Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eyvah ben yorum yaptım bile tühh.nese ki kolay bi tatlı yapabilir herkes:)nese bende kaçtımkızlar iyi akşamlar hepinize

huhuuuuuuuuuu yemeği fazla kaçırmayın bak uykunuz gelir ders çalışamazsınız haaaaasempatiksalakcinninirdesiniz yaff çalışkan öğrencilerim benim :))) ben adamı küstrdüm hehehe:) konuşmuyo ama ben hayatımda hiç bukadr rahat olmamıştım noldu bana ya olayı idrak edemedim bi edicem sonra salya sümük böhüüüüüüeeeeeeeee

günaydın kızlarr bugün pek erkenciyim kaçgünlerden sonra güzel bir uyku çektim tabbii şurup içtim hahhahhahhahahhahah ne yapayım uyuyamıyordum sıcaklardan malum klmada beni mahvediyor bugününüz dünden güzel geçsin fıstıklarra.s.a.s.a.s.

günaydın canlarım günaydın serpoş nasılsın canım
ben iyyim kolum ağrıyo biraz
uykum var herzamanki gibi bide
topikte durumlar nasıl var mı güzel haberler
bu arada hayırlı cumalar hepimizee canlarım
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin

canım kaçkere yazım elektirik gitti geldiii canımm ebara42 den haber bekliyoruz diğer kızlar hep kırmızlandı canım ben dün güzel uyudum :))) seninde cuman mübarek olsun öptümmmolumunekankayizsmile

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma
27 ağustos 18. Gün 36,5

:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: inşallhaaa canım maşallhh :)))))

busecan e2 hormonunu inceliyorum kk bir arakadiş e2 yüksek senin dedii onun değerleine bakıyorum ve e2 neymiş onu öğrenmeye çalışıyorum sen ne yaptım saygı değer ğrofumz şu cinsiyet işini çözebildinmi ?? mucuxxxxxxxxxx

canım ben düşündümde fazla takmışım yine bu gebelk muhabetini yine sıkıntı olmaya başlıyor bende ben bu deftrei bugün kapatmak istiyorum takii ocak ayına kadar cidiid ciddi sıkıldım dr lar hormıonlarda sıkıntı yok diyorlar ama burada bir arakadaş e2 yüksek dedi kafam karıştı yine uğraşamayacağım ya vallhii harbi sıkıldım bu ne offfffffffffffffffffffffffff işi gücü bıraktım düştüm bebek yollarına amannnnnnnn olursa olur olmassa vallhii uğraşamayacğım busecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…