Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ellerine sağlık cnm ne güzel

busecan masanın resmini çek nihal gibi sayfaya koy canım puan verelim :)))))))))))))))))))))))))))))))))

inş çekmeye çalışırım opuyorumnanaktan
bu ay nihalden senden ümitliyim ebarraım inşallhh sürpriz yapar başkada umudum olan birileri yok :))))

hım benden ümidin yokımu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

düşünsenize misafirlere diyomuşum hiç bişeye dokunmayın lütfen biri iki poz alayım :roflol:

ewt açılın poz alcam hatıra dersin
insanlarıda çek bakayım tanıdık varmı kaydirigubbakcemile3
valllahii öyle busecan 19 aydır tanıyamdılarsa onların kabahati biz gelene git demedikk konforun binibinpara yaptık vallhi paşa keyifleri bilr ne yapalım
kendileri bilir opuyorumnanaktan

busecan sen dedim ya zaten şurad kaç kişi yazışıyoruz sen dedğimm sen işte peki düzeltiyorum busecan nihal ebrardan umutluyumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar iş yerinde lduğum için fazla yazamadım herkes iyidir inşallah serpil02507 antalyanın neresindensin ben manavgattayım

slmmm manavgat ne güzel çok beğenirim oraları geçen yaz düden şelelasine gittim bide yapay şelale var bir caddede orda bir hastana polikinik gibi bişi var sevgi hast galiba güneş alerjisi olunca gitmiştim bide muz ağaçlarına bayılmıştım alanyaya doğru :=)))

sende hemşomu aran Konyalıları sevince böyle oluyo dmkki :roflol: bak bu gruptan çıkabilir çünkü cumartesi gelecek olanlar arkadaşlarımız akraba değil senin için hepsinden bi vesikalık alayım :roflol:

kaydirigubbakcemile3 yok sen toplu çekim yap ben bakarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

busecan sen dedim ya zaten şurad kaç kişi yazışıyoruz sen dedğimm sen işte peki düzeltiyorum busecan nihal ebrardan umutluyumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 banane bende isim istiyom sen ne

olabilirr walla

kızlar asıl pazartesi fatoş geliyooooooo canımmm yaaa (neler oluyo biri bana anlatsın )kaydirigubbakcemile3

ayyyyy fatoyuu pek merak ediyorum 4444 tefriceyi bitirdii acaba kocasında pillerini bitirdimii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yerimseniben afiyet olsun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…