nerde siyahh kuşakkk neredeeealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilecokacimcoook kesip kuşlara yedirelimm
ebrar siz ne ara küstünüz yine ramazanda küslük mü olar ?neysemmmm kocamı geri alayım ben :umursamaz: küste olsak kıyamıyorumm işte
vicdanım el vermiyor boshayallersmile
neysemmmm kocamı geri alayım ben :umursamaz: küste olsak kıyamıyorumm işte
vicdanım el vermiyor boshayallersmile
ebrar siz ne ara küstünüz yine ramazanda küslük mü olar ?
nihall bende uyku sorunu yaşıyorum eczanede işatah acıcı şurup aldım ve uyumk için((
ramazanda zor olur iştah açıcı canım oruç sen tutuyomusun ?nihall bende uyku sorunu yaşıyorum eczanede işatah acıcı şurup aldım ve uyumk için((
hımm bu gun barışırsınız o zaman kaydirigubbakcemiledün küstük canım :lepi:
hımm bu gun barışırsınız o zaman kaydirigubbakcemile
anladım canım o zaman şurupların rahatlatması gerek :tomato:nihal ben oruç tutmuyorum canım
:umursamaz: zor gibi ama bakalım
klava: neden ?????? ama neden ??
ebrarım bazan erkeler bu ince dtayları atlıyorlar o yüzden pek takılma ama biz kadınlar ince dtaylara çok değer veririz ben eşime hep derim biz ayrı gezegenlerin insanlarıyız oda sakince evet derr mesala o maç izlerken ben bebek konusyla alaklıı bilimsel birşeyler anlatır hahhahahahhahhhahahhahaha oo ise maç izlerr
ebrarım bazan erkeler bu ince dtayları atlıyorlar o yüzden pek takılma ama biz kadınlar ince dtaylara çok değer veririz ben eşime hep derim biz ayrı gezegenlerin insanlarıyız oda sakince evet derr mesala o maç izlerken ben bebek konusyla alaklıı bilimsel birşeyler anlatır hahhahahahhahhhahahhahaha oo ise maç izlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?