Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Mrb arkadaşlar
Ben Cumartesi günü memleketime gidip bugün döndüm.
Yarında hastane işlerim var,akşamada nöbetciyim
Umarım herkesin keyfi yerindedir.

meraba ver han sen yenisin galiba bende uzun süre giremeyenlerdenim bendede panik atak var bu gün biraz yokladı mutsuzluklarım başlıyo hamile deilim olursam naparım acaba ?

serpilim dr baktı iyi dedi yarın testlere başlıyoz hastanede uzun sürcek gibi bizde 3 aydr tık yok

canımmm evet sen süpersin zatenn kuzu sizde panik atak var bendde yakında cinnet geçirme olacak herkes dikkatatt etsin dermişim .)) yumurtlama dönemlerinde manyak dercede deprsif oluyorum şimdidie çatladımı çatalmadımı derdine düştümm amann Allahh sonumuzu hayretsin :)) tattalım özledik senii

Mrb arkadaşlar
Ben Cumartesi günü memleketime gidip bugün döndüm.
Yarında hastane işlerim var,akşamada nöbetciyim
Umarım herkesin keyfi yerindedir.

canım benim memelketine giitin geldin iyi olmuş en azından biraz rahatlamışsındır canım dr kontrollerin iyi gececk bundan eminim canım benim ben haftasonu nöbetçi topicçiyidm gözlerim seni aradı sen girmeyince tahmin ettim zatenn canım

günaydın serpoş nasılsın canım
testte çift çizgiyi yakalamışsın darısı
gebelik testine olur inş. canım
ben iyiyim uykum var haftasonu hiç dinlenemedim
sıcaklar bir yandan allahtan geceleri biraz serinlemeye
başladı da biraz daha rahat yatıyorum
hepinizi çok özledim bol hamişli bir hafta diliyorum

tabbiiki canım merak ettik sen biizm için değerlisin bebeğim şunu unutmakii bizler değerliyiz hepimiz hepimizi merak ederiz sorarız biz kendimizi sanla olarak görmüyoruz o nedenden dolayı hep aklımızdaydın

zeytinim günaydın bebeğim valalhi aynı dertten muzdaribiz klmada beni çarpıyor 2 gündür uyku problemi yaşıyorum şu yaz bitsede kurtulsak bebeğim ne olur sen kendine dikkat et bol sıvı tüket canım fatooo dün aradı tattaildeya hepinize selamı var tattalım kocaman öpüyorum senii fıstığım kendiniz fazla yorma

kızlar hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel bol kazançlı sağlıklı huzrrlu bir hafta diliyorum fatoo özelin hepinize çok ama çok seklamı var hepinizi çok özlemiş aklı bizlerdeymiş hepinizin kısaca raporunu verdim asayiş berkemal dedimm-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir hafta olu rinşallah hepimiz için

serpilcim günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor

zeytinim günaydın nasılsın kocaman olmuşsunuz maşallah

GÜNAYDIN KIZLARR

ebrar kenzül arş 10 tane okudum cnm

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5

kral farukla ne yaptın merak ediyorum canım test ne çıktı yaptınmı meraktan çatladım

kral farukla ne yaptın merak ediyorum canım test ne çıktı yaptınmı meraktan çatladım

gördüğün gibi cuma günü yapmadık pazarda kral faruk cuma çok yorgundu gene delirttti beni sadece cmt gecesi oldu
teste gelince 11. gün çift çizgi vardı
12. gün azaldı
13. gün tek çizgi oldu
ben anlamadım ya erken yaptım yada 11. gündü bilmiyorumkismile
senin?

busecan ben adetin 10 günü çift çizgi biliyorsun esn son yaptığım teste ne garipki ondadad çift çizgi çıktı yani bayağı belirgind,i başkada testim kalmamıştı ben o çift çigi olanı değerlendrdim
dünde değerlendürdim iş allaha kaldı şimdiide korkum acaba yumurta çatladımı çatlamdımı çok sancılandım bugün sancım yok ama ya çatlamam gibi bir durum oluyormu kafama o takıldıda

valla serpil bilemiyorumkı içimizde neleer oluyor
dr takıbınde mi yapsak bu işi acaba
benimde ateşime baksan ne durumda sence
dün gece kasık ağrımdan öldüm çok sancım olsu ara ara ama üşüttüm gibi sanki geldi
olmazsa önümüzdeki ay daha fazla test alırızz inş senin tutmuştur cnm opuyorumnanaktan

sende yakaldın canım tablona bakktım çift çzigi yi yakaldın ya 1 öncesi 1 sonrası var yanii yakalmışsın ama ben araştırken uzayan akıntı makıntı yazmışlar ben onu görmedim (

kasıklardaki sancı yumurtlamayı göstreiyor canım bendede adet olurcasına sancılanırım ve çok iyi anlarım yumurtaların geliştiğini karmplar girer vs vs evet ateşin garip ama bu havada böyle düşük seyrediyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…