Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebarra ondan sonra sen sıradasın

cimcime haklısn 1 kere alıyorsun sürekli kullanıyorsun acaba kaç para

evet canım bir kere valla 100 tl civarı ortalama

ben yokum listde 29 agustos,,,,,,benim dun geceden beri kahverengi akintm geliyo ,anlamadim ben bunu simdi

acaba yerleşme kanamasımı canım hadi hayırlısı bakalım çok anlamam ama inş öledir...

cimcime bence 100 ytl vermek daha iyiii canım ekonomik bence

entersan daha adetine var alalh alalhhh neyin kanmasıki bu sen çalışmalara ara ver canım acaba yerleşme kanamsı dedikleri şeymi bu çatlama iğnesi olmuşmuydun bu ay olduysan kaç gün önceydi

ben yokum listde 29 agustos,,,,,,benim dun geceden beri kahverengi akintm geliyo ,anlamadim ben bunu simdi

geçen ay benimde öyle olmuştu canım 4-5 ay gün öncesinde kahverengi bi akıntı oldu sonra günümden 2 önce regl oldum...hatta kızlara sormuştum enfeksiyon filan olabilirmii diye :uhm: umarım sninki başka bişeydir yerleşme filan yerimseniben

yok bu ay ne igne ne ilac hicbisey kullanmiyom,folic asit bitek...dun calisma yaptiktann sonra lavobaye gidince acikkahve akintim geldi,sabah yine vardi,simdide oyle,,,,calismayi noktaladim bugun zaten:bbo:

şeker leblebii tekarra bakrmısn lisetey balım varsınn

entersan o zaman sende test kullan canım en azından o kadar yoğun çalşıma yapamsssın o enfeksiyonda olabilr veya havaardan galiba

cimcime kahverrengi akıntı enfeksiyon diyorlar ama olmayabilrde

evet enfeksiyonda olabilirmiş değildir ama canım kötü düşünmeyelim benimde öle oldu bu ay günümde kahverengi bi akıntı geldi sonra gerisi gelmedi 8 gün sonra regl oldum ...

ewet cnm önceki listede yoktum da ondan şeyettimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…