düşünsenize misafirlere diyomuşum hiç bişeye dokunmayın lütfen biri iki poz alayım :roflol:
bu ay nihalden senden ümitliyim ebarraım inşallhh sürpriz yapar başkada umudum olan birileri yok :))))
ben bu gun yarın ve pazar gunu davetliyim :))) ağırladıklarıma iadeyi ziyaret durumu :))) bu gun dünden etimek tatlısını yaptım akşama giderken onu götürecem pazar gunude şu mısranın bir tarifi vardı ebar sen bulursun irmikli lokum topları
kızlar ben iftar davetlerine giderken kendi yaptığım tatlıları yapıp götürürüm :)) çok hoşuma giderr
busecan masanın resmini çek nihal gibi sayfaya koy canım puan verelim :)))))))))))))))))))))))))))))))))
bu ay nihalden senden ümitliyim ebarraım inşallhh sürpriz yapar başkada umudum olan birileri yok :))))
düşünsenize misafirlere diyomuşum hiç bişeye dokunmayın lütfen biri iki poz alayım :roflol:
kendileri bilir opuyorumnanaktanvalllahii öyle busecan 19 aydır tanıyamdılarsa onların kabahati biz gelene git demedikk konforun binibinpara yaptık vallhi paşa keyifleri bilr ne yapalım
selam arkadaşlar iş yerinde lduğum için fazla yazamadım herkes iyidir inşallah serpil02507 antalyanın neresindensin ben manavgattayım
misafirleri yapalım ayol masayı onlar gelmeden çek sende
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
hoşgeldin cnm a.s.
selam arkadaşlar iş yerinde lduğum için fazla yazamadım herkes iyidir inşallah serpil02507 antalyanın neresindensin ben manavgattayım
ellerine sağlık cnm ne güzel
inş çekmeye çalışırım opuyorumnanaktan
hım benden ümidin yokımu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ewt açılın poz alcamhatıra dersin
insanlarıda çek bakayım tanıdık varmı kaydirigubbakcemile3
kendileri bilir opuyorumnanaktan
serpil02507+, busecan35+, ebrar42, nhlkpr+, yavuzguray0757 hemşoo hoşgeldin
ya şu toptopları görelim die ambians açısındanhımm boş tabakları istiyosun yanee :roflol:akşamda çekerim ben . :roflol:
sende hemşomu aran Konyalıları sevince böyle oluyo dmkki :roflol: bak bu gruptan çıkabilir çünkü cumartesi gelecek olanlar arkadaşlarımız akraba değil senin için hepsinden bi vesikalık alayım :roflol:
busecan sen dedim ya zaten şurad kaç kişi yazışıyoruz sen dedğimm sen işte peki düzeltiyorum busecan nihal ebrardan umutluyumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nihal bende onu merak ettim acaba bir yerlersii basmayamı giitii bize haber vermeden sevgili asistanımız
olabilirr walla
kızlar asıl pazartesi fatoş geliyooooooo canımmm yaaa (neler oluyo biri bana anlatsın )kaydirigubbakcemile3
yerimseniben yerimseniben eniştem duracell bişi olmazayyyyy fatoyuu pek merak ediyorum 4444 tefriceyi bitirdii acaba kocasında pillerini bitirdimii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
İRMİKLİ LOKUM
Malzemeler:
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti
Üzeri için hindistan cevizi
Yapılışı:
Orta boy tencerede süt, şeker ve irmiği koyulaşıncaya kadar karıştırarak kısık ateşte fokur fokur kaynayıncaya kadar pişirip, soğumaya bırakın. Krem şantiyi toz halde ekleyip elinizle yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcunuzun içinde yuvarlayın. (Arada eli temizlemek için, yıkamakta fayda var) Hindistan cevizine tüm yüzeyini bulayın. Bir müddet buzdolabında dinlendirip servis edin.
Afiyet bal şeker olsun.
yerimseniben yerimseniben eniştem duracell bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?