iyiliğin ve güzelliğin nerde olduğu bilinemzki canım ve neyle affedileceğimiz neyle cezalandırılacağımız bunlar sadece rabbimin bilgisi dahilindedir.. Ama şu bilinen bişeydirki mümine ümitsizlik yakışmaz .... :1hug: İnşaaallah Rabbimin sonsuzzz merhamaetiyle affedilenlerden oluruz ...:Saruboceq:
ben geldimm herkesler gitti cimcime başbaşa kaldıkk
canlarım ben kaçtım bugün biraz müsaitken tefrice okyayım fatonun 800 tefricesini almıştım 20 nü dün okudum bugün biraz okuayyaım barii öptüm hepinizii
burdaaaaa
sabah net bi gitti yeni geldi akannehir
ne var ne yok asayiş berkemalmidir? yerimseniben
allah kabul etsin canımm okuda gel zemuszemus
:1ninca: merak ettim seni :1ninca: neler oluyo canın mı sıkkın geçmişe bakamadım bişi mi oldu :1ninca:
yok canım özel bi durum yok öylesine şeyler hayat bazen yoruyor insanı yerimseniben
bende burdayım dedim ama hiç umrunuz değil mafoldumben
geldim kızlar 200 tane okuyabildim oldu 400 kaldı 400 bir kaç saat sonra tekarra okurum canlarım
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, zeytin1007+ busecan mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ebraraımm ttalımm benimmm
allah kabul etsinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankızlar fatonıun 4444 ü bu ama duası hepimizn biliyorsunuz fıstıklarr bu arada harbiden burnumun üstü kaçşınıyor kzılar hani kadının birinin burnu kaşınıyormuşta hamiel çıkmışya darısı başımıza .))))
allah kabul etsinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
benimde popom kaşınıyo dermişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar fatonıun 4444 ü bu ama duası hepimizn biliyorsunuz fıstıklarr bu arada harbiden burnumun üstü kaçşınıyor kzılar hani kadının birinin burnu kaşınıyormuşta hamiel çıkmışya darısı başımıza .))))
benimde burnum kaşınıyor ama gözlerimde yaşarıyor
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: gebelik belirtisi dermşim
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: gebelik belirtisi dermşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?