• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoldaş arıyorum hedef 60kg

Merhaba sevgili kk.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. 70.5 kgyum hedefim olan 60kgya gelmek istiyorum fakat sürekli diyete başlayıp 2 gün yapıp bırakıyorum.
artık düzenli olmaya motive olmaya ihtiyacım var
10kg vermem gerekiyor . Ocağa kadar 60kg görmek istiyorum. Yarın başlıyorum. Bugün son kez istediğim şeyleri yiyeceğim,yarinsa yepyeni bir sayfa açıyorum. Sürekli güncel burada olacak birine ihtiyacım var.bastan diyeyim 2 gün yapıp bırakacaklar gelmesin 😄😄
Bende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazım

Merhaba sevgili kk.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. 70.5 kgyum hedefim olan 60kgya gelmek istiyorum fakat sürekli diyete başlayıp 2 gün yapıp bırakıyorum.
10kg vermem gerekiyor . Ocağa kadar 60kg görmek istiyorum. Yarın başlıyorum. Bugün son kez istediğim şeyleri yiyeceğim,yarinsa yepyeni bir sayfa açıyorum. Sürekli güncel burada olacak birine ihtiyacım var.bastan diyeyim 2 gün yapıp bırakacaklar gelmesin 😄😄
Bende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazım

Merhaba sevgili kk.
5kg neki verilir canım hemen
Yaa verilmiyor malesef ama ilk defa bu sefer iktidarlıyım vericem

Daha şimdiden kilo verip yılbaşı alışverişi yapmayı düşünüyorum :D çerezler tatlılar oh oh kilo verelim dee doya doya yılbaşında yiyelim

Daha şimdiden kilo verip yılbaşı alışverişi yapmayı düşünüyorum :KK70: çerezler tatlılar oh oh kilo verelim dee doya doya yılbaşında yiyelim
Bende hep aburcubur aldığımda ödediğim tutara bakarken "bu paraya s beden bi bluz alabilirdim" diye hesaplara giriyorum
Sonra aburcuburlara bakıyorum aklımda kalan tek şey bir an önce onları yemek:D

Bende hep aburcubur aldığımda ödediğim tutara bakarken "bu paraya s beden bi bluz alabilirdim" diye hesaplara giriyorum
Sonra aburcuburlara bakıyorum aklımda kalan tek şey bir an önce onları yemek:KK70:
Valla bluzdab daha güzel bence abur cubur yemek :D nedense hiç sağlıklı beslenmek daha önemli daha güzel diyenlerden olamadım :D

Araniza benide alırsınız bence demi kızlar 😍 76 kg ile başlayayım bende. Ocak ayına kadar en az 65 olmalıyım. Hatta 60 filan olursam ohh kebap. 😂 sizce verebilirmiyim? Umut var mı.
Kebap kısmından sonra algım bozuldu😂

Back
X