz iyi düşündük aklımıza böle şeyler gelmedi açıkcası yardım edelim dedik
kızın şahidi yok ama annemin var. oda biz he ya ben kucağımda 5 aylık oğlum kız zapt etcez :)
marketin önünden geçrken anneme bakar mısınız arkadaşımi aricamda faln demiş
Bende daha önce gaziosmanpaşa nın pazariçi bölgesinde oturdum ve çok tehlikeli bir yer olduğunu biliyorum.
Evimin önünde çatışma çıkmıştı biz yere yatmıştık mesela
Kızı göndermeyin lütfen.Geldi mi polis?
kız nasıl diyip değişik bir ruh hali psikopat deil de böle nasıl anlatsam ya kandırılması kolay aklı uçuk saf kızlar olur ya öle bişeydi 16 yaşındaymışkız sıze kızmadımı?
haklısınız ama ne yapalım ya gerçekten yardıma ihtiyacı olduysa.
atar. bir süre göz altında tutar.. kız suçlarsa ispat olana kadar gözaltında tutulurlar. buda hoş olmazvalla ben kendi adıma çok sevindim hala sizin gibi insanlar olmasına.. eminim eve getirmese anneniz gece uyuyamazdı..
yada düşünün o kızı yarın televizyonda başına kötü bişey gelmiş olarak görüyorsunuz?
bence en doğru olanı yaptınız..
ayrıca kız diyelim iftira attı zorla tuttular dedi poliste hemen sorgusuz sualsiz götürüp hapse mi atacaktı sizi... yardım etsen suç etmesen suç..
çocukmuş daha.kız nasıl diyip değişik bir ruh hali psikopat deil de böle nasıl anlatsam ya kandırılması kolay aklı uçuk saf kızlar olur ya öle bişeydi 16 yaşındaymış
oo birde reşit değil..kız nasıl diyip değişik bir ruh hali psikopat deil de böle nasıl anlatsam ya kandırılması kolay aklı uçuk saf kızlar olur ya öle bişeydi 16 yaşındaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?