Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

anlayacağın en sonki yaptığım testte çizgi vardı bende anlamdım ( o ne çizgiisydiki

bak canm il yaptığında silik sonra daha net net oluyomuş onra yapmya devam edersen silik silikleşiyor iyice
demkki senin silikti zaten netleşti eğer testin kalsaydı görürdün silikleştiğini
bende silikti ikinci çizgi 11. gün netleşti 12 silik 13 .gün tek çizgiye düştü

sende yakaldın canım tablona bakktım çift çzigi yi yakaldın ya 1 öncesi 1 sonrası var yanii yakalmışsın ama ben araştırken uzayan akıntı makıntı yazmışlar ben onu görmedim (

bende görmedim henüz bilmiyorumkismile benim kafam karıştı gün aşırı yapıyoruz allah bilir artık ne diyeyim

ewt hava rüzgarlı burda da biraz değişti sanırım onun etkisi oldu bende kaydirigubbakcemile3

evet haklsın buse ama en son yaptığım ilkine yakın çok belirgindii neyse artık o işi bitirdikde sırda yakaladıkmı yakalamdıkmı çatladımı çatlamadımı :)) lar var

buse ikimizde yakaldık canım spremler 72 saat yaşıyormuş biz yakadık iş Alalha kaldı bakalım artık çalışma yapmasakta olur ama loveliye osrmak lazım onlar farklı hesap yapıyorlar ya :))) belki bize ödev verir keşke ben bu ay ateş ölçseydim (

sorma yaaa off aman düşünmeyeleim bırak boşver
çatlarsa akıntıdan mı anlıycazz??

dün bayağı topic gezdim orlarda okudum vallhii nasıl anlayacağız anlamdım uazayan akıntı falan diyrlarr ayyy uğraşamayacağım vallhii yok uzadı yok uzamadıı amannnnnnnnnnnnnn ama dün bayağı aşağı mahlle yukarı mahllee yaptımm :)) aslında bu testlerde çiftçizgiyi yakaldıkmı o 10 saat çok önemliymiş

kumsalım günaydın balım sen nasılsın rüyalardan analarmısın
iyiyim çok şükür serpilcim uyku ve kalçamın ağrısı dışında bi sorun yok ay dün merdivenlerden düştüm kalçam ağarıyorr :(
yok canım anlamam ne gördün canım bende güzel bir rüya gördüm minicik bir bebek emziriyordum allahım nasıl güzeldi rüya güzeldi ama yorumlar iç açıcı değil rabbim hayırlara vesile olsun
günaydın busecim nasılsın allah kabul etsin bitanem ağzına sağlık
maşallah tablon iyi görünüyor

kumsalım geçmiş olsunn aaaa bu aralar nazara geldin sen dur yorumlara bakayım neymiş canım aslında çocuk emzirmek güzeldir

ewt ama yarın sabah itibariyle ölç cnm tamam mı bakalım nasıl seyretcek
gün aşırı oldu bide 2 gün ara var bizde inş bilmiyorum ama allahın takdırı artık
20. güne kadar yaparım herhalde bakalım biliyosn kral faruk cins ne biçim adam anlamadım ben bunu ya oruç da tutsan yırgunda olsan erkek dediğin biraz ister isteksiz adam ilk defa duydumn şansıma bak mafoldumben

canımsın sen yaaaaaaa bayılıyorum sana ayyyy bu kral faruğun şeyini bolkondan atacağız kesip ama önce sen hamile kal ondan sonra biz topluca onu kesmeye başlayacağız tatlım benim

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine allah beterinden sakınsın
bebek emzirmek ateş topiğinde duydum bebeğiniz olcak anlamında kumsalll ayy tüylerim düken diken olduuu inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öyle düşün kötü düşünmee opuyorumnanaktan

canımsın sen yaaaaaaa bayılıyorum sana ayyyy bu kral faruğun şeyini bolkondan atacağız kesip ama önce sen hamile kal ondan sonra biz topluca onu kesmeye başlayacağız tatlım benim

tamam kesin atın alkisalkisalkis

bende öyle yorumladım canım umutlandırmak istemdim bencede bebeği olacak

ewt öyle miş kızlardan duydum inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kanaltürk izledim dün ben rüyalar la ilgilenen kadın vardı
rüyalarınız gerçektir sizlere yüce rabbim önceden kullarına uyuraı manasında gönderirmiş o yüzden herkese ve rüya tabırlerıne bakıp yalan yanlış yorumlamayın dedi
rüyalar herkese göre değişirmiş bide mesela ayakkabı bana kötüyse sana sevinç demek miş yanı önemlidir rüyalar dedi hatta yol göstericidiropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…