- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aynen , kimbilir kimi aradi. Numarayida silmis..bu kız bence evden ya da okuldan kaçmış
polise ya da ailesine teslim etmeden bırakmayın
sizden ayrıldıktan sonra başına bir iş gelirse numaradan sizi bulurlar başınıza iş açılır
Bende cok merak ediyorum..
Disarida tanimadigin bir insani yardim amacli eve aliyorsun bu buyul cesaret ister bence.. Konu sahibinin annesi ne kadar iyi niyetli yaklasmis olsada , bu zamanda kimseye guven olmaz..
Kizin birinden kactigi belli bence. Tacize ugramissa veya basi dertte ise gidersin en yakin polis merkezine . Evine de ulasirsin ailenede..
Neden tanimadik birinin evine girerki insan polise gitmek varken..
Aynen , kimbilir kimi aradi. Numarayida silmis..
Faturali hat kullaniyorsa aradigi konustugu numara dokumanda cikar sanirim..
Anne kiza yardim amacli yaklasiyor ama bir kiz cocugu kadin dahi olsa yardim eli uzatan kisiye nasil guvenebiliyor..Anne iyi yapmış bence ben o yönden bakıyorum. Kötü insanlarla karşılaşsa kız için çok kötü olurdu.
e pekı okula gıdıyormu?okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış
Annesi arkadaşına gitmesine izin verdiyse tlf neden elinden alsın kızının ! sonuçta arayıp sormayacakmı kızını dımı ?okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış
okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış
Kiz annesinden ayri yerde mi yasiyormus. Yurtta mi kaliyor acaba ?okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış
Dimi ya.. hic merakta mi etmiyor annesi..Annesi arkadaşına gitmesine izin verdiyse tlf neden elinden alsın kızının ! sonuçta arayıp sormayacakmı kızını dımı ?
En iyisi polisi arayın
okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış
Evet , bu isin sonu nereye varacak bakalim merakla bekliyorum.evet haklısınız aslında telefon sahibi online işlemlerden hat dökümünden bulabilir belki numarayı
Kusura bakmayın ama konuyu açalı neredeyse yarım saat olmuş, hala polisi aramadınız mı? Okulu aramanız nasıl bir çözüm getirecek? Sizin daha fazla şey bilmeniz değil, direkt polisi aramanız gerekiyor şu durumda. Olayı çözecek kişi siz değilsiniz, polis çünkü.okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış
Numarayı bilmediğini söylüyorEve niye getirmis ki anneniz.Ben olsam soyle annenin numarasini der kendim arardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?