ohhhhh keyife bakkk sefan olsun arkadaşımm vereliniortak
22 haziarn19 temmuz
10 ağusto doğrusu busecann
busecim içimden geldi bi dilek ikiz olsun işte ne güzel bi taşta iki bebek iyi sayılırım canım bu ara kıskançlık huylarım depreştide eşimle sinir olup durun :)
nihalim kuzum napann nörünnolumunekankayizsmile( nevşehirce konuştum )
aayy serpilcim inş güzel süprizz yaparsın bizeee yaaaa burun kaşıntısı vs. oh oh maşallahbenimde yüzümde sivilce oluşmaya başladı yaaa :bbo:
sanki ergnlik geçiriyprum :roflol:
honeyy oruç tutuyorsun rabbim kabul etsin sonra gidersin teyzeye denmek klo aldın annen iyi bakmış demekii birde ben alabilsemm
nihalim şükür nöbetçilikten kurtuldukk
busecan ben haytımda 35 gün olmadım canım en uzun 30 günde olmuştum
cimcime ne haberr bugün bir yerleri basmıyoruz değilmii
kumsalım popon ne almde nazar duası okutturdunmu ?
buse yaaaaaaaaaa ben bu ay erken oldum ya öncekiiler 27 28 gün sürüyordu şimdi 28 göremi yoksa bu hesaplayıcıya göremi adet olucamm
eee cimcimenin dediği gibi burnumda kaşınıyor :))) hahhahahhahah nihalin popsuu kaşınıyorduu :)))))))))))))))))
allahım oyle yazdıysa kaderime inş cnm
ama bişey söyliyimmi benim yıldıznamede ve fallarda ikiz çıkıyo kaydirigubbakcemile3
olsun hormanlarından kaynaklıyo şu kocalar bi anlasa bizi zaten iş çözülcek
aayy serpilcim inş güzel süprizz yaparsın bizeee yaaaa burun kaşıntısı vs. oh oh maşallahbenimde yüzümde sivilce oluşmaya başladı yaaa :bbo:
sanki ergnlik geçiriyprum :roflol:
naper kıslar nassınız
busecim gününe varmı bende günümden önce çıkar biter sonrada hamiş olduğumu öğrenmiştim iki kez ama sivilcem varken regli olursam olmuyodu :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sositososito ergenil mi lülülülülülü lülülülülülü bence oda hamilelik belirtisi mesela benimde kolum kaşındı az önce :1hug:
inşşlhhhhhhhh olsun canım seninde sonra otur evinde dinlen gez onlarla koca parası ye canım evin kadını bebelerin anası ol yakışır serpilime bak nası kilo alırsın :)
sositososito ergenil mi lülülülülülü lülülülülülü bence oda hamilelik belirtisi mesela benimde kolum kaşındı az önce :1hug:
busecann bence sen bu ay ikik kere yumurtladınya karal farukta dersine iyi çalıştıya senin ikizn olur bence rabbim cimcimeyede ikiz versin
şeker leblemii iyiz canımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?