pazartesi günü ikinizdenden de fotoraf bekliyorum çekmezseniz gelmeyin topiğe ceza size eyvahedigeldismilepratik hatunuz yanee yerimseniben
ben iftarlığımı hep aynı yapıyorum ve misafilrerim çok beğeniyo tavsiye ederim yerimseniben hani renkli toplar göstermriştim nihjall hatırlıyonmu geçen hafat öyle yaptım 2 günde yarında öle yapcam
büyük servis tabağının ortasına o toplardan yapıyorum9-10 tane krdanlar batırılmış yan tarafıana biraz kaşar diliyorum karşısına zeytin(siyah -yeşil karışık) bi tarafına salam karşısına hurma koyuyorum çok şık oluyor sofranın ortasında görünümden 10 puan alıyorum yaneee naniknanik
evet canım yap bencede güzel olur misafiri iyi ağırlamak gerekk :roflol: :roflol:
nasıl olcak kremalı kız güzel olurmu ki bilmiyorumkismile
anlat bakalım
ay tşk ederim elimizden gelir işte bişeyler
tansaştan aldık ekoleten mıdır nedir beğendik valla bilemem kaydirigubbakcemile3
pazartesi günü ikinizdenden de fotoraf bekliyorum çekmezseniz gelmeyin topiğe ceza size eyvahedigeldismile
eeeeeeeeeeeee bizim kızlar marifetli maşşşalllahhhhhhhhhhhh birde bebek yapmada marifetli olurlarsa 10 parmaklarında 10 marifet diyeceğiz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ebraracım zaten eksik olmuyor misafir busecan iyi ağırlar:içelim::roflol::roflol::roflol:
ben kşam pizzamı çekmiştim eklerim bi ara haftasonuda çekerim inş. biz baya kalabalık olucaz çkerim inş. yoğunluktan
canımm yine yuvarlak yuvarlak kesiyosun borcama diziyoruz üzerine hazır küçük kutu kreme dökup fırında üzeri kızarana kadar pişir istersen hemen kaşar rendele 2 dkda öyle beklet çok lezzetli canım googleden fotoları vardır bak
busecan alemsin vallhii ne diyeyim sana :roflol::roflol:a.s:roflol:a.s:roflol::roflol:
ben bu gun yarın ve pazar gunu davetliyim :))) ağırladıklarıma iadeyi ziyaret durumu :))) bu gun dünden etimek tatlısını yaptım akşama giderken onu götürecem pazar gunude şu mısranın bir tarifi vardı ebar sen bulursun irmikli lokum topları
kızlar ben iftar davetlerine giderken kendi yaptığım tatlıları yapıp götürürüm :)) çok hoşuma giderr
ben bu gun yarın ve pazar gunu davetliyim :))) ağırladıklarıma iadeyi ziyaret durumu :))) bu gun dünden etimek tatlısını yaptım akşama giderken onu götürecem pazar gunude şu mısranın bir tarifi vardı ebar sen bulursun irmikli lokum topları
kızlar ben iftar davetlerine giderken kendi yaptığım tatlıları yapıp götürürüm :)) çok hoşuma giderr
selam arkadaşlar iş yerinde lduğum için fazla yazamadım herkes iyidir inşallah serpil02507 antalyanın neresindensin ben manavgattayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?