Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, hpt_honey, kumsal+5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir

honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tezseden havadisler anlat bizeeeeeee

serpilim teyzeye gidemiyom yaaaaaaaaaa günaydınnn buarada herklese ben yeni kalktımda sölemesi ayıpppppp :))))))))

nhlkpr, busecan35+, cimcimes53, hpt_honey+, kumsal+, serpil02507+

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

cimcime kumsal burda çok ciddi nem var öldürecek bu bizi tuzlu buzlu oldum ya ((

valla burasıda öle canlar ya allah sonumuzu hayır etsin biraz serinlese artık havalar...

burnum fena kaşınıyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şimdi ben ayın 3 demi regl olucam 6 sındamı?

10 ağustosta oldum ya 15 gün oluyor şimdieyvahedigeldismile

valla canım bak sen hamilesin bence burnun hala kaşınıyo yani :)))))
hayırlısı canım inş hamilesindir....

serpilimmmm evden çıkamıyorum sonra fena oluyorum kalbim çarpıyo oruç oruç zor teyzeninde misafrleri var ondan gidemiyorum pek monoton bi zamn geçiriyorum püfffffff

kızlar esmeralda gelse masalada bir belanayımız kaldı öyle mutsuz mutsuz ayrıldıı yani uzaklaştıı onuda çok özledim:2:

nhlkpr, busecan35+, cimcimes53, hpt_honey+, kumsal+, serpil02507+

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

kız nihall napıyon

busecannnnnnnn inşşlhhh seninde ikizin olur inşşlhhhhhhhhhhh

amanın allahım nerden çıktı kızzz opuyorumnanaktan inş cnm hayırlısı olsunda

serpilim teyzeye gidemiyom yaaaaaaaaaa günaydınnn buarada herklese ben yeni kalktımda sölemesi ayıpppppp :))))))))
tünaydın cnm naber nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…