• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoldaş arıyorum hedef 60kg

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
Merhaba sevgili kk.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. 70.5 kgyum hedefim olan 60kgya gelmek istiyorum fakat sürekli diyete başlayıp 2 gün yapıp bırakıyorum.
artık düzenli olmaya motive olmaya ihtiyacım var
10kg vermem gerekiyor . Ocağa kadar 60kg görmek istiyorum. Yarın başlıyorum. Bugün son kez istediğim şeyleri yiyeceğim,yarinsa yepyeni bir sayfa açıyorum. Sürekli güncel burada olacak birine ihtiyacım var.bastan diyeyim 2 gün yapıp bırakacaklar gelmesin 😄😄

24 Eylül kilom :70
5 Ekim kilom :67.3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 71.5 oldum 5 ay önce 60dım kullandığım ilaçlar kilo aldırdı bu hafta bazı işlerim var ama pazartesi kesinkes başlıyorum sen başla ben arkandan gelirim:KK53:
Hedef 30 aralıkta 60 olmak

Açılın gençler bende geldim. Sabah itibarı ile 70.4 düm. Nasıl oldu anlamadım. Hergün olduğu gibi sabah başlayıp öğlen bozmam inş. Sabahtandir iyi gidiyorum, gün uzun ne getirecek bilinmez :KK70:
Dimi belki bi börek bi çikolata getirebilir:KK53:

Bende dün bozdum 😄😄
Bugün için gün gösterecek inşallah bozmam artık. Bıktım sürekli başlayıp bozmaktan gelin beraber 1 ocağa kadar ilerleyelim kızlar hedef 60. Yılbaşında kaçamakları yapar devam ederiz yine 😄😄

Bende katiliyim bu gruba suan 66 kg yim hedefim 56 kg olmak umarim basarabilirim. Hepinize kolay gelsin tutun kendinizi diyeti bozmak yok :KK9:

Bende dün bozdum 😄😄
Bugün için gün gösterecek inşallah bozmam artık. Bıktım sürekli başlayıp bozmaktan gelin beraber 1 ocağa kadar ilerleyelim kızlar hedef 60. Yılbaşında kaçamakları yapar devam ederiz yine 😄😄
Ben pazartesi başlıcam
2 günlük detoks uygulayıp (ayran detoksu) ödemleri atıp öyle devam etmeyi düşünüyorum🙈

Back
X