Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

benim normalde hep lekeyle baslar reglim,2,3 gun leke olur sonra kanama,,,ama diger adetim biteli 9 gun oldu,,reglimede enaz 7 encok 10 gun var.....bune ya simdi,,,is cikti basimaalsanaalsanasmile

canım bence bu daha iyi tatalım benim tercihim bu olur hem zahmetsiz hem kolay ne dersin ve sürekli kullanbilyorsun?

ya evet dediğin gibi pratik fiyatıda ii bi kere verecksin bi daha yok ama işte bilen biri sölese daha ii olur aslında ronya öle yazmış başka topicde tükütük daha ii diye ama bilmiyorum valla nette bakındım biraz onlada ölçüldüğü yazıyo hangisi daha kesin sonuç veriyo yazmıyo bilemedim yani...

mesela benim için dahada ii olur aslında ilkini yaptıktan sonra saklarım ikinciyi bi daha kullanırım allahın izni ile ilkini bi alım kucağıma tbide :)))))))

Son düzenleme:

evet galiba oruc+havalar...neyse kesilsede gununde gelse bari

ben tükürükle olanı kullanıyorum.çok memnunum şekiller çok net.ovulasyon olup olmadığını anlıyosun.önce idrarla olanı denedim günü tesbit edemedim 27 milyon boşa gitti.ama tükürükle olanda yumurtlama günümü tesbit edebiliyorum.hemde sınırsız kullanımı var.ben 68 milyona aldım.yalnız benimki babystart focus mikroskop ovulasyon testi.bide donnatürk markalı olan var.onu kullananların memnun olmadığını biliyorum

başka topicden alıntı :)))))))

Avrupa'da satışa sunulduğundan beri ovulasyon kitleri arasında en çok talep gören FOCUS ovulasyon mikroskopu hem çok net görüntü kalitesi hem de ekonomik fiyatıyla ovulasyonunu takip etmeye çalışan bayanlara yardımcı olan çok yararlı bir üründür.

Ürünün diğer ovulasyon testlerinden farkı tükürük methodu ile çalışmasıdır.Bu method sayesinde bayanlar günün her saati istedikleri yerde testi gerçekleştirerek ovulasyonlarını rahatlıkla takip edebilmektedirler.Aynı zamanda her zaman temizlenip tekrar kullanılabilceği için "kullan-at"(disposable) ovulasyon kitlerine göre daha ekonomiktir.

Focus ovulasyon mikroskobu ,bayanın ovulasyonundan önce tükürüğünde tespit edilen eğrelti otumsu kristal yapıyı görüntülemek sistemiyle çalışmaktadır.Tükürükte beliren bu kristalleşmenin kadının ovulasyonundan ortalama 2-3 gün önce oluştuğu görülmüştür.Bunun sebebi de ,ovulasyondan önce kadının bünyesinde salgılanan östrojen hormonudur.Tespit edilen kristalleşme görüntü ile ,ovulasyonun ortalama 48 saat içinde başlayacağını anlaşılmaktadır. Bu bir kadının çocuk sahibi olması için en verimli zamanları göstermektedir.

Focus ovulasyon mikroskobu %98 oranında doğru sonuç vermektedir.Ovulasyonuzun Focus'ta göreceğiniz görüntü ile takip edebilir ve böylelikle çocuk sahibi olma şansınızı daha da artırabilirsiniz.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için anlaşmalı eczanelere ulaşabilir veya sitemizdeki kullanma kılavuzlarından yararlanabilirsiniz.

ortalama 28 gunde,,,bir iki gun asagi yukari oldugu olur

adetime 7 gün falan var dedin yaa
yerleşme kanaması olabilir mi
ümitlendirmekte istemiyorum ama
benim ilk hamileliğimde adetime bir hafta kala kahverengi leke gelmişti
hakkınızda hayırlısı inşallah a.s.

adetime 7 gün falan var dedin yaa
yerleşme kanaması olabilir mi
ümitlendirmekte istemiyorum ama
benim ilk hamileliğimde adetime bir hafta kala kahverengi leke gelmişti
hakkınızda hayırlısı inşallah a.s.

yok canim umitlenmekten gectik artik ,bu isi bilimsel bir calisma haline getirdik baksanizabayanssulusmile,,senin cocugun varmi canim,,,,bu arada bu tukruk isi daha mantikli.surekli kullaniliyo en guzel yani,,,bence ondan alalim kizlar

yok canim umitlenmekten gectik artik ,bu isi bilimsel bir calisma haline getirdik baksanizabayanssulusmile,,senin cocugun varmi canim,,,,bu arada bu tukruk isi daha mantikli.surekli kullaniliyo en guzel yani,,,bence ondan alalim kizlar

evet bizede mantıklı geldi aslında ama hangi marka almak ii olur başka topic de babystar focus ii demişler donna ii değil demişler ama oda 120 tl ???????

yok canım düşük yaptım :çok üzgünüm:

bencede ondan alalım çünkü her zaman kullanılabiliyor güzel tarafı bu biiti bitmedi modunda olmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…