Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebraraım seni görmek ne güzel geçmişi okudunmu dün acayip geyik muhabeti vardı bebeğim senden gelen giden varmı geçmişi fazla okuyamadım

hoşgeldin canım ...evet bende girebildiğim için çok mutluyum kaydirigubbakcemile5

biraz baktım geçmişe ...bende gelen giden bişey yok şimdilik canım

busecan ateş tablonu gördüm vallhi sen iki kere yumurtluyorsun aaaaaa süper bu ikizn olur inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

öylemi diyosun serpil ya ne tuhaf oldu dün kasık ağrısından öldüm gene akıntımda geldi önceki günde oyleydi kasık ağrım
şimdi derecem yanımda ölçtüm klımalı ortam ateşim 36,6 ama sabah 7 de bakalım ne olcak bilmiyorumkismile

inş senin ağzından allahım da kabul eder opuyorumnanaktan

canım benim hayırlı git hayırlı gel inşallhh o kasık ağrııs bendede var ahsen yumurtlamadan beri yumurtlama dönemindede oluyor galiba bende döllenme oluyor ama tutunmuyor ( aman canı istrese

busecan sen bu aya garantiledin

nihalim senin ateşinde gayet iyi bebeğim bence sende beklemeye geçiyorsun ama her fırsattata çalış

ebarraım kırmıılzrı merak ettim inşallhh gelmemiştir

gizemimm aklım sende

ciömcimemm nasılsın balımm asatanımız ne haber

şekerelblebii sende artık yavalşş yavaşş çalışmalara geçeceksin yakındaaa

serpil bilmiyormkıı opuyorumnanaktan inş öyledirr

zor biraz kocasal kankim kaydirigubbakcemile3 yumurtlama günlerimizde çok yorgun olunca kendileri yerimseniben

bugün yarın gelir yerimseniben

ay ya evet sinir seninkini gelip keselim atalım şeyini serpilllllllllllllllllllll konyaya gidiyoruz kesmeye kaydirigubbakcemile3
ay allahtan benim kral faruk duyduda çalışmalar devam ve o günlerde hep çalışma var iş allahıma kaldı allahın takdırıne kaldı opuyorumnanaktan

:kedi: :kedi: :kedi:

allah büyük canım inş. bebişin gelmiştir...:Saruboceq:

Serpilcim nbr,bitirdin mi işlerini?
Köfte konusunda değişiklik var mı canem?

Bugün yanıma çok az miktarda para almıştım,onuda çocuklara vermiştim bana bişeyler alsınlar diye 3 saattir dönmediler

:kedi: :kedi: :kedi:

allah büyük canım inş. bebişin gelmiştir...:Saruboceq:

inş allahım hepimizin inş her iki sonuçda olabilir bilemeyizz ki şimdiden bilmiyorumkismile
allahtan herşey

gerek yok tatlım beni istemeyeni ben hiççç istemem sengözlerimebaksanab

yerim seni
olsun biz kescezzz atcazzz duyuyolar bunu korkuyolar :roflol::roflol::roflol:

iyiyim çok şükür serpilim ne olsun sen nasılsın hadi bakım bu ay bi kaçımızdan bebek haber bekliyoruz inş...

bu ayda 2 güne bir çalışalım diye karar aldık kocişle
belki tutar bu ay kaydirigubbakcemile3

inş allahım hepimizin inş her iki sonuçda olabilir bilemeyizz ki şimdiden bilmiyorumkismile
allahtan herşey

yerim seni
olsun biz kescezzz atcazzz duyuyolar bunu korkuyolar :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: gerek yok bizimkine zaten küsüz biz :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…