geçen ay benimde öyle olmuştu canım 4-5 ay gün öncesinde kahverengi bi akıntı oldu sonra günümden 2 önce regl oldum...hatta kızlara sormuştum enfeksiyon filan olabilirmii diye :uhm: umarım sninki başka bişeydir yerleşme filan yerimseniben
canım bence bu daha iyi tatalım benim tercihim bu olur hem zahmetsiz hem kolay ne dersin ve sürekli kullanbilyorsun?
ewet cnm önceki listede yoktum da ondan şeyettimdi
şeker leblebii tekarra bakrmısn lisetey balım varsınn
entersan o zaman sende test kullan canım en azından o kadar yoğun çalşıma yapamsssın o enfeksiyonda olabilr veya havaardan galiba
cimcime kahverrengi akıntı enfeksiyon diyorlar ama olmayabilrde
evet canım o listeyi ben buldum eski listeydi sanırım kurua bakma :)))))))))))
evet enfeksiyonda olabilirmiş değildir ama canım kötü düşünmeyelim benimde öle oldu bu ay günümde kahverengi bi akıntı geldi sonra gerisi gelmedi 8 gün sonra regl oldum ...
benim normalde hep lekeyle baslar reglim,2,3 gun leke olur sonra kanama,,,ama diger adetim biteli 9 gun oldu,,reglimede enaz 7 encok 10 gun var.....bune ya simdi,,,is cikti basimaalsanaalsanasmile
kaç günde bir adet oluyorsun
ortalama 28 gunde,,,bir iki gun asagi yukari oldugu olur
adetime 7 gün falan var dedin yaa
yerleşme kanaması olabilir mi
ümitlendirmekte istemiyorum ama
benim ilk hamileliğimde adetime bir hafta kala kahverengi leke gelmişti
hakkınızda hayırlısı inşallah a.s.
yok canim umitlenmekten gectik artik ,bu isi bilimsel bir calisma haline getirdik baksanizabayanssulusmile,,senin cocugun varmi canim,,,,bu arada bu tukruk isi daha mantikli.surekli kullaniliyo en guzel yani,,,bence ondan alalim kizlar
yok canim umitlenmekten gectik artik ,bu isi bilimsel bir calisma haline getirdik baksanizabayanssulusmile,,senin cocugun varmi canim,,,,bu arada bu tukruk isi daha mantikli.surekli kullaniliyo en guzel yani,,,bence ondan alalim kizlar
babystart focus kızlar bunu tavsiye etmişler ama buda 120 tl .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?