canım benim yuva çok zor kurulur yıkması bir anlıktır senin yerined olsam alır karşıma artıları eksileri konuşurdum aç derdini de böle böle neden beni rencide ediyosun kaç senelik arkadaşlıgımız var de ben daha güzel bir yuva hayal ediyodum de
inan ban karşına alınca iyilikle konuşunca herşey yoluna girer de kırılıyourm sen böle konuşunca de
inan bana seni gerçekten seviyosa anlıcaktır bunu unutma beni söylesem varya haline şükredersin ben eşimle 6 sen konuştum herşeyim olaydı benim okadar hayalim vardıki sorma evimin eşyeleri şurdam beyaz eşyelerim burdan alıcam dedim ama hayallaerim boşa gitti
beyaz eşyaları eşim gitmiş benden habersiz annesiyle almış evin mobilyalarınada bir hevesle beyendim gitti eşim kendi beyendi eniştesiyle aldı kaynanam demişki sen şimdi paşayla gidicen pahalıya vericekler
onun için ne beyaz eşyede nede mobilyada söz halım olmadı neden sesimi çıkarmadım diyosunuz şimdi eşim benim çok iyi biri allahı var benim kaynanam sagolsun kendisi pamuk gibidir
herşeyime karışır beyaz eşyalarım geldi mobilyalarım geldi evime ozamn gördüm
ev yeni daireydi zaten diyosundur şimdi neden sesin çıkmadı dedim paşa suz seviyosun şimdiki aklım olsaydı neden susuyumki manyak gibi gitmedim alış verişe dügün alışverişinide başıma kakış etti kaynanam inan ne evliligimden ne dügünümden anladım eşimin kıskançlıkları vs ne makyaj yaptırıdı nede evden dışarı çıkartırdı :18::18:huyunu evlendikten sonra anladım inan ben bile kaç kere boşanma sınırına geldim bir ara evimden ayrıldım bile aman dedim boşa gitsin ama evimi eşimi çok özledim bir günde
onun için kardeşim senin yapıcagın bişey var al karşına anlat derdini inan dinlicek seni seviyosa
ban eşim neler yaptıydı birgün dedim senlemi ömür geçiricem ben herşeye laf edersin dedim hazıra geldim hiç birşeyde sesimi çıkardımmıki dedim akşam kavga etim aldım valizimi elime gitim baba evime rahmetli babam bişey demedi anladı öyle seyreti beni bakalım ne yapıcak diye babm başladı kızım damadıda çagır yemek yiyelim hep bir bahanem vardı aman bab işleri var eski günlere burda kalıcam vs dedim
benim babam kaçın kurası anlamazmı eşimle görüşmüş demiş hayrola ne oluyo vs işte sonra eşim beni aradı ne olur de gelip alıyım seni dedi telefonda çok agladı geçtik karşı karşıya artıları eksileri konuştuk o dedi ban böyle yapma ben dedim ona böyle yapma inan konuşmak herşeyin ilaçı boşanıpta şeytanı sevindirme inan cinsel yönden bile olsa kafana takma vardır herşeyde bir hayır de bebek işinide ertele sakın yapma
işler rayına oturmasını bekle ben bile 17 ay sonra bebek düşündüm ne olur ne olmaz diye bebegimdemi zefil olsun benle demi sen benim dedigimi dinle al karşına konuş ozaman anyayı konyayı görürüsün benim gibi sen eger öle konuşursan derki ben bunu çok üzmüşüm bilmeden der canım ban güven herşey konuşa konuşa demişler rabbim yardımcın olsun ne diyim