Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar kusura bakmayın telefondu müşteriydi derken yazamadım valla anlatmaya değecek bişey yok bi senelik bi olaydı dün patlak verdi bendede sinir son noktaya geldi gittim hallettim bundan sonra allaha havale ettim ne halleri varsa görsünler

yanlış anlamayın uzun ve saçma sapan bişey olduğu için anlatmaya değer bulmuyorum sadece bi kere daha anladımki kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin bu senin akraban bile olsa zaten ne geliyosa yakınından geliyomuş valla şu mübarek günlerde huzurumu kaçırdılar valla allah bildiği gibi yapsın ne diyim artık ........

cimcime zaten düşmanı uzakta arama hele elde hiç arama ne gelirse en yakınından geliyor evet değerinden fazal değer vermeyecksin insanlara ama zaman zaman adam zannediyoruz değer veriyoruz

cimcime zaten düşmanı uzakta arama hele elde hiç arama ne gelirse en yakınından geliyor evet değerinden fazal değer vermeyecksin insanlara ama zaman zaman adam zannediyoruz değer veriyoruz

aynen öle canım birazda huyum böle ne kadra kendime kızsamda elimde olmadan öle davranıyorum valla zararı gören ben oluyorum ..

opuyorumnanaktan en güzeli mesafeli olmak canım her zaman benim taktiğim olmuştur

canlarım ben kaçtım bugün biraz müsaitken tefrice okyayım fatonun 800 tefricesini almıştım 20 nü dün okudum bugün biraz okuayyaım barii öptüm hepinizii

nihall eberre msn de kapalı zannederimki onun bu aralar canı sıkın ben öyle tahmin ediyorum aklımda onda aslında o bize belli etmiyor ama arakadşımız bence biraz sıkılıyor (((

nihall eberre msn de kapalı zannederimki onun bu aralar canı sıkın ben öyle tahmin ediyorum aklımda onda aslında o bize belli etmiyor ama arakadşımız bence biraz sıkılıyor (((

seni yerimmm bennnn herkesin var bi derdi kuzum hayatınn diğer adı imtihandır elbetteki sıkıntılarımız hatalarımız yanlışlarımız olacak umarım en güzeliyle bu hayatı tamamlayanlardan oluruz :1hug:

ebrarar nerelerdeydin (( asayiş berkemal ama cimcime için siyahh kuşaklarımızı giyinmiştik sen yoktunnguclubacismile

net yoktu canım aslında bağlı gözüküyordu açılmıyordu anlamadım ya bir iki bişey denedim açıldı sonunda ...gerçi 2saati buldu açılmasıda sırnaşık şey

ebrarar nerelerdeydin (( asayiş berkemal ama cimcime için siyahh kuşaklarımızı giyinmiştik sen yoktunnguclubacismile

valla kızlar bende dün bi giydim siyah kuşaklarımı gittim geldim valla amannnnnnnnn dert çok takılacak adamalr için üzülmeye gerek yok valla :))))))

biz bebişlerimizi düşünelim valla :))))))))))))))))))))

öyle ebarraım inşallhh bu imtahanı başarıyla tamamlarızda ben pek başarılı olduğumuza iannamıyorum mafoldumben

iyiliğin ve güzelliğin nerde olduğu bilinemzki canım ve neyle affedileceğimiz neyle cezalandırılacağımız bunlar sadece rabbimin bilgisi dahilindedir.. Ama şu bilinen bişeydirki mümine ümitsizlik yakışmaz .... :1hug: İnşaaallah Rabbimin sonsuzzz merhamaetiyle affedilenlerden oluruz ...:Saruboceq:

valla kızlar bende dün bi giydim siyah kuşaklarımı gittim geldim valla amannnnnnnnn dert çok takılacak adamalr için üzülmeye gerek yok valla :))))))

biz bebişlerimizi düşünelim valla :))))))))))))))))))))

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…