Ebrar,buse,cimcime,leblebicim sizler bugün nasılsınız?
:roflol: :roflol: gerek yok bizimkine zaten küsüz biz :umursamaz:
hadi hayırlısı :lepi:
mısra geri sayfalrda yazmıştım akşam bekliyorum dye canım
şekerleblebii birde böyle denemek lazım bebbeğim inşallhh tutunur
cimcimem bende iyim yeni geldim ofise ama aklım buradyadı
İyiyim canlarım minik Mısra da iyi olmalı çünkü annesiyle babası bu sabah 6 da yine deniz keyfi yaptı :))
inşallah artık
allahtan hayırlısı
biz elimizden geleni yapalımda rabbim takdir ederse -ki inşallah- gönderir meleğimi :Saruboceq:
sabah benim sanal kocamla muhabtte denizdii ayyy adamı ikna edemiyorumm o haşema takıntılı .)))))))))))))))))))
inşallah artık
allahtan hayırlısı
biz elimizden geleni yapalımda rabbim takdir ederse -ki inşallah- gönderir meleğimi :Saruboceq:
ohh sefanız olsun opuyorumnanaktanİyiyim canlarım minik Mısra da iyi olmalı çünkü annesiyle babası bu sabah 6 da yine deniz keyfi yaptı :))
ii tamam o zaman küssen daha derinden kescezzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cimcime fatoözel var ebrar henüz olmadı inşallhh olmaz fatoodan pzt dönüyor canım inşalllhh onda sürpriz olur
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, Mısra+, nhlkpr+, şeker-leblebi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hpt_honeyyyyyyyyyyyy gell ebarraın kocasını keseceğizzzzzzzzzzz hazırlanınn nijalar
nhlkpr, busecan35+, cimcimes53, ebrar42+, Mısra+, serpil02507+, şeker-leblebi
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, Mısra+, nhlkpr+, şeker-leblebi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hpt_honeyyyyyyyyyyyy gell ebarraın kocasını keseceğizzzzzzzzzzz hazırlanınn nijalar
nhlkpr, busecan35+, cimcimes53, ebrar42+, Mısra+, serpil02507+, şeker-leblebi
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
hadi hayırlısı ebrar inş gelmez kırmızıların fatosda inş güzel haberlerle döner....
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:klava: klava: klava: klava:
:roflol: :1shok: buseeeee
:roflol::roflol::roflol::roflol:tizzz seferr çıkılsın Konya üzerine .... :roflol: :roflol:
ninjam yoğunmusun ?
:1ninca:
inş. caım hayırlısı olsun :Saruboceq:
cimcime bende hazırımmklava: klava: klava: klava: klava::mymeka::teselli::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?