mafoldumben mafoldumben mafoldumben teşekkürler arkadaşım yani yumurtlamamı buldun haa :))
inşallah gelmez kırmızıları serpilcim sorarmısın ebrara yeterli çalışma varmıydı bu ayda die :)))
Alalhımm inşallhh bugün ebarra42 ve gizem 79 adet olmaz
kız bulduk ya yumurtlamanı ay delircem nihal sabah ayrı akşam ayrı değişcek değil ya :roflol::roflol:
belkide ikimiz 2 kere yımırtladık :roflol: sen 15 yada 14 ve 22
bende 9 yada 11 yada 15 :roflol::roflol:
kral faruk kankisi ondan yoktur demekki :bbo: :bbo:sordum ben cnm yokmuş kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: inş öyledirrr içimizi bilmiyoruz ay dr takıbınde en son kaldı benim zaten onuda deniyvcem tamam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yumurta rezervii bol hatuınlarlülülülülülü
nihal busecanın kankisinden ne bekliyrsun kii yeterli çalışıma yokmuş balımm
sorma serpilcim yaa bol yada b..k bekliycez bakalım :tomato: :tomato: :tomato::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yumurta rezervii bol hatuınlarlülülülülülü
ewtttt zil çaldı yemek saati
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
benim menüm
tarhana çorba
kaşarlı mantar
yanınada ya american salata ya havuç kavurma bişi eklerim
ya bu ne kadar tembel çıktı kime çekti anlamadım :umursamaz:benim yok bişey gidincede ayarlıycam yine
diyo ebrar kaydirigubbakcemile3
canım severmisin ? ben çok severim ama canın çektiyse kötüMantarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım çekti,hemide kaşarlı
:kedi: ama ama ama ben çok üzüldümm fırında yapıyorum :umursamaz:İvet çokkkkk canım çekti.Yakında da market gok((
Nerde yaptın ya da yapacaksın fırın damı?
Bu arada Serpil halen mercimek köftesi yaptırmadın seni protesto ediyom küstümmm
sorma serpilcim yaa bol yada b..k bekliycez bakalım :tomato: :tomato: :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?