Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amannn sahura kalmadan çok zor canım yaaa allah yardım etsin ohaoldumsmile

cimcime busecan nihal okudunuzmu o ucuz testlere pek güvenmiyorum bence deneme yanılma yolu medsmart sağlıklı bir test hata payı asla yok ben şimid o topiği okudum oradki kızlarda onu tavsiye ediyolar

oda var aslında ama bende bi topicde coretsti kullananları okumuştum memnunlardı amann ne bilim valla bakarım netten uğraşmam gider eczaneden alırım belkide :)))) eylül gelsinde bayramdan sonra artık :))))

amannn sahura kalmadan çok zor canım yaaa allah yardım etsin ohaoldumsmile

saol canım valla zor oldu bugün bide uykusuzlukda var allah kimseyi aç bırakmasın valla (((

hiç kimse kalmamış burda...malesef az önce geldi kırmızılar...oruçta gitti 2 saat kala..(((çok kötüyüm kızlar..

hiç kimse kalmamış burda...malesef az önce geldi kırmızılar...oruçta gitti 2 saat kala..(((çok kötüyüm kızlar..

gizem yaşamımızda kötü olmak yok tatlım hrşeyde vardır bir hayır bu defteri kapatıyoruz yeni bir sayfa açıyoruz sen dr giidyorsun adetliyken hormon testlerini yaptırıyorsun sonra rahim fşmi ona göre bir yol çizeceğiz hadi anka kuşu gibi biz küllerimizden tekrar tekarar doğarız olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

günaydın kızlar nasılsınız canlarım gizem canım hayırlısı olsun
allahım herşeyin hayırlısını versin sağlığımız yerinde allah şükür
kızlar bugün aşıya gidicem ben haberiniz olsun merak etmeyin
canlarım ok öpüldünüz kocaman işlerden girebilirsem gelirim yine
öğleden sonra yokum ama aşı için izin alacam hava hala burda sıcak
sizin oraları nasıl kızlarr

kızlar bugece hiç uyuyamadım ben bu ara uyku sorunu yaşıyorum busecanın dediği gibi ergenlik sivilceleri çıkmaya başladı boynumda ve çenemde çenemdeki dün çok ağrıttıı sabah adet sancıları vs vs vs galiba bu klma beni hasta edecek durumm o ben öğlene kadar olmayacağım canlaeım öğlen burada olurum hepiniz kendinize iyi bakın mucuxxxx

günaydın kızlarr
tek başımayım kimse yok

ateşli hatuun diye diye ateşim düştü ohaoldumsmileohaoldumsmile
ne bu şimdi bilmiyorumkismile

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…