canım ben düşündümde fazla takmışım yine bu gebelk muhabetini yine sıkıntı olmaya başlıyor bende ben bu deftrei bugün kapatmak istiyorum takii ocak ayına kadar cidiid ciddi sıkıldım dr lar hormıonlarda sıkıntı yok diyorlar ama burada bir arakadaş e2 yüksek dedi kafam karıştı yine uğraşamayacağım ya vallhii harbi sıkıldım bu ne offfffffffffffffffffffffffff işi gücü bıraktım düştüm bebek yollarına amannnnnnnn olursa olur olmassa vallhii uğraşamayacğım busecan
çok merci canımmmmmm opuyorumnanaktan kolay ve şık yapayım bari :))yerimseniben afiyet olsun şeker
DÜŞÜN DÜŞÜN BİR YERE KADAR BEN TEDAVİYİ FALAN BIRAKTIM EN İYİSİ DÜŞÜNMEMEK VALLA ÇOCUK YOKMU DİYENLERE İSTEMİYORUZ KORUNUYORUZ DEMEYE BAŞLADIK BAKTIK BAŞ OLMAYACAK EN İYİSİ BÖYLEkötükedihüso
hoşgeldin cnm a.s.
yavuzgüray canım birde hayıt tohumu densen vallhii çok muhteşem bir bitki çayı en azından hormonları dengeliyor sabah akşam aç karnına bir su bardağı içsen bir kaç arkadşımız bu şeklkde hamile kaldı bir vesile olur belki bellimi olur içimizdeki fırtına annneliği tadacağımız zaman bitecekk inşalllhhh
çok merci canımmmmmm opuyorumnanaktan kolay ve şık yapayım bari :))
çok duydum ben sadece doktorum kuru incir ye demişti onu denedim hayıt tohumu çayı diyemi soracaz aktara
kuşakalrımı giydim geliyorum serpilll kaydirigubbakcemile3nihall şu paramak olayını denedinmi ? senin adetine daha çok var ama en yakın ebraraın ki abrar bir densemi kii:roflol::roflol::roflol::roflol: en azından günü geçiyor anlarız doğruluk payını ama ebrara bu yazdıklarımı okuyunca siyah kuşaklrını bağlar geilrr
nihall şu paramak olayını denedinmi ? senin adetine daha çok var ama en yakın ebraraın ki abrar bir densemi kii:roflol::roflol::roflol::roflol: en azından günü geçiyor anlarız doğruluk payını ama ebrara bu yazdıklarımı okuyunca siyah kuşaklrını bağlar geilrr
bende kaçtımmm akşama doğru gelirimm ebarra harikalar yarttıı yine
kuşakalrımı giydim geliyorum serpilll kaydirigubbakcemile3
ama şu bilgiyide vermekte fayda var a.s
Oruçlu kadının parmağını(ıslak olması lazım ki ıslak olur suyn içine girmesinden dolayı ) yada fitil vb. başka bir cismi vajinasına sokması orucunu bozar. Hanbelî mezhebine göre ise orucunu bozmaz. (El-Fıkhul-İslâmî c.2 s. 677)
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?