YOLDA BULUNAN KIZ!

insan annesinin numarasını bilmez mi hiç?
arkadaşınınkini biliyor nasıl oluyorsa.

bence de evden kaçmış.

kaçtığı kişiden de kaçmış gibi.

Kızı korkutmamak adına okuldan bilgi alıp direkt ailesine teslim etmek kız daha mantıklı geldi şu an eğer ulaşamazsak devreye polisi zaten sokucaz bakalım şu an yemek yiyor

Bu zamanda eve almakta iyi cesaret ben olsam elinden tuttugum gibi karakola gotururdum. Simdi bu aile beni alikoydu dese aksini nasil ispatlayacaksiniz?

bu kız bariz yalan söylüyor
evden kaçmş
ve bence taciz eden de evden kaçtığı kişi
şimdi de ondan kaçmış görünüyor
polis en iyisi

Evden kacmis hemen polise haber verin resit bile degilse eve almaktan dolayi suclu bile tutulabilirsiniz. Madem yardim etmeye calistiniz hemen kizi polise teslim edin, arayin polis gelsin kiza belli etmeyin kacmaya calisir birde sokaklarda basina ne gelir Allah korusun. hikayesi nedir kimbilir ama sokaga birakmayin derim. Eger ailesiyle derdi varsa zaten polise gidince mecbur anlatacaktir, hani aile ici siddet vb gibi seyler.

Kıza belli etmeden hemen polisi arayın. Kızın evinizden ayrılmasına sakın izin vermeyin. Bana başı biraz dertte gibi geldi. Kıyamam ya.

Kızı korkutmamak adına okuldan bilgi alıp direkt ailesine teslim etmek kız daha mantıklı geldi şu an eğer ulaşamazsak devreye polisi zaten sokucaz bakalım şu an yemek yiyor
Yav ailesine teslim etmek size düşmez ki ama, belki psikopatın önde gideni bir ailesi var, nereden bileceksiniz. Polise teslim ederseniz, en azından onlar olayı araştırır, kızı ailesi yerine bir kuruma yönlendirirler. Size şiddetle tavsiyem, olayı kendiniz çözmeye çalışmayın. Kızın emniyeti için en iyisi polise başvurmak.

Hakikaten bu kız kaç yaşında..

İlkokul 1.sınıftayken öğretmenimiz bize evimizin annemizin babamızın numarasını ezberletmişti ya..

Nasıl bilmiyor numarayı ilginç..

Ezberleyemiyorsan çantanın cüzdanın içine bir not kağıdına yaz bari numaraları..

Şu anda okulu arıyoruz bilgi almaya çalışıyoruz. Kız çok tuhaf geldi bana yaşına ağır şarkılar dinliyor arabesk rap küfürlü falan ferdi tayfur seviyorum bide dio şu an tvde arabesk rap kanalı bulmuş o çalıo şu an. Bana bi değişik geldi. Ve okul müdüryle konuşuyoruz bu kız yalan söylüyor arkadaşlar polis şart oldu.

Okulunun adinin gercek oldugunu nereden bileceksiniz her dedigi yalandir onun koskoca kiz farkinda degilmi ailesine ulasmaya calisacaginizin. vakit kaybetmeden polisi arayin.

Benim oglum 3 yasindan beri numarami biliyor nasıl annesinin numarasini bilmez.Bir dolu yalan var ortada basiniz agrimasin...

çok ilginç evden kaçmış belli ki ama neden annenin peşine takılıp gelmiş orasını çözemedim
yani polisi arayablieceğinizi bilmiyor mu?
kaçtı da acaba pişman mı oldu.. anne yada polise teslim etmeden aman bırakmayın.. dışarı sapık kaynıyor

okula ne gerek var. direk polisi arayın evinize gelsinler

okul müdürü ne diyor?

Benim oglum 3 yasindan beri numarami biliyor nasıl annesinin numarasini bilmez.Bir dolu yalan var ortada basiniz agrimasin...
Evet yalan söylediği ortaya çıktı zten okul müdürü okul kıyafetine kadar anlattı ve kayıtlaraında baktı böyle bir öğrencimiz yok muhtemelen size yalan söylüyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…