Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsala geçmiş olsunnnn tüh üzüldüm yaa...gizemcim allh sabırlar versinnnn inşşlh bebeğin süpriz yapar canım inşşlhhhhhhh mısracıma çok seviniyorum zatiiiiii yerim ben onun bebeniiii.masalımıza kolay gelsin bebeni ve kendini yormasın . fatoo tatilde çalış boş durmak yokkkkkk derim cimcimeyle ve şekerleblebiyle henüz tanışmadık .ebrarcım neden giremiyoki yaff bilmiyorumkismile serpilimde ödev yapmış aferin kızıma yıldızı peki hemde :)

karl faruk hiisettii bizii yoksa balkondan aşığı gidecktii nijalar saladıracaktı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mrb vereliniortak

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bugünün işini yarına bırakma demişler

popondan sonra kolunamı geldi canım kaşıntı bankooo hamilelk belirtisiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

karl faruk hiisettii bizii yoksa balkondan aşığı gidecktii nijalar saladıracaktı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ewt adam hissetti bence :roflol::roflol:

çok kaşınmak başka bişeyinde belirtisi olabilir valla
uyuz mu oldunuz yoksa

ay alemsin şeker leblebii

yok canım baskın bitti sildim attım herkesi oldu bitti :)))))

valla kaşıntılar sonunda hayır getirsin ne diyek canım :)))))))

busecann bence sen bu ay ikik kere yumurtladınya karal farukta dersine iyi çalıştıya senin ikizn olur bence rabbim cimcimeyede ikiz versin

şeker leblemii iyiz canımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx

aminnnnnnnnn canım isteyen herkese vesin :))))))

slm honey ben yeni üye sayılır 10 gün kadar oldu senin ismini falan çok duydum valla soru sormak için girdim bu topice ve burda kaldım :)))))))))

şekerleblebii
çatladımm gülmektennnnnnnnnnnnnnnn ayy öldüm vallhii uyuz olduk galibadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bugünün işini yarına bırakma demişler

ewt öyle yaptı bence
bugünü geçireyim bu kadınla uğraşmıyım dedi herhalde :roflol::roflol::roflol:
beni sinir ediyoda da biraz kaydirigubbakcemile3

honeyyyy cimcime asistanımız aynı zmanada araştırma müdüremiz .))))))

ebrar girebilseydii ((( oda syah kuşaklarını geçirdim ortalığın tozunu dumanını alıyor

nihall mankenizm zatenn :))))))))))))))))

ebararla busecanın kocaları kanki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

ewt öyle yaptı bence
bugünü geçireyim bu kadınla uğraşmıyım dedi herhalde :roflol::roflol::roflol:
beni sinir ediyoda da biraz kaydirigubbakcemile3

biliyomusun benim kocam bu konuda tembelmi tembel ben erkek o kadın o kaçtıkca bana çazip geliyo pek umursamayan bana bile çok zor işim çokkkkkkkkkkkbusecim

honeyy hani sen kocanın şeyini balkondan atacaktın ya hatırladınmı bizde busecanın kocasının şeyini atmaya kkara vermiştikiii adam hiisetti çalışmlara başladı :)))))))))))))))))))))))))

biliyomusun benim kocam bu konuda tembelmi tembel ben erkek o kadın o kaçtıkca bana çazip geliyo pek umursamayan bana bile çok zor işim çokkkkkkkkkkkbusecim

al benden o kadar deli ediyo beni
yorgunum , oruçluyum halım yok, yok dün yapmadık mı
ayyyy ben adam o karı resmen delirtti beni görseydin geçenlerde
ama maşallahı var 2 gündür niyese :roflol:
çok fazla savaş verdim hem laf hem davranışlarla yendim mi acep aklinialirimsmile:roflol::roflol:

honeyy hani sen kocanın şeyini balkondan atacaktın ya hatırladınmı bizde busecanın kocasının şeyini atmaya kkara vermiştikiii adam hiisetti çalışmlara başladı :)))))))))))))))))))))))))

evet katılıyorum kesip komsunun balkonuna atcaktım allhtan bebiş oldu heheeeeeeeeeeee ,şe yaramıyosa taşımasınlar sıcakta ağırlık olur ığğğğğğ iyce sapık oldum ha bıu aralar gazeteye tvye çıkcam yine yapasım geldi 3 aydr çalışma yok mola verdik kuruyup belki düşmüştr görmedim görenler varrsa insanlık namına 55555555 nolu tef arasın sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::içelim::hooray: kazandın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…