Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

entersan eniyiisni alalım herzaman lazım olur eğer Alalh nasip e der ben hamile kalırsam doğurunca hemen ikinciyde yapacağım ama önce 1 iyakalayayım :))))))))))))))))))))))9

cimcimeeeeeeeeeeeee susutunnn

entersan senin adet uzun sürüyor hep öylemi bu aymı böyle oldu canım adetinede az kalmış acaba yerleşme kanması d eikleri şey olmasın

cimcimeeeeeeeeeeeee susutunnn

entersan senin adet uzun sürüyor hep öylemi bu aymı böyle oldu canım adetinede az kalmış acaba yerleşme kanması d eikleri şey olmasın

benim kanamam 3 gun surere oncesinden ve sonrasindan lekelenirim hep sasmadan ,toplam 10 gun oluyo heray,,,bilmiyorum bu ilkkez oldu,yani 9.gunumde hic lekelenmedim ,en erken 14 15 gun olurdu,,yani temiz gunum,,,

ama ben rahatim ,,,iki haldede,,hayirlisi olsun,,takmiyorum kafama eskisi gibi,iki aydir boyleyim,gecen adetimde hic uzulmedim mesela nedense,zemuszemus

bilmiyorumkismile
benim kanamam 3 gun surere oncesinden ve sonrasindan lekelenirim hep sasmadan ,toplam 10 gun oluyo heray,,,bilmiyorum bu ilkkez oldu,yani 9.gunumde hic lekelenmedim ,en erken 14 15 gun olurdu,,yani temiz gunum,,,

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile valalhi hamile olabilrsin sen umutlandırmak istemiyorumda

entresan öyle ama ben bu ay bebek krizndeyim 27 28 günde adet olurken 22 günde oldum bu ay birde uzun sürdü adetim 6 gün benim hiç o kadar uzuuzn sürmezdi yaşlı bir teyze var o bana serpil sen bu ay hamile kalırsın bu ay olmassad yakındır dedi kafamdan sildiğim şey tekarra kafama çivilendii ((

ayyy insallah canim,vardir buyuklerin hikmetli sozleri,,,,moral olmustur sana yerimseniben

:teytey:

:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt ikimizden başak kişmnse yok ik,i kişilk halayy :)))))))))))))))))99

:teytey::teytey::teyteylsunnnn
hihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buda sanaaaa,idrarde de cift cizgi icin bi alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…