evet nedir nedir?
ramazan menüsü denince akla hemn onun adı gelir NİHAL NİHAL
wenhar vallhii ben hergün yapamam bayyy gelir heyecanı kalmazz yaniii canım kıymetli bu fiizk bana lazım öyle yaniii fazal kullanım hakkıı veremem:1shok::1shok::1shok:
evet nedir nedir?
buseeehahahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: son kullanım tarihi :roflol::roflol:
evet nedir nedir?
yazmıştım ama bidaha yazaım
tarhana çorba
kıymalı bamya
şeyriye pilavı
karpuz
buseeeklava: bidaha yazmıycam yemeklerimi :dilcikar: :dilcikar:
:kedi: :kedi: kime çetki bu kız dedim ama :kedi:teşekkür ederim canım benim hazır yemekelrim yani dünden kalanlar var onları yerim eşimde gelmeyecek yeter bana
tavuk sote
pilav
bide salata tamamdır
bu ra n,halcim dünde bana tembel demişsin okudum onu kaydirigubbakcemile3
balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla karnımda ağrılar başladı ama henüz bi gelişme yaşanmadı :roflol:
canlı yayınımız belli aralıkla güncelenmektedir :dip dip not kaydirigubbakcemile3
busecan bende maşllhh pek belirti var :))))))))))))))))))))))))) adam dövme can sııntısı uyuyamamma burun üstü kaşıntısı.)) başka ne vardı ya unuttum hadi aklımıza neler geliyorboshayallersmile
Şeniz tamamm ama bidaha yapma sanada fikir olur belki yemeklerim dime ama yerimseniben:umursamaz:mafoldumben
yazdım serpilim geçmişi okumuyonmu sennnn az önce bize kızıyodunnn :roflol:
yazdım serpilim geçmişi okumuyonmu sennnn az önce bize kızıyodunnn :roflol:
vereliniortak vereliniortak he wallayazdım serpilim geçmişi okumuyonmu sennnn az önce bize kızıyodunnn :roflol:
Şeniz tamamm ama bidaha yapma sanada fikir olur belki yemeklerim dime ama yerimseniben
:kedi: :kedi: kime çetki bu kız dedim ama :kedi:
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook sahi yarın yazarsın sende :)))aşçu başuu dedim kaydirigubbakcemile3 ne yaptım
kız tabı cmt si menüm var misafirim bende yazcam :lepi::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?