yolumu şaşırdım, ne yapmalıyım ?

ben çok umursuyorum açıkcası belki başkası olsa hiç üzülmez.herkes bi şekilde sıkıntı çekiyor aslında açıkcası ben yeni evli olduğum için ya ayrılıyım yada bazı sorunları yolun başındayken çözelim diyorum sonra yıpranırız

sana dediğim gibi arkadaşım herşeyin ilacı zaman zaman diyorum şimdi değil terlik ne alınacaksa sormuyorum bile alınacaksa alınacaktır bence erkekler evlendiklerinde kendilerini reis moduna sokuyorlar ben buyum ben şuyum aslında sadece ilgi çeken birileriler bakta gör sen sabret sen bile şaşıracaksın bu yazımıda unutma sabredersen herşey anormallikten çıkıp normal olması gereken hali alıcak

canım;seni çok iyi anlıyorum
benim eşimde aynı çok sinirli hatta geçende başlık açmıştım bu konuda
aynı dediğin gibi hep hata yapmama korkusu ile mayın tarlasında gibiyim;
ne kadar zor olduğunu bilirim;
benim eşim böyle değildi çok sakindi biz evlenmeden önce evlendikten sonra
çok nadir tartışırken arada öfkelenirdi;
Şimdi sinirli bir adam oldu;
Bu sabah bile çantam kapımın önündeydi,ayakkabılarımı giyiyordum,
ayağıyla çantamı sürüklüyor dışarı;nasıl sinirlendim;gene yutkundum kavga çıkmasın diye;

saygısız,terbiyesiz,içimden saydırdım o ayrı.....

Bir ömür canım bir ömür........iyi düşün.....boşan diyemem....sen bileceksin....

ama çok zor olduğunu biliyorum...

canım benim yuva çok zor kurulur yıkması bir anlıktır senin yerined olsam alır karşıma artıları eksileri konuşurdum aç derdini de böle böle neden beni rencide ediyosun kaç senelik arkadaşlıgımız var de ben daha güzel bir yuva hayal ediyodum de inan ban karşına alınca iyilikle konuşunca herşey yoluna girer de kırılıyourm sen böle konuşunca de inan bana seni gerçekten seviyosa anlıcaktır bunu unutma beni söylesem varya haline şükredersin ben eşimle 6 sen konuştum herşeyim olaydı benim okadar hayalim vardıki sorma evimin eşyeleri şurdam beyaz eşyelerim burdan alıcam dedim ama hayallaerim boşa gittibeyaz eşyaları eşim gitmiş benden habersiz annesiyle almış evin mobilyalarınada bir hevesle beyendim gitti eşim kendi beyendi eniştesiyle aldı kaynanam demişki sen şimdi paşayla gidicen pahalıya vericekler onun için ne beyaz eşyede nede mobilyada söz halım olmadı neden sesimi çıkarmadım diyosunuz şimdi eşim benim çok iyi biri allahı var benim kaynanam sagolsun kendisi pamuk gibidirherşeyime karışır beyaz eşyalarım geldi mobilyalarım geldi evime ozamn gördümev yeni daireydi zaten diyosundur şimdi neden sesin çıkmadı dedim paşa suz seviyosun şimdiki aklım olsaydı neden susuyumki manyak gibi gitmedim alış verişe dügün alışverişinide başıma kakış etti kaynanam inan ne evliligimden ne dügünümden anladım eşimin kıskançlıkları vs ne makyaj yaptırıdı nede evden dışarı çıkartırdı :18::18:huyunu evlendikten sonra anladım inan ben bile kaç kere boşanma sınırına geldim bir ara evimden ayrıldım bile aman dedim boşa gitsin ama evimi eşimi çok özledim bir gündeonun için kardeşim senin yapıcagın bişey var al karşına anlat derdini inan dinlicek seni seviyosa ban eşim neler yaptıydı birgün dedim senlemi ömür geçiricem ben herşeye laf edersin dedim hazıra geldim hiç birşeyde sesimi çıkardımmıki dedim akşam kavga etim aldım valizimi elime gitim baba evime rahmetli babam bişey demedi anladı öyle seyreti beni bakalım ne yapıcak diye babm başladı kızım damadıda çagır yemek yiyelim hep bir bahanem vardı aman bab işleri var eski günlere burda kalıcam vs dedimbenim babam kaçın kurası anlamazmı eşimle görüşmüş demiş hayrola ne oluyo vs işte sonra eşim beni aradı ne olur de gelip alıyım seni dedi telefonda çok agladı geçtik karşı karşıya artıları eksileri konuştuk o dedi ban böyle yapma ben dedim ona böyle yapma inan konuşmak herşeyin ilaçı boşanıpta şeytanı sevindirme inan cinsel yönden bile olsa kafana takma vardır herşeyde bir hayır de bebek işinide ertele sakın yapmaişler rayına oturmasını bekle ben bile 17 ay sonra bebek düşündüm ne olur ne olmaz diye bebegimdemi zefil olsun benle demi sen benim dedigimi dinle al karşına konuş ozaman anyayı konyayı görürüsün benim gibi sen eger öle konuşursan derki ben bunu çok üzmüşüm bilmeden der canım ban güven herşey konuşa konuşa demişler rabbim yardımcın olsun ne diyim

ewliliğin tam oturana kadar çocuk yapma sakın derim...

kesinlikle katılıyorum bende yeni evliyim aslında yeni evliler biraz zaman vermeli, evliligin oturana kadar. bak cnm herkes istemedigi şeyleri yasıyo, hayatta sanıyormusun ki herkes istedigi hayatı yasıyo, çok mutlu .burda bu inanların gercek hayatını yasadıklarını okuyunca abartmamam gereken şeyleri anlıyorum ve nelere karsı sabrettiklerini. bi yola cıktık bilinmez bi yola bazısı 5yıl sonra düzeliyo bazısı 10yıl bazısı hiç bu tercih kendimizin iyi düşün iyi tart emek harca gerige dönüp baktıgında birgün keske deme kadınlar fedakardırlar eminim sende ölesin bütün fedakarlıgını yap ve hala olmuyosa kararını rahat verirsin allah hepimizin yardımcısı olsun evlilik kolay degil bir kadınla erkegin aynı evde yasaması hele hiçç kolay degilll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…