Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah cnm yükseliyor inş devamı gelir

mubarek günde inşallah allahım hepimize versin :Saruboceq:

İnş. canımm bence bu gidiş güzel sonuda güzel biterr :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: ebrar senden haber alalım ayağını sürt canım

yok serpilim acıkmadım hamişler varken tarfler pek verilmiyor bide benim çok hoşuma gittide yaparsınız belki diye düşünmüştüm bilmiyorumkismile

aminn serpilcimmmm yangına çok üzüldüm 100 hektar alan hasar görmüş ama kontrol altına alınmış

kızlar bugün birşey düşündüm haftsonu çıkayım biraz ev bakayım araba yerine ev alayım diyorum tabii kredli olucakk şöyle biraz piyasa araştırayım ne dersinzi gerçi arabsaızda yapamayacağım oda ayrı bir dert her ikiisnin olması için miillipiyonga çıkması lazım

evet arka arkaya inş güzel haberler alırız inşşş opuyorumnanaktan

busecan güzelmiş canım :))

yanı böyle bir menü hazırladım misafilerime opuyorumnanaktan

aferim epey çalışacaksın yani ama şu döner işini anlamadım hazır mı alıcan ??

bencede ev daha önemli cnm inş piyango çıksındqa ikisinide al opuyorumnanaktan
bak araştır kırada olmak zor ya her ay para veriyoruzz evlat acısı gibi valla

çok mantıklı arkadaşım ev al arabayıda sonra alırsın bencede :)))

niahll bilmiyorum sanal kocam aradı yangına giidyorlarmış (((

allah yardımcımız olsun canım senağlama

sağol nihalcimmm evet insan üzülüyor gelecek nesil için ((

bende ev düşünüyorum kiradan bıktım eşeyalrım kötü oldu ( bakayımm işlere bağlı ramazandan sonra işler iyi giderse gözümü karartır alırım gitmesse alamam ( bakalımm hayırlısı inşallhh

aferim epey çalışacaksın yani ama şu döner işini anlamadım hazır mı alıcan ??

kız hazırr bi döner keşfettik süper
menü basıt ki kaydirigubbakcemile3
salata larda patlıcan oyalar havuçda kolay hemen iki çevircem teflonda
pilav zaten bana çok kolay

işten çıkıp yemek yaptığım için bu menü gazoz bana hele cmt si için kaydirigubbakcemile3
eşim yorulma pratik şeyler yap ne olcak dedi zemuszemus

çorbamı unuttum onuda koyarım ocağa kaynar etler olunca alırım oda hemen hazır

dün kü menümde şuydu
tarhana çorbası
patlıcan oturtma
salata
revanım vardı(her zaman dolabımda vardır kaydirigubbakcemile3)
meyve
gazoz

menüü güzelll ama fırında patatese belki yazmışsın yani yapmayabilirmisin yoksa başka bişeymi olacak ?

inş. canım dün baya dua ettim hepimiz için rabbim kabul buyursun inş. sırayla transfer oluruz bu bekleme salonundan :lepi:

maddi olarak oldukça fark olacaktır arada canım bu farkı kaldırabileceğini düşünüyosan ben ev derim araba alınır olmasada olur bana göre ama ev çok önemli hani atalarda boşa dememiş dünyada mekan ahirette iman diye ...yerimseniben

evet ebrar bende bayarmdan sonraki piyasalar bakacağım ne almede hesaplarıma uyarsa ev şimdi iyi işlerimzi ama belli olmaz yaptığım iş inşaat sektörü ne zaman ne olacağı belli olmuyor o yüzden iyice bakayım ayda 1.500 krdei ödeyebilirim ama ötesini gözüm yemez canım zaten kiralrda 600 den aşağı değil

ebrarcım patatesleri doğaryıp yuvarlak ya da ay şeklinde fırın poşetine koyayım diyorum ona karar vermedim yapayımmı sizce çeşit olsun dimi dönerle pilavın yanında bilmiyorumkismile

seni hamarat seniiiiii olumunekankayizsmile hiçte tarif vermez :umursamaz: neymiş şu meşhur döner ben hazır ürünleri pe:2:k almam

inş hayatım ev olur ev daha önemli sen ayarlarsın inş allahım yardım etsin
ev alanla yuva kurana yardım eder allahım

hazır döneri bzi sık sık yaparız canımm

ewt bizde beğendik

aslında ben döner değilde

kuşbaşı etleri alıyorum fırın poşetine koyuyorum
fırında 150-200 derecede ğişiriyorum
çıkartıyorum harıka bir kavurma oluyor ama süper kendi yağı ve buharıyla olduğundan mükemmel pilavla da harika ben öyle yapcaktım eşim döner diyince ok dedim zemuszemus

pratik hatunuz yanee yerimseniben

ben iftarlığımı hep aynı yapıyorum ve misafilrerim çok beğeniyo tavsiye ederim yerimseniben hani renkli toplar göstermriştim nihjall hatırlıyonmu geçen hafat öyle yaptım 2 günde yarında öle yapcam

büyük servis tabağının ortasına o toplardan yapıyorum9-10 tane krdanlar batırılmış yan tarafıana biraz kaşar diliyorum karşısına zeytin(siyah -yeşil karışık) bi tarafına salam karşısına hurma koyuyorum çok şık oluyor sofranın ortasında görünümden 10 puan alıyorum yaneee naniknanik

ebrarcım patatesleri doğaryıp yuvarlak ya da ay şeklinde fırın poşetine koyayım diyorum ona karar vermedim yapayımmı sizce çeşit olsun dimi dönerle pilavın yanında bilmiyorumkismile

evet canım yap bencede güzel olur misafiri iyi ağırlamak gerekk :roflol: :roflol:

tabiii tabiii yap hatta kremalı bile yapabılırsın :lepi:

nasıl olcak kremalı kız güzel olurmu ki bilmiyorumkismile
anlat bakalım

seni hamarat seniiiiii olumunekankayizsmile hiçte tarif vermez :umursamaz: neymiş şu meşhur döner ben hazır ürünleri pe:2:k almam

ay tşk ederim elimizden gelir işte bişeyler
tansaştan aldık ekoleten mıdır nedir beğendik valla bilemem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…