ay sen ciddimisin.merak ettiniz mi beni de gerçekten.:1hug:çok sevindim inanın ki.içimden acaba merak ettilermi ki felan diyodum.geç haber verdim özür dilerim.gecen pazar p.atak gibi bişi geçirir gibi oldum.nası bi tabir oldu amatam anlamıyla p.atak geçirsem çok daha kötü hissederdim ondan öle dedim.yokladı beni biraz.zamanın da beterini de geçirdim.işte bu sebepten hamilelikten çok korkuyorum nası geçecek 9 ay die.
ALLAH büyük hakkımızda ki en hayırlı zaman da olsun bebeğimiz.bugün de evlilik yıl dönümümüz.pek özel bişi yapamadık bi yere felan gidemedik ama olsun.
Mrb arkadaşlar
Ben Cumartesi günü memleketime gidip bugün döndüm.
Yarında hastane işlerim var,akşamada nöbetciyim
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
serpilim dr baktı iyi dedi yarın testlere başlıyoz hastanede uzun sürcek gibibizde 3 aydr tık yok
Mrb arkadaşlar
Ben Cumartesi günü memleketime gidip bugün döndüm.
Yarında hastane işlerim var,akşamada nöbetciyim
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
ay sen ciddimisin.merak ettiniz mi beni de gerçekten.:1hug:çok sevindim inanın ki.içimden acaba merak ettilermi ki felan diyodum.geç haber verdim özür dilerim.gecen pazar p.atak gibi bişi geçirir gibi oldum.nası bi tabir oldu amatam anlamıyla p.atak geçirsem çok daha kötü hissederdim ondan öle dedim.yokladı beni biraz.zamanın da beterini de geçirdim.işte bu sebepten hamilelikten çok korkuyorum nası geçecek 9 ay die.
ALLAH büyük hakkımızda ki en hayırlı zaman da olsun bebeğimiz.bugün de evlilik yıl dönümümüz.pek özel bişi yapamadık bi yere felan gidemedik ama olsun.
günaydın serpoş nasılsın canım
testte çift çizgiyi yakalamışsın darısı
gebelik testine olur inş. canım
ben iyiyim uykum var haftasonu hiç dinlenemedim
sıcaklar bir yandan allahtan geceleri biraz serinlemeye
başladı da biraz daha rahat yatıyorum
hepinizi çok özledim bol hamişli bir hafta diliyorum
GÜNAYDIN KIZLARR
ebrar kenzül arş 10 tane okudum cnm
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5
kral farukla ne yaptın merak ediyorum canım test ne çıktı yaptınmı meraktan çatladım
busecan ben adetin 10 günü çift çizgi biliyorsun esn son yaptığım teste ne garipki ondadad çift çizgi çıktı yani bayağı belirgind,i başkada testim kalmamıştı ben o çift çigi olanı değerlendrdim
dünde değerlendürdim iş allaha kaldı şimdiide korkum acaba yumurta çatladımı çatlamdımı çok sancılandım bugün sancım yok ama ya çatlamam gibi bir durum oluyormu kafama o takıldıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?