Yoldaş arıyorum hedef 60kg

Merhaba sevgili kk.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. 70.5 kgyum hedefim olan 60kgya gelmek istiyorum fakat sürekli diyete başlayıp 2 gün yapıp bırakıyorum.
artık düzenli olmaya motive olmaya ihtiyacım var
10kg vermem gerekiyor . Ocağa kadar 60kg görmek istiyorum. Yarın başlıyorum. Bugün son kez istediğim şeyleri yiyeceğim,yarinsa yepyeni bir sayfa açıyorum. Sürekli güncel burada olacak birine ihtiyacım var.bastan diyeyim 2 gün yapıp bırakacaklar gelmesin 😄😄
Bende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazım

Merhaba sevgili kk.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. 70.5 kgyum hedefim olan 60kgya gelmek istiyorum fakat sürekli diyete başlayıp 2 gün yapıp bırakıyorum.
10kg vermem gerekiyor . Ocağa kadar 60kg görmek istiyorum. Yarın başlıyorum. Bugün son kez istediğim şeyleri yiyeceğim,yarinsa yepyeni bir sayfa açıyorum. Sürekli güncel burada olacak birine ihtiyacım var.bastan diyeyim 2 gün yapıp bırakacaklar gelmesin 😄😄
Bende dün diyete başladım 5 kilo vermem lazım

Merhaba sevgili kk.
5kg neki verilir canım hemen
Yaa verilmiyor malesef ama ilk defa bu sefer iktidarlıyım vericem

Daha şimdiden kilo verip yılbaşı alışverişi yapmayı düşünüyorum :D çerezler tatlılar oh oh kilo verelim dee doya doya yılbaşında yiyelim

Daha şimdiden kilo verip yılbaşı alışverişi yapmayı düşünüyorum :KK70: çerezler tatlılar oh oh kilo verelim dee doya doya yılbaşında yiyelim
Bende hep aburcubur aldığımda ödediğim tutara bakarken "bu paraya s beden bi bluz alabilirdim" diye hesaplara giriyorum
Sonra aburcuburlara bakıyorum aklımda kalan tek şey bir an önce onları yemek:D

Bende hep aburcubur aldığımda ödediğim tutara bakarken "bu paraya s beden bi bluz alabilirdim" diye hesaplara giriyorum
Sonra aburcuburlara bakıyorum aklımda kalan tek şey bir an önce onları yemek:KK70:
Valla bluzdab daha güzel bence abur cubur yemek :D nedense hiç sağlıklı beslenmek daha önemli daha güzel diyenlerden olamadım :D

Araniza benide alırsınız bence demi kızlar 😍 76 kg ile başlayayım bende. Ocak ayına kadar en az 65 olmalıyım. Hatta 60 filan olursam ohh kebap. 😂 sizce verebilirmiyim? Umut var mı.
Kebap kısmından sonra algım bozuldu😂

Back
X