busecan sen bir başaksın değilmi ben başağım da aklinialirimsmile
:1ninca: :1ninca: buda benim icon buse unttun mu ?:1ninca:
kızlar kusura bakmayın telefondu müşteriydi derken yazamadım valla anlatmaya değecek bişey yok bi senelik bi olaydı dün patlak verdi bendede sinir son noktaya geldi gittim hallettim bundan sonra allaha havale ettim ne halleri varsa görsünler
yanlış anlamayın uzun ve saçma sapan bişey olduğu için anlatmaya değer bulmuyorum sadece bi kere daha anladımki kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin bu senin akraban bile olsa zaten ne geliyosa yakınından geliyomuş valla şu mübarek günlerde huzurumu kaçırdılar valla allah bildiği gibi yapsın ne diyim artık ........
cimcime zaten düşmanı uzakta arama hele elde hiç arama ne gelirse en yakınından geliyor evet değerinden fazal değer vermeyecksin insanlara ama zaman zaman adam zannediyoruz değer veriyoruz
aynen öle canım birazda huyum böle ne kadra kendime kızsamda elimde olmadan öle davranıyorum valla zararı gören ben oluyorum ..
opuyorumnanaktan en güzeli mesafeli olmak canım her zaman benim taktiğim olmuşturkızlar kusura bakmayın telefondu müşteriydi derken yazamadım valla anlatmaya değecek bişey yok bi senelik bi olaydı dün patlak verdi bendede sinir son noktaya geldi gittim hallettim bundan sonra allaha havale ettim ne halleri varsa görsünler
yanlış anlamayın uzun ve saçma sapan bişey olduğu için anlatmaya değer bulmuyorum sadece bi kere daha anladımki kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin bu senin akraban bile olsa zaten ne geliyosa yakınından geliyomuş valla şu mübarek günlerde huzurumu kaçırdılar valla allah bildiği gibi yapsın ne diyim artık ........
ebrarrr nirdeee :))))))))
nihall eberre msn de kapalı zannederimki onun bu aralar canı sıkın ben öyle tahmin ediyorum aklımda onda aslında o bize belli etmiyor ama arakadşımız bence biraz sıkılıyor(((
burdaaaaa
sabah net bi gitti yeni geldi akannehir
ne var ne yok asayiş berkemalmidir? yerimseniben
ebrarar nerelerdeydin(( asayiş berkemal ama cimcime için siyahh kuşaklarımızı giyinmiştik sen yoktunnguclubacismile
ebrarar nerelerdeydin(( asayiş berkemal ama cimcime için siyahh kuşaklarımızı giyinmiştik sen yoktunnguclubacismile
öyle ebarraım inşallhh bu imtahanı başarıyla tamamlarızda ben pek başarılı olduğumuza iannamıyorum mafoldumben
valla kızlar bende dün bi giydim siyah kuşaklarımı gittim geldim valla amannnnnnnnn dert çok takılacak adamalr için üzülmeye gerek yok valla :))))))
biz bebişlerimizi düşünelim valla :))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?