Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

DÜŞÜN DÜŞÜN BİR YERE KADAR BEN TEDAVİYİ FALAN BIRAKTIM EN İYİSİ DÜŞÜNMEMEK VALLA ÇOCUK YOKMU DİYENLERE İSTEMİYORUZ KORUNUYORUZ DEMEYE BAŞLADIK BAKTIK BAŞ OLMAYACAK EN İYİSİ BÖYLEkötükedihüso

tatlım bende artık şöyle diyorum olmuyorrrrrrrrrrrr yani olmuyorrrrrrrrr ne yapayım olmuyorr tabiiki ikinci soru artrık gelmiyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

yavuzgüray canım birde hayıt tohumu densen vallhii çok muhteşem bir bitki çayı en azından hormonları dengeliyor sabah akşam aç karnına bir su bardağı içsen bir kaç arkadşımız bu şeklkde hamile kaldı bir vesile olur belki bellimi olur içimizdeki fırtına annneliği tadacağımız zaman bitecekk inşalllhhh

ayy benimde hiç becerim yok bu yemek konusnda buraki kızlardan öğreniyorum vallhii bu harika oluyor çok güzel tarfler ve süsülemeler oluyor

çok duydum ben sadece doktorum kuru incir ye demişti onu denedim hayıt tohumu çayı diyemi soracaz aktara

çok merci canımmmmmm opuyorumnanaktan kolay ve şık yapayım bari :))

nihall şu paramak olayını denedinmi ? senin adetine daha çok var ama en yakın ebraraın ki abrar bir densemi kii:roflol::roflol::roflol::roflol: en azından günü geçiyor anlarız doğruluk payını ama ebrara bu yazdıklarımı okuyunca siyah kuşaklrını bağlar geilrr

kuşakalrımı giydim geliyorum serpilll kaydirigubbakcemile3

ama şu bilgiyide vermekte fayda var a.s
Oruçlu kadının parmağını(ıslak olması lazım ki ıslak olur suyn içine girmesinden dolayı ) yada fitil vb. başka bir cismi vajinasına sokması orucunu bozar. Hanbelî mezhebine göre ise orucunu bozmaz. (El-Fıkhul-İslâmî c.2 s. 677)

Son düzenleme:
ben geldimmm

ay fatoşun duracel kocasına bayıldım :roflol
valla enişte bizimkilere örnek olsun

serpil nereye gittibilmiyorumkismile işi var galiba

:bbo: ben bir keresinde denedim hiç bişi anlamadım :)))

bende kaçtımmm akşama doğru gelirimm ebarra harikalar yarttıı yine

gülegüle canmmmmm

delikafadulden delikafadulden aman bide orucu bozmayalım dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…