• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoldaş arıyorum hedef 60kg

Araniza benide alırsınız bence demi kızlar 😍 76 kg ile başlayayım bende. Ocak ayına kadar en az 65 olmalıyım. Hatta 60 filan olursam ohh kebap. 😂 sizce verebilirmiyim? Umut var mı.
Tabiki cnm hoşgeldin ❤️ Ocak ayina 3 ay var 3 ayda 65 olabilirsin bence . 11 kg rahat verilir. Bende ocağa kadar 11 kg vermek istiyorum. İnşallah basaririz
Ben de varımmmm. 63 kiloyum hedef 58🙋‍♀️ pilates ve aerobik yapıyorum 6 7 aydır ama diyet 0. Diyet başlıyorum ben de sizinle birlikte😇
Hoşgeldin cnm ❤️

Tabiki cnm hoşgeldin ❤ Ocak ayina 3 ay var 3 ayda 65 olabilirsin bence . 11 kg rahat verilir. Bende ocağa kadar 11 kg vermek istiyorum. İnşallah basaririz

Hoşgeldin cnm ❤
Hoşbuldum, ben en çok akşamları zorlanıyorum boğazımı tutmakta gün içinde hiç sıkıntı yok. Sizlerin nasıl durumlar 😂

Hoşbuldum, ben en çok akşamları zorlanıyorum boğazımı tutmakta gün içinde hiç sıkıntı yok. Sizlerin nasıl durumlar 😂
Canım bende öyleyim , ama bişey diyim mi bugün limonlu su içtim 1lt ve inanılmaz tok tuttu ben normalde hep akşam saat 5 6 sıraları diyeti bozarım bugün masallah ilk günüm bitti

Tabiki cnm hoşgeldin ❤️ Ocak ayina 3 ay var 3 ayda 65 olabilirsin bence . 11 kg rahat verilir. Bende ocağa kadar 11 kg vermek istiyorum. İnşallah basaririz

Hoşgeldin cnm ❤️
Hoş buldum 💕 o zaman bugünkü yediklerimi yazayım.

Sabah klasik peynir zeytin yeşillik 2 dilim ekmekli kahvaltı.

Ara öğün sade kahve

Öğlen tarhana çorbası salata

Akşam fırınlanmış sebze ayran

Ara öğün 1 mandalina yarım şeftali

Hoş buldum 💕 o zaman bugünkü yediklerimi yazayım.

Sabah klasik peynir zeytin yeşillik 2 dilim ekmekli kahvaltı.

Ara öğün sade kahve

Öğlen tarhana çorbası salata

Akşam fırınlanmış sebze ayran

Ara öğün 1 mandalina yarım şeftali
Çok güzel olmuş. Afiyet olsun canım . Bende yazayım birazdan

Sabah 10 50
1 dilim köy ekmegiy,1 dilim peynir,6 yeşil zeytin,1 küçük domates,1 salatalık

Akşam yemeği 16 30
7 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
5 tane tavuk köfte

Saat 18de bir maden suyu

Saat 20.00
Şekersiz az sütlü kahve
2.5lt su ictim

Sabah 10 50
1 dilim köy ekmegiy,1 dilim peynir,6 yeşil zeytin,1 küçük domates,1 salatalık

Akşam yemeği 16 30
7 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
5 tane tavuk köfte

Saat 18de bir maden suyu

Saat 20.00
Şekersiz az sütlü kahve
2.5lt su ictim

Yemek saatlerin çok iyi. Yarından itibaren bende 6dan sonra yememeye çalışıcam

Kızlar bende zayıflamak istiyorum ama istikrar sağlayamıyorım ya nasıl istikrar sağlayabilirim Bi öneriniz var mı açlık hissettikçe kötü oluyorum yeme ihtiyacı duyuyorum
Kaç kilosun bir yerde sağlık için düzenli beslenmek gerekiyor ilerde her türlü hastalık şeker yüzünden başımıza geliyor. Mesela ben en başta sağlık sonra eski kıyafetlerime geri sigmak icin istiyorum. Kendime bakınca yaglarimi degilde sıkı bir vücut görmek istiyorum.aclik içinde düzenli beslenmek gerek protein karbonhidrat tahıl meyve sebze sagliklj besinler yemelisin

Kaç kilosun bir yerde sağlık için düzenli beslenmek gerekiyor ilerde her türlü hastalık şeker yüzünden başımıza geliyor. Mesela ben en başta sağlık sonra eski kıyafetlerime geri sigmak icin istiyorum. Kendime bakınca yaglarimi degilde sıkı bir vücut görmek istiyorum.aclik içinde düzenli beslenmek gerek protein karbonhidrat tahıl meyve sebze sagliklj besinler yemelisin
170 boy 70 kiloyum. 75e çıkmıştım zar zor 2 ayda verdim ama bazen çok salıyorum kendimi

Aynıyız bende 170 boy ve 70 kiloyum. 60a düşmek istiyorum mecbur boğazı tutucaz başka yolu yok 😃
İnşallah ya valla çok istiyorum şöyle mart nisana kadar 60ı görsem süper olacak. Eşim vardiyeli çalışıyor onun iş hayatı benim düzenimi çok etkiliyor önce kendimi düzene oturtmam lazım🙄

İnşallah ya valla çok istiyorum şöyle mart nisana kadar 60ı görsem süper olacak. Eşim vardiyeli çalışıyor onun iş hayatı benim düzenimi çok etkiliyor önce kendimi düzene oturtmam lazım🙄
Düzen çok önemli yemek saatleri düzenli olmalı mutlaka önce düzen oturttur canimn
Mart nisana kadar hayli hayli görürsün. Şubatta görmüş olursun bile hatta . Ama düzen ve jstikrar şart

Düzen çok önemli yemek saatleri düzenli olmalı mutlaka önce düzen oturttur canimn
Mart nisana kadar hayli hayli görürsün. Şubatta görmüş olursun bile hatta . Ama düzen ve jstikrar şart
Haklısın yarın hastane işlerim var pek düzenli yiyemem muhtemelen hastane çıkışında da annemlere falan gidersem düzen müzen kalmaz 🙄 cuma başlayayım ben en iyisi

Back
X