YOLDA BULUNAN KIZ!

bu kız bence evden ya da okuldan kaçmış
polise ya da ailesine teslim etmeden bırakmayın
sizden ayrıldıktan sonra başına bir iş gelirse numaradan sizi bulurlar başınıza iş açılır
Aynen , kimbilir kimi aradi. Numarayida silmis..

Faturali hat kullaniyorsa aradigi konustugu numara dokumanda cikar sanirim..

Anne iyi yapmış bence ben o yönden bakıyorum. Kötü insanlarla karşılaşsa kız için çok kötü olurdu.

Polisi arayın yoksa yarın bir gün ailesi Müge anlıya çıkar kızımız evden kaçtı diye

Aynen , kimbilir kimi aradi. Numarayida silmis..

Faturali hat kullaniyorsa aradigi konustugu numara dokumanda cikar sanirim..

evet haklısınız aslında telefon sahibi online işlemlerden hat dökümünden bulabilir belki numarayı

okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış

en mantıklısı polisi aramak.. belki kız evden kaçtı sonrada gerçekten tacize uğramış olabilir..
yardım etmişsiniz ne kadar güzel.. ama polisi gecikmeden arayın ailesi varsa çok merak etmiştir..

Anne iyi yapmış bence ben o yönden bakıyorum. Kötü insanlarla karşılaşsa kız için çok kötü olurdu.
Anne kiza yardim amacli yaklasiyor ama bir kiz cocugu kadin dahi olsa yardim eli uzatan kisiye nasil guvenebiliyor..

Okul zamani dersaneye gitmek icin otobus bekliyorim durakta ben varim sadece..

Kadinin altinda araba ,eli yuzu duzgun. Gel gotureyim seni nereye gideceksen demisti.. Sagolun dedim binmedim.. Bu Kadinda belki iyi niyetliydi ama nasil guvenebilirdim..

Ben guvenemezdim ya ne kadar zor durumdada kalsam..

Git polise.

Eger kız sızdeyse derhal polisi arayın ve polis gelene kadar kızı oyalayın . Bana kaçmış gibi geldi.

okulunu arıcam şimdi ogrenicez. annesı telefonunu almıs elınden ıkı gundur de haberlesmıyorlarmış
Annesi arkadaşına gitmesine izin verdiyse tlf neden elinden alsın kızının ! sonuçta arayıp sormayacakmı kızını dımı ?
En iyisi polisi arayın

Kesin kaçmış bu kız evden
Demek ki iki gün eve gitmemiş oluyor
Ailesi kim bilir nasıl arıyordur onu

Kiz annesinden ayri yerde mi yasiyormus. Yurtta mi kaliyor acaba ?
Okulda ogretmenlerinden rica edebilir annesine ulasabilirdi degil mi.. neden boyle bir sey yapmamis acaba..

Hangi operatörse annenizin hattı onun internet online işlemlerinden aradığı numarayı bulursunuz. Bence de evden kaçmış gibi Allah korusun.

Annesi neden telefonunu almış? Kızın erkek arkadaşı var diye olabilir mi?
Kızı dövmesinler şimdi annesine teslim edince?

Kusura bakmayın ama konuyu açalı neredeyse yarım saat olmuş, hala polisi aramadınız mı? Okulu aramanız nasıl bir çözüm getirecek? Sizin daha fazla şey bilmeniz değil, direkt polisi aramanız gerekiyor şu durumda. Olayı çözecek kişi siz değilsiniz, polis çünkü.

Kız kaç yaşında? 18'den küçük herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…