honeyy
fatoözel ttailde canımm
esmeralda iyi biraz morali bozyukk eşinde sprenm sorunu çıktı
kumsalım poposu morardı kendileriaşağıda ama yazamaya fırsat bullammaıştır
masal bayyağıdır yoknen son eşyalarını aldı ev işleriyle alakalıydıı
gizem bugün regl günü babbanesi kanser hastalığına yakalanmış üzgün
mısracım uğraşıpp duruyor maşaşkllhh testleri gayet başarılı
işteee yanii şekerleblebi kırmız kart yedii
cimcime asistanımız
ebararın pc siteye giremiyor bugün engellemişler
bu kadar yetermi canımm
popondan sonra kolunamı geldi canım kaşıntı bankooo hamilelk belirtisiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
amin cnm hayırlısı
yumurtalar çiftmi diyosun kaydirigubbakcemile3
kral faruk korktu sizdendün dedim yok daha dün yaptık dedi tamam mı sonra yorulcam yarın vs. işim var dedi ben sesimi çıkarmadım baktım sırnaşıyo sonra :hulya:
içimden diyorum kendime yarın tabı yorgun gelcek bende gene kızcam tafra afra yapcam en isi bugünden işimni halledeyim dedi galiba :roflol::roflol::roflol:
kumsala geçmiş olsunnnn tüh üzüldüm yaa...gizemcim allh sabırlar versinnnn inşşlh bebeğin süpriz yapar canım inşşlhhhhhhh mısracıma çok seviniyorum zatiiiiii yerim ben onun bebeniiii.masalımıza kolay gelsin bebeni ve kendini yormasın . fatoo tatilde çalış boş durmak yokkkkkk derim cimcimeyle ve şekerleblebiyle henüz tanışmadık .ebrarcım neden giremiyoki yaff bilmiyorumkismile serpilimde ödev yapmış aferin kızıma yıldızı peki hemde :)
amin cnm hayırlısı
yumurtalar çiftmi diyosun kaydirigubbakcemile3
kral faruk korktu sizdendün dedim yok daha dün yaptık dedi tamam mı sonra yorulcam yarın vs. işim var dedi ben sesimi çıkarmadım baktım sırnaşıyo sonra :hulya:
içimden diyorum kendime yarın tabı yorgun gelcek bende gene kızcam tafra afra yapcam en isi bugünden işimni halledeyim dedi galiba :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:popondan sonra kolunamı geldi canım kaşıntı bankooo hamilelk belirtisiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
karl faruk hiisettii bizii yoksa balkondan aşığı gidecktii nijalar saladıracaktı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok kaşınmak başka bişeyinde belirtisi olabilir valla
uyuz mu oldunuz yoksa
honeyy oruç tutuyorsun rabbim kabul etsin sonra gidersin teyzeye denmek klo aldın annen iyi bakmış demekii birde ben alabilsemm
nihalim şükür nöbetçilikten kurtuldukk
busecan ben haytımda 35 gün olmadım canım en uzun 30 günde olmuştum
cimcime ne haberr bugün bir yerleri basmıyoruz değilmii
kumsalım popon ne almde nazar duası okutturdunmu ?
buse yaaaaaaaaaa ben bu ay erken oldum ya öncekiiler 27 28 gün sürüyordu şimdi 28 göremi yoksa bu hesaplayıcıya göremi adet olucamm
eee cimcimenin dediği gibi burnumda kaşınıyor :))) hahhahahhahah nihalin popsuu kaşınıyorduu :)))))))))))))))))
busecann bence sen bu ay ikik kere yumurtladınya karal farukta dersine iyi çalıştıya senin ikizn olur bence rabbim cimcimeyede ikiz versin
şeker leblemii iyiz canımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
kumsala geçmiş olsunnnn tüh üzüldüm yaa...gizemcim allh sabırlar versinnnn inşşlh bebeğin süpriz yapar canım inşşlhhhhhhh mısracıma çok seviniyorum zatiiiiii yerim ben onun bebeniiii.masalımıza kolay gelsin bebeni ve kendini yormasın . fatoo tatilde çalış boş durmak yokkkkkk derim cimcimeyle ve şekerleblebiyle henüz tanışmadık .ebrarcım neden giremiyoki yaff bilmiyorumkismile serpilimde ödev yapmış aferin kızıma yıldızı peki hemde :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bugünün işini yarına bırakma demişler
honeyyyy masal bebeğini kaybetti bilmiyormusn :8 çok oldu canı m kaybedelii
ewt öyle yaptı bence
bugünü geçireyim bu kadınla uğraşmıyım dedi herhalde :roflol::roflol::roflol:
beni sinir ediyoda da biraz kaydirigubbakcemile3
şekerleblebii
çatladımm gülmektennnnnnnnnnnnnnnn ayy öldüm vallhii uyuz olduk galibadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biliyomusun benim kocam bu konuda tembelmi tembel ben erkek o kadın o kaçtıkca bana çazip geliyo pek umursamayan bana bile çok zor işim çokkkkkkkkkkkbusecim
honeyy hani sen kocanın şeyini balkondan atacaktın ya hatırladınmı bizde busecanın kocasının şeyini atmaya kkara vermiştikiii adam hiisetti çalışmlara başladı :)))))))))))))))))))))))))
al benden o kadar deli ediyo beni
yorgunum , oruçluyum halım yok, yok dün yapmadık mı
ayyyy ben adam o karı resmen delirtti beni görseydin geçenlerde
ama maşallahı var 2 gündür niyese :roflol:
çok fazla savaş verdim hem laf hem davranışlarla yendim mi acep aklinialirimsmile:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?