- Konu Sahibi antikaynana
-
dr a falan gitmez adım gibi eminim ...hoşgörülü oldukça sanki daha fazla üstüme geliyor çok mutlu olsam ailemin maddi durumuna çıkar yol aramazdım ama diyorumki madem mutsuzum gelecek korkutuyor en azından onların yaralarını sarıyım diyorumarkadaşım eşinin öfke kontrol sorunu varsa dr. götürmeye ikna et, bence sen ailenin maddi olarak zor durumda olmasına da bir çıkar yol aramaya başlamışsın da ondan böyle seyler düşünüyorsun. ben boşanılacak bir sey göremedim açıkcası. sen de biraz hoşgörülü olmaya çalış derim..
inan o günden sonra herşeyi korka korka aldım sesimi çıkarmadım hatta beyaz eşya ve halıları ailesi kafasına göre aldı ses etmedimbende yenı evlıyım dugun hazırlıkları yapıldı ama ben ne ıstersem onu aldım abıye ıcın 50tllık bı fark ıcın hıc laf solenırmı ne ıstersen onu alırsın bızde hıc para lafı konusulmadı bıleee kı olede olmalı esın bence bıraz garıp sende hep sessız kalmıssın ne kadar susarsan o kadar ezılırsın arkadasım
dr a falan gitmez adım gibi eminim ...hoşgörülü oldukça sanki daha fazla üstüme geliyor çok mutlu olsam ailemin maddi durumuna çıkar yol aramazdım ama diyorumki madem mutsuzum gelecek korkutuyor en azından onların yaralarını sarıyım diyorum
aşk sadakt var aslında birbirimize karşı soğuk değiliz ama cinsel konularda sanki eşim isteksiz sanki kaçış peşindeAranızda sevgi, aşk var mı? Sadakatten emin misiniz? Cinsel birlikteliğiniz az ise birbirinize karşı soğuksunuz sanırım? Aşktan eminseniz sadece sinirlilik mevcut ise doktora gitmeye ikna etmeye çalışabilirisniz. Ama doktora gitmiyor erkekler. Allah yardımcınız olsun. İnşallah her şey düzelir.
bende bunu söylüyorum aslında benden bişeyler gitmeden hayata yeniden karışıp dirilmem lazım belkidecnm benden sana tavsiye yürütemiyorsan yol yakinken dön inan bana hicbisey duzelmiyor hele ki karsindaki bencil ve seni asagilayan sana kötü davranan birisi ise
yok evliligin ilk yiliymis bes sene gecsinmis bunlar hikaye giden senden gidiyor deger mi üc günlük dunyada hayati kendimize zehir etmeye
o haftada birde o kadar tek düze o kadar ruhsuzki inan tam hayal kırıklığı nişanlıyken tam tersi gibi davranıodu.sonuçta cinsellikte evlilik için önemli hem ben genç bakımlı güzel bi kadınım bu belki bazılarınıza tuhaf gelebilir ama arzulanmak istiyorum ben evde sadece yemek yapıp çamaşır yıkayan kadınmıyım onun içinüzüldüm arkadaşım bence hiçte ufak bir mesele dağil tabikide ... eşinin kesinlikle cinsel anlamda bir soğukluğu var yardım almalı düğün yaklaşınca stres yapmış ve buda ister istemez sana yansıcak tabi.. haftada 1 yada 2 haftada 1 hiçte normal değil o yüzden komplekste yapmıştır ailenin yanında ki tutumlarıda bundan olabilir .. olabildiğince ılımlı yaklaşarak sorun yokmuş gibi davranarak yardım almayı kabullendirmelisin.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
içime ata ata bunalıma girdim bende ayrılık düşünüyorum ama zor olcak aileler falan özellilkle annemler üzülecek nası yapıcam allah yardımcım olsundaha bu kadar yeniyken böyleyse ilerde ne olur hep herseyi biz kadınlar mı gözardı etmek zorundayız hep biz mi allan alıp icimize atıp mutsuz olucaz bence cocuk olmadan kurtar kendini insan yedisinde neyse yetmisindede öyle doktora gitmeyi bırak karsına alıp konusabileceğini bile sanmıyorum insanlar ne icin evleniyor mutlu huzurlu birlikte bir ömürü paylasmak icin sen onunla bir ömür gecirebilirmisin diye sor kendine cocuk olunca düzelir diyede düsünme çünkü hic öyle olmuyor senin bahsettiğin herseyi ablam yasadı insallah en doğru kararı verebilirsin kendin icin
o haftada birde o kadar tek düze o kadar ruhsuzki inan tam hayal kırıklığı nişanlıyken tam tersi gibi davranıodu.sonuçta cinsellikte evlilik için önemli hem ben genç bakımlı güzel bi kadınım bu belki bazılarınıza tuhaf gelebilir ama arzulanmak istiyorum ben evde sadece yemek yapıp çamaşır yıkayan kadınmıyım onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?