ay ne güzel inş kızınız olurrr serpillllopuyorumnanaktan
serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, ebrar42, kumsal+ fatoonun hepinize selamıı var çok özlemişş hepinizii
sağol canım sorma bu aralar bi okutayım kendimi ben internette güzel şeyler yazmıyorkumsalım geçmiş olsunn aaaa bu aralar nazara geldin sen dur yorumlara bakayım neymiş canım aslında çocuk emzirmek güzeldir
tamam canımm güzelliklere vesile olur inşallahkumsal rüyayı nasıl yorumlarasan öyle olur bence güzel bir rüya tamammaıı canımm
ben gördüm busecim inşallah dediğin gibidir.kım emzirdi çocuık
çocuk emz,rmek bebeğin olcak anlamında opuyorumnanaktan
sağol kuzum teşekkür ederim valla busecim rüya okadar güzeldiki aklıma geldikçe gülümsüyorum nedense kötü şeyler gelmiyor aklıma inik bir melek gördüm nasıl kötü düşüneyim değilmi:))))geçmiş olsun cnm dikkat et kendine allah beterinden sakınsın
bebek emzirmek ateş topiğinde duydum bebeğiniz olcak anlamında kumsalll ayy tüylerim düken diken olduuu inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öyle düşün kötü düşünmee opuyorumnanaktan
benimde eşim rüyasında güvercinleri avlamış sonra bir kız çocuğu gelmiş onun yanına vs vs
şeker leblebinin bugün adet günü olması lazımm
serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, ebrar42, kumsal+ fatoonun hepinize selamıı var çok özlemişş hepinizii
günaydın
su sabah kırmızı kart yedim malesef
sabah sabah moralim sıfır mafoldumben
daha bu 3.ay denememiz aslında ama
fazla aceleci davranıyorum sanırım
allah büyük bunda da vardır bir hayır
aleyküm selam sende çok selam söyle canım bizde onu çok özledik
allah kabul etsin ne güzel baya okumuşumm maşallah .tatilin tadını çıkarsın hiç birşey düşünmesin serpilcim bol bol dinlensin tatril dönüşü inşallah herşey çok daha güzel olucak
bilmiyorumkismile:1hug:ağlama ne olur evet insanın morali alt üst oluyor malum biz bu konuda bayğı yol kat ettik inşallhh sen uuzn yol katetmesin sıkma canını adet olmakta güzel en azından sağlıklısn öyle düşün ve yenitur yeni şans hadii bebeşim yeni umutlara yolculuk bu ay sende ateş ölçersin vs vs hep beraber yaparız olmazmı bak ebn 19 aydır kırmızı kartı yiyorum canım
moralim bozulsa da diyorum ki en azından adetim düzenli
öyle olmasa birde onu düzene sokmaya çalışacaktım ...
zamanı gelmedi demekki
neyseki her zaman destek olan bir eşim var ALLAH ondan razı olsun
günaydınnn şekerlerrrrrrr
nasılsınız
güzelll bir hafta diliyorum herkese huzurlu mutlu sağlıklıı,opuyorumnanaktan
moralim bozulsa da diyorum ki en azından adetim düzenli
zamanı gelmedi demekki
ebrar gizem 25 ağustos regl 3 kenzülarş var busecanda 10 kenzülarş okumuş tatlım bilgine şeker leblemi kırmızılı yeni tarihini ekleyelimm
anladım canım 7 kilomu vermiş allah yardımcısı olsun umarım çabuk atlatır bu dönemikumall hamileği zor geçiyormuş canım o yüzden nete gireemmiş 7 klo vermiş sürekli kusuyormuş biraz panik olmuşş
aminnn inşallah canım inşallah kırmıızlar gelmez ve gizeminde güzel haberlerini alırız rabbim şu müğbarek günlerin hürmetine bütün isteyenlerehayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh:Saruboceq:tatalım bende öyle dedim inşaşllhh rabbim yüznü güldürür ya yaş ilerleyince iş kötü oluyor enyse pozitif düşünelimmmmmmm haydii can sıkmak yokk mutlu olaım hep beraber kumsal gizme79 da 25 ağustos adetii ayy dua edelimm onun hamile kalmsını ne çok istiyorum oda artık çok yorulduu
canım sen daha çok yenisin ve bildiğim kadarıylada herşey yolunda problem yok onun için sıkınrı yapma kendine allah büyük vakti geldiği zaman gelir miniğin inşalalh çok nazlı çıkmaz fazla bekletmez anneciğiniopuyorumnanaktanmoralim bozulsa da diyorum ki en azından adetim düzenli
zamanı gelmedi demekki
günaydınnn şekerlerrrrrrr
nasılsınız
güzelll bir hafta diliyorum herkese huzurlu mutlu sağlıklıı,opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?