Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcime buse serpil hadi menu ??? yok mu yemek

canım ben bu akşam evde yokum valla eşim iş yemeğine gidiyo bende arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum valla demin siteleri gezerken canım lahmacun çekti yada fastfood tarzıda olabilir ama patates kızartması istiyı canım offff çokkkk acıktımmmmmmmm
dün sahurada kalkamadık valla (((((((

aha sende ben gibi pot kırdın hamilemiz var unuttuk

Mercimekkkkkkkkkkkkkk köftesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyommmmmmmmmmmmmm Serpillllllllllllllllllllllllllllllll.((
Kısır diyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Patates salatası ve turşu diyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Duymuyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cimcime canım çekmedi kuzum çeksede,3 bina yanımda Antalya nın en güzel lahmacun yapan restorantı var.

Serpil kıyma yemediğim için patates yemeği
Pilav yemediğim için pilav
Tatlı yiyince artık midem kalktığı için tatlı cnm çekmedi.

aaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmmmm hemen hemen yarın yaptırıyorum canım bunları sen gelemssen ben sana muhakak getiriyorum ayy kıyamma kuzu kıyamam sana ayy canım benim ya bunların hepsi yarın yapılacak tattalım oyyyyy mşnik mısram istemiş anam :1hug:a.s.

Ben didiyom yeğenim kedinin ciğere baktığı gibi pc ye bakıyor ,vereyim çocuğa
Hepinizi öpüyom,Serpil cim ortam uygun olursa yaptıır cnm olmadı cumartesi yaptır akşamüzeri ofise gelir yerim

tamam canım yarın mercimek köfte sonra caının hangiisni en çok istiyorsa söylersin ben hemen yaptırırım kıyamam sana ya oyy kurban olurum ben o minik mısrama

mıseracım yarın mercimek köfte cumartesi kısr turşu :))

nihall ovolosyon test bölümünde benim kullandığım medsmartla hamile kalanlar var ilk denem bence medsmart olsun garantili bir test

Tamam candostum teşekkür ederiim,iş çıkış saatinde yaptırabilirsen ofise gelip yiyebilirim ya da sen bana gelirsin telefonlaşırız

cimcime busecan nihal okudunuzmu o ucuz testlere pek güvenmiyorum bence deneme yanılma yolu medsmart sağlıklı bir test hata payı asla yok ben şimid o topiği okudum oradki kızlarda onu tavsiye ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…