anlayacağın en sonki yaptığım testte çizgi vardı bende anlamdım( o ne çizgiisydiki
sende yakaldın canım tablona bakktım çift çzigi yi yakaldın ya 1 öncesi 1 sonrası var yanii yakalmışsın ama ben araştırken uzayan akıntı makıntı yazmışlar ben onu görmedim(
kasıklardaki sancı yumurtlamayı göstreiyor canım bendede adet olurcasına sancılanırım ve çok iyi anlarım yumurtaların geliştiğini karmplar girer vs vs evet ateşin garip ama bu havada böyle düşük seyrediyor nedense
evet haklsın buse ama en son yaptığım ilkine yakın çok belirgindii neyse artık o işi bitirdikde sırda yakaladıkmı yakalamdıkmı çatladımı çatlamadımı :)) lar var
sorma yaaa off aman düşünmeyeleim bırak boşver
çatlarsa akıntıdan mı anlıycazz??
iyiyim çok şükür serpilcim uyku ve kalçamın ağrısı dışında bi sorun yok ay dün merdivenlerden düştüm kalçam ağarıyorr :kumsalım günaydın balım sen nasılsın rüyalardan analarmısın
günaydın busecim nasılsın allah kabul etsin bitanem ağzına sağlıkGÜNAYDIN KIZLARR
ebrar kenzül arş 10 tane okudum cnm
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5
dün bayağı topic gezdim orlarda okudum vallhii nasıl anlayacağız anlamdım uazayan akıntı falan diyrlarr ayyy uğraşamayacağım vallhii yok uzadı yok uzamadıı amannnnnnnnnnnnnn ama dün bayağı aşağı mahlle yukarı mahllee yaptımm :)) aslında bu testlerde çiftçizgiyi yakaldıkmı o 10 saat çok önemliymiş
buse ikimizde yakaldık canım spremler 72 saat yaşıyormuş biz yakadık iş Alalha kaldı bakalım artık çalışma yapmasakta olur ama loveliye osrmak lazım onlar farklı hesap yapıyorlar ya :))) belki bize ödev verir keşke ben bu ay ateş ölçseydim(
kumsalım geçmiş olsunn aaaa bu aralar nazara geldin sen dur yorumlara bakayım neymiş canım aslında çocuk emzirmek güzeldir
ewt ama yarın sabah itibariyle ölç cnm tamam mı bakalım nasıl seyretcek
gün aşırı oldu bide 2 gün ara var bizde inş bilmiyorum ama allahın takdırı artık
20. güne kadar yaparım herhalde bakalım biliyosn kral faruk cins ne biçim adam anlamadım ben bunu ya oruç da tutsan yırgunda olsan erkek dediğin biraz ister isteksiz adam ilk defa duydumn şansıma bak mafoldumben
kım emzirdi çocuık
çocuk emz,rmek bebeğin olcak anlamında opuyorumnanaktan
iyiyim çok şükür serpilcim uyku ve kalçamın ağrısı dışında bi sorun yok ay dün merdivenlerden düştüm kalçam ağarıyorr :(
yok canım anlamam ne gördün canım bende güzel bir rüya gördüm minicik bir bebek emziriyordum allahım nasıl güzeldi rüya güzeldi ama yorumlar iç açıcı değil rabbim hayırlara vesile olsun
günaydın busecim nasılsın allah kabul etsin bitanem ağzına sağlık
maşallah tablon iyi görünüyor
canımsın sen yaaaaaaa bayılıyorum sana ayyyy bu kral faruğun şeyini bolkondan atacağız kesip ama önce sen hamile kal ondan sonra biz topluca onu kesmeye başlayacağız tatlım benim
bende öyle yorumladım canım umutlandırmak istemdim bencede bebeği olacak
benimde eşim rüyasında güvercinleri avlamış sonra bir kız çocuğu gelmiş onun yanına vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?