ebraraım seni görmek ne güzel geçmişi okudunmu dün acayip geyik muhabeti vardı bebeğim senden gelen giden varmı geçmişi fazla okuyamadım
busecan ateş tablonu gördüm vallhi sen iki kere yumurtluyorsun aaaaaa süper bu ikizn olur inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin canım ...evet bende girebildiğim için çok mutluyum kaydirigubbakcemile5
biraz baktım geçmişe ...bende gelen giden bişey yok şimdilik canım
günaydın canım nasılsın biz iyiyiz şükür haftaya perşembe antebe gideceğiz onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum.kızlar yumurtlama bittikten sonra kasık ağrılarınız devam ediyorsa hamilelik belirtisi olabilir benim öyle olmuştu adet günü gelene kadar kasıklarımda ağrı olmuştu.inşallah sizdede vardır bebiş.
ebrarcım inşşş bebeiş sen bize sankı bi bomba patlatcan gibi kaydirigubbakcemile3
busecan sen bu aya garantiledin
nihalim senin ateşinde gayet iyi bebeğim bence sende beklemeye geçiyorsun ama her fırsattata çalış
ebarraım kırmıılzrı merak ettim inşallhh gelmemiştir
gizemimm aklım sende
ciömcimemm nasılsın balımm asatanımız ne haber
şekerelblebii sende artık yavalşş yavaşş çalışmalara geçeceksin yakındaaa
zor biraz kocasal kankim kaydirigubbakcemile3 yumurtlama günlerimizde çok yorgun olunca kendileri yerimseniben
bugün yarın gelir yerimseniben
serpil bilmiyormkıı opuyorumnanaktan inş öyledirr
ay ya evet sinir seninkini gelip keselim atalım şeyini serpilllllllllllllllllllll konyaya gidiyoruz kesmeye kaydirigubbakcemile3
ay allahtan benim kral faruk duyduda çalışmalar devam ve o günlerde hep çalışma var iş allahıma kaldı allahın takdırıne kaldı opuyorumnanaktan
busecann ebarraınkini keselimm hazırlanalım zaten bir konya ziayreti hep aklımda orda buluşalımm keseliimm:sm_cool::sm_cool:
:kedi: :kedi: :kedi:
allah büyük canım inş. bebişin gelmiştir...:Saruboceq:
gerek yok tatlım beni istemeyeni ben hiççç istemem sengözlerimebaksanab
nihalim senin ateşinde gayet iyi bebeğim bence sende beklemeye geçiyorsun ama her fırsattata çalış
gizemimm aklım sende
Ebrar,buse,cimcime,leblebicim sizler bugün nasılsınız?
gizemimm aklım sende
Ebrar,buse,cimcime,leblebicim sizler bugün nasılsınız?
inş allahım hepimizin inş her iki sonuçda olabilir bilemeyizz ki şimdiden bilmiyorumkismile
allahtan herşey
yerim seni
olsun biz kescezzz atcazzz duyuyolar bunu korkuyolar :roflol::roflol::roflol:
bu ayda 2 güne bir çalışalım diye karar aldık kocişle
belki tutar bu ay kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?