Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:dance::dance:ayneenn öylee ahada belirtilerimizzz :dance::dance::dance::hooray: toluca hamileyizz:teytey::teytey::teytey::teytey:

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile kocamann mucuxxx kolay gelsin

nhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, kumsal+, serpil02507+

kumsal gelmiş şimdide ahseni çağıayım ahsennnnnnnnnn nerdesin sempatiksalakcinni

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, kumsal+, nhlkpr evet topluca hamleyiz

şimdii hamlelerti çağıralımmŞenizŞenizbuyrunnnnnnnnnşutarafagitti

cimcimee oluerrmu olurr

ebrar seninde belirtin bu
nihalin poposuu

busecabnın nersi merak ettimmkafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimde göbeğim kaşınsın hadi :roflol::roflol::roflol:
hem işimi yapıyorum hem size laf yetişticem derken inş yanlış yapmam :roflol:
aslında benim kral faruk kaşınıyo acaba buda gebelik belirtisimi :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:bnece o kökten gebekşk belirtiisi canım bende bu arad fatoo için 100 tane dahah okudum hemm size laf yetiştirdim hem okudumm ohhhhhhhhhh 500 oldu 300 kaldı sonra okurum bugün bitsin barii

kumsallllllllllllll duy sesimizi senin neren kaşınıyor anacaım gerçi popon morardı ama muhakak kaşınan bir yerin vardırdelikafaduldenyerimseniben

:roflol: :roflol: :roflol: kaşınan kaşına

yokmu kaşınıtısı tutan

vallahi kumsala sorduk kumsal kaçtı gelen kzılara soarraız kaşıntılarını birde kaşıntı içinmi liste yapsakbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni:sinifsinif:

gizemm ben fatoo için 800 okuyorum ya 500 okudum 300 kaldı bugün bitirim eğer istersen sanada yardım edebilirim yani ihtiyaç duyarsan sayı verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…