canım ben düşündümde fazla takmışım yine bu gebelk muhabetini yine sıkıntı olmaya başlıyor bende ben bu deftrei bugün kapatmak istiyorum takii ocak ayına kadar cidiid ciddi sıkıldım dr lar hormıonlarda sıkıntı yok diyorlar ama burada bir arakadaş e2 yüksek dedi kafam karıştı yine uğraşamayacağım ya vallhii harbi sıkıldım bu ne offfffffffffffffffffffffffff işi gücü bıraktım düştüm bebek yollarına amannnnnnnn olursa olur olmassa vallhii uğraşamayacğım busecan
busecan e2 hormonunu inceliyorum kk bir arakadiş e2 yüksek senin dedii onun değerleine bakıyorum ve e2 neymiş onu öğrenmeye çalışıyorum sen ne yaptım saygı değer ğrofumz şu cinsiyet işini çözebildinmi ?? mucuxxxxxxxxxx
günaydınn kızlarr nasılsınız?
kimselerde yokmuşşş
günaydınn kızlarr nasılsınız?
kimselerde yokmuşşş
ebarra canım günaydın bebeğim nasılsın seni merak ediyordum son durum ne bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
günaydın cnm naberr durum ne :1ninca:
günaydı canım bişey yok ama karnım ağrıyor bilmiyorumkismile
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca: nihalin ikonu laelaelaelaelae
günaydı canım bişey yok ama karnım ağrıyor bilmiyorumkismile
günaydın cnm naberr durum ne :1ninca:
ebarra biz hesaplatırdık tarihlerimizi eğer ben yakaldıysamm şeyii kızım olacakmış :))))) şimdi busecan bu konuda ihtisas yapıyor :))))
kaydirigubbakcemile3 o yok ben kullandım
aman ii inş bebiş ağrıtıyodurrr opuyorumnanaktan
ebrara senin hiç gecikmezdi değilmi ? peki belirti varmı canım (hani bir yerlerin kaşınıyormu?)kafamçokkarıştı
günaydın canımm iyidir sen nasılsın ?
inş. canım sağlıklı sıhhatli olsunda kaydirigubbakcemile2
inş.. :Saruboceq:
burnum kaşınıyo :roflol: dün pek bişey yoktuda canım bugün karnım ağrıyor bugün olabilirim .. hayırlısı olsun artık
pek gecikmez canım 4-5 ayda bir 1-2 gün geç olur benim hesab göre bugün 30.gün geçen ayın 28 di bugün olmazsa gecikmiş diyebiliriz ... a.s 28-29 olur genelde ayy ne karışık yazdım akannehir
busecann ebrar eğer bugün olmassa gecikti diyebiliriz canım ve şu 2000 li sayfamızın mucizesi olur değilm, bebeğim
yanı 2 yada 1 gün gecikme olmuş oluyo inş cnm allah yüzünü güldürsün olmazsada yola devam opuyorumnanaktan
busecann ebrar eğer bugün olmassa gecikti diyebiliriz canım ve şu 2000 li sayfamızın mucizesi olur değilm, bebeğim
inş evet halay çekelim şurda bi dimi serpil ebrar 2000 leri de geçicez inş 5000 10000 olcak opuyorumnanaktan inşş ebrar süpriz olurda ohh kutlarız
inş. olursa bizede sürpriz olacak ama çokta umutlanmamalıyımm boshayallersmile sonra üzülüyorum hayırlısı kaydirigubbakcemile5
evet halay çekerizzzzzzzzzzzzz şöyleeeeeeeeeeeeee ramazdan dolayı halay çekemedikk dün mısrayla halay muhabetimizi konuştuk ben dedim kii resmen yaşıyorum o halay modunu mısrada bende yaşıyorum müthiş keyif alıyorum dedi delikafadulden
evet her ikiisnide açığız üzülmek yok ebraraım biz genelde kırmızılara alşığız :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?