- 15 Ağustos 2018
- 322
- 253
- 23
- Konu Sahibi aypare ackerman
Son bi kebap yiyip mi başlasakKebap kısmından sonra algım bozuldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son bi kebap yiyip mi başlasakKebap kısmından sonra algım bozuldu![]()
Tabiki cnm hoşgeldinAraniza benide alırsınız bence demi kızlar76 kg ile başlayayım bende. Ocak ayına kadar en az 65 olmalıyım. Hatta 60 filan olursam ohh kebap.
sizce verebilirmiyim? Umut var mı.
Hoşgeldin cnmBen de varımmmm. 63 kiloyum hedef 58pilates ve aerobik yapıyorum 6 7 aydır ama diyet 0. Diyet başlıyorum ben de sizinle birlikte
![]()
Hoşbuldum, ben en çok akşamları zorlanıyorum boğazımı tutmakta gün içinde hiç sıkıntı yok. Sizlerin nasıl durumlarTabiki cnm hoşgeldin ❤ Ocak ayina 3 ay var 3 ayda 65 olabilirsin bence . 11 kg rahat verilir. Bende ocağa kadar 11 kg vermek istiyorum. İnşallah basaririz
Hoşgeldin cnm ❤
Canım bende öyleyim , ama bişey diyim mi bugün limonlu su içtim 1lt ve inanılmaz tok tuttu ben normalde hep akşam saat 5 6 sıraları diyeti bozarım bugün masallah ilk günüm bittiHoşbuldum, ben en çok akşamları zorlanıyorum boğazımı tutmakta gün içinde hiç sıkıntı yok. Sizlerin nasıl durumlar![]()
Hoş buldumTabiki cnm hoşgeldinOcak ayina 3 ay var 3 ayda 65 olabilirsin bence . 11 kg rahat verilir. Bende ocağa kadar 11 kg vermek istiyorum. İnşallah basaririz
Hoşgeldin cnm![]()
Çok güzel olmuş. Afiyet olsun canım . Bende yazayım birazdanHoş buldumo zaman bugünkü yediklerimi yazayım.
Sabah klasik peynir zeytin yeşillik 2 dilim ekmekli kahvaltı.
Ara öğün sade kahve
Öğlen tarhana çorbası salata
Akşam fırınlanmış sebze ayran
Ara öğün 1 mandalina yarım şeftali
Sabah 10 50
1 dilim köy ekmegiy,1 dilim peynir,6 yeşil zeytin,1 küçük domates,1 salatalık
Akşam yemeği 16 30
7 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
5 tane tavuk köfte
Saat 18de bir maden suyu
Saat 20.00
Şekersiz az sütlü kahve
2.5lt su ictim
Kesinlikle erken yemek kilo verdiriyormus çok topik okudum burada. Bir de yemekleri coook çiğneyin kizlarYemek saatlerin çok iyi. Yarından itibaren bende 6dan sonra yememeye çalışıcam
Kesinlikle erken yemek kilo verdiriyormus çok topik okudum burada. Bir de yemekleri coook çiğneyin kizlar
Aynen öyle. Ben resmen yemiyorum yutuyorum. Bu yüzden de çabuk kilo alıyorumYemeği çok hızlı yiyorum ben. Onun için doyduğumu anlamıyorum. Yani doyduğumu anladığımda iş işten geçmiş oluyor
Kaç kilosun bir yerde sağlık için düzenli beslenmek gerekiyor ilerde her türlü hastalık şeker yüzünden başımıza geliyor. Mesela ben en başta sağlık sonra eski kıyafetlerime geri sigmak icin istiyorum. Kendime bakınca yaglarimi degilde sıkı bir vücut görmek istiyorum.aclik içinde düzenli beslenmek gerek protein karbonhidrat tahıl meyve sebze sagliklj besinler yemelisinKızlar bende zayıflamak istiyorum ama istikrar sağlayamıyorım ya nasıl istikrar sağlayabilirim Bi öneriniz var mı açlık hissettikçe kötü oluyorum yeme ihtiyacı duyuyorum
170 boy 70 kiloyum. 75e çıkmıştım zar zor 2 ayda verdim ama bazen çok salıyorum kendimiKaç kilosun bir yerde sağlık için düzenli beslenmek gerekiyor ilerde her türlü hastalık şeker yüzünden başımıza geliyor. Mesela ben en başta sağlık sonra eski kıyafetlerime geri sigmak icin istiyorum. Kendime bakınca yaglarimi degilde sıkı bir vücut görmek istiyorum.aclik içinde düzenli beslenmek gerek protein karbonhidrat tahıl meyve sebze sagliklj besinler yemelisin
Aynıyız bende 170 boy ve 70 kiloyum. 60a düşmek istiyorum mecbur boğazı tutucaz başka yolu yok170 boy 70 kiloyum. 75e çıkmıştım zar zor 2 ayda verdim ama bazen çok salıyorum kendimi
İnşallah ya valla çok istiyorum şöyle mart nisana kadar 60ı görsem süper olacak. Eşim vardiyeli çalışıyor onun iş hayatı benim düzenimi çok etkiliyor önce kendimi düzene oturtmam lazımAynıyız bende 170 boy ve 70 kiloyum. 60a düşmek istiyorum mecbur boğazı tutucaz başka yolu yok![]()
Düzen çok önemli yemek saatleri düzenli olmalı mutlaka önce düzen oturttur canimnİnşallah ya valla çok istiyorum şöyle mart nisana kadar 60ı görsem süper olacak. Eşim vardiyeli çalışıyor onun iş hayatı benim düzenimi çok etkiliyor önce kendimi düzene oturtmam lazım![]()
Haklısın yarın hastane işlerim var pek düzenli yiyemem muhtemelen hastane çıkışında da annemlere falan gidersem düzen müzen kalmazDüzen çok önemli yemek saatleri düzenli olmalı mutlaka önce düzen oturttur canimn
Mart nisana kadar hayli hayli görürsün. Şubatta görmüş olursun bile hatta . Ama düzen ve jstikrar şart
Tamam canım ben burdayım başladığında gelirsin beraber ilerleriz yalnız olunca olmuyorHaklısın yarın hastane işlerim var pek düzenli yiyemem muhtemelen hastane çıkışında da annemlere falan gidersem düzen müzen kalmazcuma başlayayım ben en iyisi