YOLDA BULUNAN KIZ!

Evet yalan söylediği ortaya çıktı zten okul müdürü okul kıyafetine kadar anlattı ve kayıtlaraında baktı böyle bir öğrencimiz yok muhtemelen size yalan söylüyor dedi

Kayıtlara baktı derken kız size adını soyadını söyledi mi?

okul müdürü ne diyor?
Üzerindeki okul üniformasını sordu bizde lacivert etek gömlek falan dedik bizim formamız böyle deil ikincisi kayıtlarda böyle bir öğrencimiz yok muhtemelen yalan söylüyor size polise başvurun dedi

artık polisi arayın da siz de ailesi de rahatlasın.

Üzerindeki okul üniformasını sordu bizde lacivert etek gömlek falan dedik bizim formamız böyle deil ikincisi kayıtlarda böyle bir öğrencimiz yok muhtemelen yalan söylüyor size polise başvurun dedi
Kızın üzerinde kimliği var mı ?

Kayıtlara baktı derken kız size adını soyadını söyledi mi?

okul muduru asayis sube amirimi arayin polisi, dogru okul bile olsa mudur polise haber vermek zorunda hanimefendi bu adli bir olay cunku, milli egitimle alakasi yok. Vakit kaybetmeden baska odada arayin ve konuyu anlatin hemen gelsinler.

Arkadaşı ile telefonda ne konuştuğunu duydunuz mu?
Şimdi polis kapınıza gelmesin kızı alıkoydunuz diye? Telefon ettiği kişiye adresinizi tarif etmiş olabilir mi?

Okul size niye bilgi versin ki? Kimsiniz nesiniz bilmiyorlar. Eger kiz kayipsa onlarda polise bildirecek. Yani bu is eninde sonunda polisle cozulur. Bosuna zaman harcamissiniz simdiye. Kas yaparken goz cikarmak sizinkisi.
Durumu anlatıp veli numarası isticektik polisi hemen aramayalım bi bakalım diye ama malesef yalan söylemiş polisi aricaz

Şu an annem nasihatler veriyor yemekten sonra polisi çağırıcaz

yalnız kızda baya rahat :)
tanımadığı kişinin evine gidiyor yemek yiyor
tv açıp şarkı dinliyor..
normal davranışlar değil bunlar...

Durumu anlatıp veli numarası isticektik polisi hemen aramayalım bi bakalım diye ama malesef yalan söylemiş polisi aricaz
Çok merak ettim yalan söylediğini anladığınızda kız o müdürle konuşmalarınıza şahit oldu mu..

Kızın şuan size vermiş olduğu tepkileri merak etmekteyim..

İnkar mı ediyor ?

Baslarina is alacaklar haberleri yok. Kiz birini aramis ama numarayi silmis hemen. Zaman eskisi gibi degil. Polisin ilk soracagi is "niye bizi aramayip eve götürdünüz" olacaktir. Kiz ailesinden cekindigi veya haberlestigi kisiyi ele vermemek icin suçu konu sahibiyle annesinin üstüne atabilir. Beni kacirdilar diyebilir. Biri paranoya demis ama hic de degil. Ya anneniz sokaktan alip eve getirdi hadi korkmasin biraz sakinlessin diye beklediniz. O ara niye kimse polisi aramiyor? Yok okul üniformasi yok ögretmenine ulasmak... Suc isleniyor bence. Kizin basina ne geldi, kimlerle hangi planlari yapti belli degil. Kücük degil liseye giden kiz. Belli ki birileri aklina girmis, kandirmis. Annesi telefonunu almis yok iki gündür haberlesmiyorlarmis... Bu kizi daha fazla evde tutmaya hakkiniz yok. Derhal polisi arayin ya da tutun kolumdan götürün. Ailesi size tesekkür mü eder yoksa niye bulur bulmaz en yakin karakola teslim etmediniz diye kizar mi belli olmaz.

okul muduru asayis sube amirimi arayin polisi, dogru okul bile olsa mudur polise haber vermek zorunda hanimefendi bu adli bir olay cunku, milli egitimle alakasi yok. Vakit kaybetmeden baska odada arayin ve konuyu anlatin hemen gelsinler.
Aynen öle yapıcaz şu an

polisi aramak varken okul müdürünü aramak niye?

ben olsam eve bile sokmadan annesini arardım.annesinin numarasını vermezsede polise teslim ederdim.

çok rahatsınız. ilginç

Okul size niye bilgi versin ki? Kimsiniz nesiniz bilmiyorlar. Eger kiz kayipsa onlarda polise bildirecek. Yani bu is eninde sonunda polisle cozulur. Bosuna zaman harcamissiniz simdiye. Kas yaparken goz cikarmak sizinkisi.
Aynen öyle.

Yahu okuduğu okul bir yana, kız adını bile doğru vermemiş olabilir. Başına ne geldiği belli değil, kimden kaçtığı belli değil. Dedektifçilik oynama zamanı mı? Arayın polisi işte. Polis ilk çare değil de son çareymiş gibi davranmak kızın da sizin de başınızı belaya sokacak farkında değilsiniz. Ve hala yemekten sonra polisi çağırırız diyorsunuz ya, vallahi söyleyecek bir şey bulamıyorum artık. Pes!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…