Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısra geri sayfalrda yazmıştım akşam bekliyorum dye canım

şekerleblebii birde böyle denemek lazım bebbeğim inşallhh tutunur

cimcimem bende iyim yeni geldim ofise ama aklım buradyadı

İyiyim canlarım minik Mısra da iyi olmalı çünkü annesiyle babası bu sabah 6 da yine deniz keyfi yaptı :))

hadi hayırlısı :lepi:

mısra geri sayfalrda yazmıştım akşam bekliyorum dye canım

şekerleblebii birde böyle denemek lazım bebbeğim inşallhh tutunur

cimcimem bende iyim yeni geldim ofise ama aklım buradyadı

inşallah artık
allahtan hayırlısı
biz elimizden geleni yapalımda rabbim takdir ederse -ki inşallah- gönderir meleğimi :Saruboceq:

inşallah artık
allahtan hayırlısı
biz elimizden geleni yapalımda rabbim takdir ederse -ki inşallah- gönderir meleğimi :Saruboceq:

:CüvCüv: evet canım biz elimizden geleni yapalım takdir alalhın ya bende ergen oluyormuşum gibi sivilce çıktı eskiden sivilcemle adet tarihimi bilirdim seneler sonra şimdii çıktı ama adet çok var çenemde

sabah benim sanal kocamla muhabtte denizdii ayyy adamı ikna edemiyorumm o haşema takıntılı .)))))))))))))))))))

ay allahım yaaa kimsenin olmadığı yere götürsün bari kaydirigubbakcemile3

inşallah artık
allahtan hayırlısı

inşş cnmopuyorumnanaktan

İyiyim canlarım minik Mısra da iyi olmalı çünkü annesiyle babası bu sabah 6 da yine deniz keyfi yaptı :))
ohh sefanız olsun opuyorumnanaktan

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, Mısra+, nhlkpr+, şeker-leblebi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hpt_honeyyyyyyyyyyyy gell ebarraın kocasını keseceğizzzzzzzzzzz hazırlanınn nijalar

cimcime fatoözel var ebrar henüz olmadı inşallhh olmaz fatoodan pzt dönüyor canım inşalllhh onda sürpriz olur

hadi hayırlısı ebrar inş gelmez kırmızıların fatosda inş güzel haberlerle döner....

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, Mısra+, nhlkpr+, şeker-leblebi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hpt_honeyyyyyyyyyyyy gell ebarraın kocasını keseceğizzzzzzzzzzz hazırlanınn nijalar

:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:klava:klava:klava:klava:

tizzz seferr çıkılsın Konya üzerine .... :roflol: :roflol:

nhlkpr, busecan35+, cimcimes53, ebrar42+, Mısra+, serpil02507+, şeker-leblebi

:1ninca: :1ninca: :1ninca:

ninjam yoğunmusun ?
:1ninca:
hadi hayırlısı ebrar inş gelmez kırmızıların fatosda inş güzel haberlerle döner....

:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:klava:klava:klava:klava:

inş. caım hayırlısı olsun :Saruboceq:

nerde siyahh kuşakkk neredeeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilecokacimcoook kesip kuşlara yedirelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…