Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eeeeeeeeeeeee bizim kızlar marifetli maşşşalllahhhhhhhhhhhh birde bebek yapmada marifetli olurlarsa 10 parmaklarında 10 marifet diyeceğiz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

pazartesi günü ikinizdenden de fotoraf bekliyorum çekmezseniz gelmeyin topiğe ceza size eyvahedigeldismile

nasıl olcak kremalı kız güzel olurmu ki bilmiyorumkismile
anlat bakalım

ay tşk ederim elimizden gelir işte bişeyler
tansaştan aldık ekoleten mıdır nedir beğendik valla bilemem kaydirigubbakcemile3

canımm yine yuvarlak yuvarlak kesiyosun borcama diziyoruz üzerine hazır küçük kutu kreme dökup fırında üzeri kızarana kadar pişir istersen hemen kaşar rendele 2 dkda öyle beklet çok lezzetli canım googleden fotoları vardır bak

ben kşam pizzamı çekmiştim eklerim bi ara haftasonuda çekerim inş. biz baya kalabalık olucaz çkerim inş. yoğunluktan

pazartesi günü ikinizdenden de fotoraf bekliyorum çekmezseniz gelmeyin topiğe ceza size eyvahedigeldismile

hahaha kız eşim diycek niye çekiyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatıra diyim bende
eeeeeeeeeeeee bizim kızlar marifetli maşşşalllahhhhhhhhhhhh birde bebek yapmada marifetli olurlarsa 10 parmaklarında 10 marifet diyeceğiz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ah ah sorma oda hamurdan yapsak olmazmı :roflol::roflol:
ama ben şekil veremem sanırsam :roflol::roflol:
aa eşim el becerisi süper o yapsın :roflol::roflol::roflol:delikafadulden
çok yapıyo ya delikafaduldendelikafadulden

ebraracım zaten eksik olmuyor misafir busecan iyi ağırlar:içelim::roflol::roflol::roflol:

ya dimi 19 aydır tanıyamadılarsa kendi ayıpları valla :umursamaz:

ben kşam pizzamı çekmiştim eklerim bi ara haftasonuda çekerim inş. biz baya kalabalık olucaz çkerim inş. yoğunluktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hım güzelll cokacimcoook

valllahii öyle busecan 19 aydır tanıyamdılarsa onların kabahati biz gelene git demedikk konforun binibinpara yaptık vallhi paşa keyifleri bilr ne yapalım

ben bu gun yarın ve pazar gunu davetliyim :))) ağırladıklarıma iadeyi ziyaret durumu :))) bu gun dünden etimek tatlısını yaptım akşama giderken onu götürecem pazar gunude şu mısranın bir tarifi vardı ebar sen bulursun irmikli lokum topları

kızlar ben iftar davetlerine giderken kendi yaptığım tatlıları yapıp götürürüm :)) çok hoşuma giderr

aaaa çok ince bir düşünce harika hem ev sahibi ne kadar değerli olduğunu hisseder değilmi

ben bugün sarma sarıcam yarın misafirim var pazar günü misafirim var biz hala iadei ziyarete geçemedik bayram gelecek :roflol:

hoş olur benced canım tatlı götürmek tarfimi istiyosun mısranın :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…